Ne yapacağını bilmeyen sürekli heyecanlı biriyle sevgili olur muydunuz şahsen ben her konuda tecrübeli biriyle olmak isterim

Ne yapacağını bilmeyen sürekli heyecanlı biriyle sevgili olur muydunuz şahsen ben her konuda tecrübeli biriyle olmak isterim

Öyle biriyle sevgili olmadan önce ilişkiden ne istediğini ona anlamasını sağlamak gerekiyor çünkü tecrübesiz biri ilişkiden ne istediği bilmiyor o yüzden tanıma zamanını uzun tutmak gerek biraz daha...
Tecrübeli biri de heyecanlı olabilir.
Şahsen ilişkiye başlamadan önce hiçbir partnerimden CV'sini istemedim :) Dolayısıyla "yeni mezun, en az 10 yıllık tecrübesi olan, tercihen araba, uçak, uzay mekiği kullanabilen sevgili aranıyor" diye bir kriterim yok :)
Tecrübeli olup olmadığını bilemem, önceki ilişkileri beni pek de ilgilendirmez zaten.
Benimleyken nasıl, o önemli.
😄😄
Herkes yaşamadığı veya tanık olmadigi şeylerde tecrubesizdir.
Önemli olan tecrübe değil.
İyi niyet veya insan olmasıdır.
Halledilemeyecek veya çözüme ulasamayacagimiz bir sorun yoktur yer yüzünde.
Dedim ya önemli olan her zaman niyet.
Elbette ki beraber olabilirim, hayat kurabilirim, hayatımın merkezine alabilirim.
Aynı zevki vermez hiçbir şey. Bir taraf yaşayacağı her şeyi yaşamış olabilir, beraber tecrübe edinilmesi güzel olur. Tecrübesiz iyidir ama bu devirde zor. Bu nesil bitmiş
Cevap
86Cevap
Evet olurdum tabi ki de neden olmayayım benim de sevgilim olmadı zaten hiç
Kadın erkek ilişkileri asimetrik ve kadınların kıstasları belirlediği şekilde ilerler. Erkek bakire kız ararken kadın bakir erkekten tiksinir. Dolayısıyla çapkın playboylar istediği zaman istediği kadını elde edip istediği kişiyle evlenirken sadık erkekler daima yalnız ölür. Çünkü Havvadan son kadına dek tüm kadınlar iyi güzel ve doğruyu sümsük sünepe ve sıkıcı bulup çapkın zalim ve şımarık erkeklere bayılırlar. Bunu da tecrübe sanıp hem kendilerini mağdur ederler. Hem de dünyayı cehenneme çevirirler. Kazanansa sadece kötüler olur. Teşekkürler hanımefendiler.
Tecrübeli dediğiniz erkekler badboylar zaten. Sadece bayıldığınız badboylara "tecrübeli" diyerek kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
Hiçbir good boy hiçbir zaman sevilmediğine göre... Parçaları birleştirirsek...
Olurum neden olmasın yani her şey tecrübe mi?
İş başvurusunda bile insanlar tecrübeli arıyor hani şu saçma olay var ya işe alınmayan tecrüsizler nasıl işe alınıp tecrübe kazanacak, bu durumda öyle bir şey yani tecrübesiz biri hiç sevilmeyecek mi?
Ve kadınlardaki bu tecrübe aşkını da anlamıyorum tecrübesiz ise hemen olmaz kim çekecek onu vb ama sorsan hepsi duygusal sevgi isteyen varlıklar erkekler gibi duygusuz değiller sözde.
Olurum tabi ki çünkü bende hiçbir şey yaşamamış birisiyim beraber tecrübe edinirse evlendiğim insan ile 😊
Değişir ki ne değişir bu sorunun cevabı.. hiç tecrübesi olmayan biri çokta mutlu yapabilir o ilk tatlı heyecanlari birlikte yaşayınca.. kimisi de neyi hedeflediğini bilmez şaşkınlığa uğratır yoldan saptırır..
tecrübe kimse doğar doğmaz tecrübe ile doğmuyor
tecrübesiz birisi ile olrumyum? olurum elbette ancak hop çukura hop kucağa sevmiyorum kahve yemek sohbet sonrasına iki insan karar versin
Özellikle erkeğin tecrübeli olmasi gerekir bence tecrübeli erkege kadin zaten zeki birisi ise kolayca ayak uydurabilir
Huyu suyu iyiyse olurdum tabi hani saçma sapan hareketleri davranışları olmadıkça neden olmasın. Zamanla tecrübe kazanabilir sonuçta :)
Amaan insan olsun ya insan yemişim tecrübesini ben öğretirim ona herseyi sorun yok
@özgür1022 sana sevgilin öğretsin 😊
@28murat evet öyle diyorum
Tecrübeli ya da tecrübesiz olması fark etmez
Neden bence farkı var aslında
Fark eder de bana etmez
Önüme gelenle sevgili olurum diyorsun yani
Yok öyle demek istemedim
Daha farklı kriterlerim var
Bende ne yapacağımı bilmiyorum da sdkljfkslkl heyecan yapan erkek olmasın
İkinci de ne yapacağınızı bilmezsiniz ve ilk buluşma şu şekilde gerçekleşir muhtemelen
O: naber
Sen: iyii
O: tm
Sen: ok bb
hiç sevgilisi olmayıp tecrübesiz olup ağzı çok iyi laf yapan erkekler var
Olurdum
Hatta daha güzel olurdu sanırım
Hayatın sillesini yememiş olurdu
Her şeyi birlikte öğrenmek daha güzel olurdu
5 6 senedir iki kişi oldu farklı zaman da hayatım da ikisinin de ilk bedim zor alıştılar sırtların da taşımaya
Aşk konusunda yeterince tecrübem yok; ama tecrübesi çok yükseklerde olduğunu tahmin ettiğim bir kızla yazışıyorum. Tanışma sürecindeyiz.
