Aile & Toplum Düğün mü yaparsınız nikah mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hangisini tercih edersiniz? Güncellemeler+1 yıl hiç istemiyorum düğün umarım istemeyen biri denk gelir. hem masraf hem de akrabalarla bağım yok gibi bir şey. Düğün mü yaparsınız nikah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl nikah yaparız bir de aile içinde eğlence anı olsun diye bir video kaydı bitti :) 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düğün biz evleniyoruz diye duyurmaktır imkanin varsa yap. Abartmadan tabii 0 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Nikah tabi. Düğün denen o saçmalığı asla istemiyorum 0 1 Yorumla TatlıMivyalı +1 yıl Bence o parayı gidip sevdiğinle balayında yersin miss gibi hatta artar bile gerek yok işte Yorumla
Ruveydaaltuntas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nikah daha mantıklı debdebeye gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
nikah yaparız bir de aile içinde eğlence anı olsun diye bir video kaydı bitti :)
Düğün biz evleniyoruz diye duyurmaktır imkanin varsa yap. Abartmadan tabii
Nikah tabi. Düğün denen o saçmalığı asla istemiyorum
Bence o parayı gidip sevdiğinle balayında yersin miss gibi hatta artar bile gerek yok işte
Nikah daha mantıklı debdebeye gerek yok
Düğün yapacağıma o parayla balayını uzatırım
EMİRDAĞLI olarak karı adetleriyle isim olmaz
Nikah
Nikah