Beş aylık evliyim ve eşim boşanma davası açmış haberim olmadan şimdi de oturduğumuz evi bosaltmamizi istiyomus avukattan avukat boşanmada çok kararli olduğunu söyledi bı anda ortada bı sebep yokken neden olayı buralara getirmiş olabilir sebep ne olabilir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boşanın o zaman
Sırf uzaklaştırma yüzünden olmaz bu başka biri olabilir
Bilmiyorum ki beş aylık evliydik
Evliliğinizin baharındasınız sizin evde şimdi birbirinize iltifat edip duygusal boşluğu doldurmanız lazımken bu oluyor..
Aynen öyle vallahi çok üzgünüm gerçekten ben bosanmak istemiyorum ama adam kesinlikle boşanmak istiyormuş
Nerde kalıyorsa gitseydin yanına "neden böyle yapıyorsun bizim şimdi bırak ayrı evde yaşamayı 2 dk ayrı kalmamız lazım" deseydin
Çalıştığı kuruma gittim müdürüyle görüştüm kafa izni alıp anasının yanına gitmiş memlekete davayı açmış memleketine kaçmış
Tayinini oraya aldıracak o zaman
Daha beş ay oldu yanima geleli nasıl gidebilir ki
Bu kafa izni ne zaman bitiyor sordun mu
?
Bitmiş kafa izni şimdi de yıllık izne ayrılmış kaçırıyorlar adamı
Bi olay dönüyor elbet çıkar kokusu
Ne gibi bı olay bı kadın mı vardır sizce
Evet çünkü onun özgüvenliyle yapıyor bunu ama kadın ters teperse yalvarır sana geri dönmek için
Anladım bı hoca da bilmiyorum ki okutturayim baksın
Okutunca ne oluyor? Ve nasıl bakıcak
Aman benimki de laf işte sağlıklı düşünemiyorum
😢
Çok garip aranızda bir kavga oldu desem bir kavgada boşanmada olmaz.
Evet kavgamız oldu uzaklaştırma verdi polis
Ondan sonra gitmiş boşanma davası açmış
Cidden çok garip ya ben artık anlayamyorum.
Bnde gerçekten anlayamıyorum ailesi bile aramıyor ne oldu size böyle diye hepsi bosanmamizi izliyor gibi
hamile değilsen boş ver olan çocuklara oluyor hayat devam ediyor takma
ortada bi sebep yokken olmaz. vardır bir sebep ama sana göre sebep değildir ona göre sebeptir.
Ablacım sebeblere takılma boşversene seni istemeyeni sen napcan o kararliymis ya sen daha çok kararlı olki farkındalık yarat
Ya haklısınız ama içim yanıyor yüreğime söz geciremiyorum konuşmak istiyorum yollar kapalı mahkemeye vermiş birde beni hiç haketmedim bunları 🥲
Ablam seni haketmeyen biri için üzülmeye değmez gerekirse yüreğine taş baglican ama yinede eyvallah demicen üzülecek biri varsa oda sen olma o olsun seni kaybettiğine üzülsün
Ya haklısınız aslında giden emeğe hayallere üzülüyorum bu bu şekilde sessizce gitti ya ne amaçlamış olabilir kafasında
Boşanma açacağını bile demedi sessizce kayboldu ortadan
her şey gönlünce olsun abla
Amin inşallah her şey iyi olur
kavga sonrası uzaklaştırma eşine kusur yükler.. çalışmıyorsan tedbir nafakasına başvurrabilirsin.. darp raporun var sanırım uzaklaştırma verdiklerine göre
sebebi bilmem durduk yere ise akıl hastasıdır
Sebebini sen ve eşin bilecek sormadın mı eşine
Her yerden engelliyim ne ailesi arıyor ne de kendi
Polis uzaklaştırma verdikten sonra böyle oldu
Çok ilginç
Her kavgada boşansak kırk kere boşanırdık vardır sebebi iyi düşün
Bu uzaklaştırma verildikten sonra hemen boşanma davası açmış oturup konuşmadık bile bosanalim mi diye şimdi de kaçim kaçim kaçıyor
İyi tanımadan mı evlendin hemen yüz üstü bırakıyor çok yazık ya üzüldüm kıyamam sana cicim ayı bile geçmemiş