Olurum, bende tecrübesizim karşımdaki bana canım muamelesi yapmasını ve bana özel önemli gelen şeylerin ona basit komik gelmesi hoşuma gitmez açıkcası
Ben; genç, çıtır, taze, dar, küçük vajinası - kalçası - göğüsü olan, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim.
Tecrubesizliğini bilmez ki kimse kimsenin çok heyecan varsa olmaz zaten. Uyum yoktur, gözünde büyütmüştür kişi karşısındakini falan.
Tecrübeli olunca ilk işim tecrübesizleri dışlamak olucak
Niye
Sevgili olmam için tecrübeli olmasına gerek yok. Olgunluğuna kişiliğine bakarım daha çok.
Erkekler karşısındakini çok sevmemişse eğer tecrübeli kadın istemezler.
2 tecrübesiz olmaz. Hayatima her anlamda yön vermesini gerektiğinde öğretici olmasını beklerim
Erkekler her halti yiyip tecrübesiz kız istiyor diyorsunuz sonra ama
Tecrübe kazanılır. Fazla tecrübeli olması hoşuma gitmez asıl.
Bu fotoğrafda kadın gayet ne yapacağını bilmiş
Olurum tabiki bu iste ne tecrubesi por. no filmimi çekiyorum.
Tecrübe istiyorsan gel kapi acik ama fazla dayanmazsin bana. çok tecrübeli olduğum icin
Olurum elden ele geçmiş kadın istemem tecrübesiz olsun
Olurdum
Her konudaki fazla tecrübem ikimizi de yeter sonuçta
asla olmam enaz 10 tane malafat yemiş olamali önlu arkali
İnsan olsun vefa nedir kıymet nedir bilsin yeter gerisi hallolur zaten...
Tecrübesizlerin yatakta özellikle farklı bir albenisi oluyor kendi adıma
Tecrübeden kolay ne var açarım onu ben. (Utangaç değilim anlamında şimdi yanlış yere çekerler )
Olunur çünkü ilk deneyimi yani gidip de diğer kızlarla yatıp kalkan adamdan olmaz yani
öğretirim her şeyi ona ilmik ilmik ilerim ruhuna
Uğraşılmaz bea. Ama öğrettikçe öğreniyosq seve seve öğretirim
Sevmek tecrübe aramaz bana göre o yüzden seversem o da beni severse bu iş tamam
Olurum ama olmam. Çünkü ilişkiden uzak mutluyum. Huzurumu bozamam.
Senin daha çok hangi konuda sormak istediğin az çok belli oldu fakat unutmaman gereken sen de senden sonraki için bir deneyim olacaksın…
Olurdum çünkü bende tecrübesizim hiç ilişki deneyimim olmadı
Tecrübesiz biri kaldımı diyeceğim evet kaldı ben varım çünkü 😊
Daha iyi olur, tercih sebebidir.
Tecrubeli kadin icime sinmez..
Tabii ki olurum...
Onu güzelce eğitirim, mis gibi olur...
Tecrübe yapılarak öğrenilen bir şeydir. iki tecrübesiz tecrübeli olmak için bir araya geliyor. duruim bu
O tecrübe seni bir süreden sonra boğar, herbokolog dersin adama. Tecrüben aynı olsunki hayatı güzel yaşayasın, o yüzden yaşlar yakın olmalı.
olunur ayak basmaz toprağa benzer buda büyük haz veriri bence ama bu zamanda tecrübesiz kalmamıştır galiba
Evet olurum çünkü böyle birinin daha önce az sevgilisi veya hiç sevgilisi olmamıştır yani ilki olurum
Olurdum ben ona bir şeyler katardim sonuçta bu bir eksik değil herkes her konuda tecrübeli olmak zorunda mi ki
BendBende cok tecrube var tecrubesiz biriyle sevgili olurdum oretirdim herseyi sorun olmazdi benim icin
Eğer cinsellik bakımındansa değişebilir ama standart aşk ilişkisi olarak heyecanlı hareketli birisi ile olmak onun ani heyecanlanları hoşuma gider
Bana fark etmez tecrübesisi ögretirim. tecrübeliyim diyende ehh mac sonucuna bakariz.
Bu soru benide ilgilendiriyor çünkü bende tecrübesizim ama iyi biri olduğumu söyler kızlar.
İlişkide bi taraf saf olmalı bi taraf uyanık tadından yenmez yürür o ilişki
İki taraf akıllıysa yürümüyor denenmiştir guven bana saf dediysek canım demedik
Yine anlamadın çatlicam akıllı kadında olabilir akıllı erkekte farketmez ama bi taraf uyanık bi taraf saf olunca o ilişki cidden yürüyor anlatamıyorum sana 🤷🏻♂️
Ya esin tamam sen akıllı birini bul tamam mı sende iki tarafta akıllı olsun
Olgun ve ne istediğini bilen birisi olmalı
Ne bakımdan tecrubeli
Her ikisininde keyfi farklı olurdu
Olamazdım, katlanamazdım
Bundan daha önemli konular var
Ne alaka şimdi?
Ben soruna demedim
Tecrübeden önemli konular var demek istedim
Güzellik takintim var onu halledersem tecrübeye bakariz
Ne konuda tecrübesiz mesela önemli olan o.
Yakınlaşma ve cinsellik noktasında demek istedi sanırım
Kişiden kişiye göre değişir bu durum aslında.
Asla.
Daha çekici bir durum bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?