Boşanma davası hakkinda?

5 yıllık evliliğinde ayrılma kararı aldık. 8 aydır ayrı yaşıyoruz zaten. Ama eşim barışalım vs diyor zaman zaman. O şehir dışında ben farklı sehirdeyim. Davayı ben açtım normalde anlaşmalı acicaktim ama imzası gerektiği için ve o şehir dışında olduğu için çekişmeli açmak durumunda kaldım. Şubatta actim bu hafta salı günü dava. Bir hafta önce annesini kaybetti. İki üç gün önce mesaj attı işte hakkını helal et affet beni cart vurt diye. Bende helal etmiyorum affetmiyorum dedim. Benden kurtulacaksin işte 4-5 gün sonra dedi. Bu dediğine bakarsak mahkemeye gidecek boşanmak istediğini söyleyecek ama bilmiyorum. Ve ben mahkemeye gidip gitmemek arasında kalıyorum. Kararımda kesinim. Ama hala çok seviyorum barışmak değil amaç artık olmayacgini biliyorum ama o mahkeme salonuna gitmek beni mahfedeck ve toarlanamicam gibi hissediyorum o yüzden gitmek istemiyorum ama gitmezsemde sırf ben gitmedim diye uzar mı. Yani eşim gelse boşanmak istiyorum dese ama ben katilmasam mahkemeye sonuçlanır mi yoksa uzar mi

Boşanma davası hakkinda?