İki yıl konuştuk uzak mesafe ilişkisi idi çok üzgünüm gerçekten beni çok çaresiz bıraktı çünkü
Hiç üzme kendini hamilelik yoksa boşan gitsin daha 5 ayda böyle yapıyorsa o evlilik sağlam olmaz
Ailesi mahvetti bizi benim eşim dediğim adam herşeyi anasına babasına aktardı yediği yemeği bile bunu çok doldurdular
Uzak mesafeden ancak bu kadar olur gülüm insanları maalesef kendimiz gibi sanıyoruz inanıyoruz hemen
Ahhh o aileler yokmu halbuku insan evladının mutluluğu ister ailesi seni istemiyor muydu
Bilmiyorum ki abla ne ses var ne arama bir aydır annesi uzulmuyo mudur ya oğlunun yuvası yıkılıyor
Boşan gülüm sen bundan bunda da var bı hayır yol yakınken dön
Boşanmak mesele değil de ablacım hicbisey demiyolar ailesi aramiyo sormuyor çok değersiz önemsiz hissediyorum kendimi
Ne diyim ablacım haklısın rabbim yardımcın olsun
Aldattın mı lan
Lütfen güzel konuşalım üslubumuzu bozmadan
Aldattınız mı hanımefendi
Yoo asla
O zaman eşiniz yeni birini bulmuştur sizi bırakıp onunla evlenecektir
Galiba
Çocuk var mı
Yok
İyi o zaman eşinin evine arabasına çök güzel bi nafaka almaya başla hayatına bak salla gitsin
Ev kira bosaltmak istiyomus evi herkes davasını anasının evinde takip etsin diyomus
Tam bir hayvanmış neyse senin de buna bir şeyler yapman lazım ağzına sı çman lazım filan
Ne yapsam acır canı bı de bu adam memur ne yapsam acitirim canını o benim yüreğimi çok yaktı çünkü
Ya işte iyi bir avukat tut maaşının üçte ikisini nafaka olarak versin sana
Benim gibi canı yansın istiyorum benimle konuşmak bı yana Dursun bı helallik bile almadı düşman oldu bana eşim dediğim adam
Bak napcan biliyor musun şu boşanma olayları bi geçsin direkt sosyal medyadan hiç olmamış gibi mutlu eğlenceli hikayeler paylaş gez toz kıskansın gebersin
Çekişmeli boşanma davası açmış ruh hastası eşim iki yıl sürer diyorlar
Çok saçma ya senin avukat var mı
Evet var tuttum bu adam böyle umursamaz hicbisey olmamış gibi davranıyor ve ailesine de öyle davrandirtiyo bunu nasıl pişman ederim pişman olsun istiyorum ya onca emek hayaller çok üzgünüm gerçekten
Ya dava sırasında ne yapılır bilmiyorum ki şimdi aleyhine kullanmasınlar anasını satıyım neyse hangi şehirdesiniz
Konya
Dövelim mi adamı
Valla o gel git aklıyla bı dayağı hakediyo aslında
Neyse sen bol bol bira iç otur biraz ağla kendine gel dobarlan bırakma kendini
Biz nereden bilelim
Bende fikir almak istedim şu an sağlıklı düşünemiyorum pek
Avukata ya da ailesine sebebi söylemiştir sormadın mı onlara
Avukatı sadece ısrarlı bir şekilde boşanmak istiyor diyor
Kavga etmişsiniz uzaklaştırma bile vermiş polis bu durum yüzünden olabilir
Uzaklaştırıldı diye biri gidip boşanma davası mı açar ki
Olabilir neden olmasın gururuna dokunmuştur. Bir daha böyle bir şey yaşamamak için ayrılır.
Ne olursa olsun bana deseydi uzaklaştırmayı cektirt ben cektirirdim orta yol bulmaya yanaşmadı çok canım yanıyor
Ablacım adama uzaklaştırma aldırmışsın zaten yani bir nevi bu adamı istemiyorum bana zarar veriyor bana yaklaşmasın demek bu. Ee ne alaka bu evliliği sürdürmek istiyosun daha o zaman? Canın yanıyordu madem uzaklaştırma almasaydın ya da adamın demesini bekleyeceğine kendin çekseydin.
Avukat lazım mı😅