Fazlasıyla destek oldum olamadığım anda da kötü oldum.
Erkekler ilişkinin başından itibaren maddi destek sağlamalı mı?
Fazlasıyla destek oldum olamadığım anda da kötü oldum.
Bu sorunun cevabı, her iki tarafın da beklentilerine ve anlaşmalarına bağlıdır. Bazı çiftler, ilişkinin başından itibaren maddi destek sağlamayı kabul ederken, bazıları için bu konu daha sonra ele alınabilir. Maddi destek, her iki tarafın da mutlu bir evlilik sürdürmesi için önemlidir, ancak bu konuda karar vermek, her iki tarafın da ortak bir kararıdır. İlişkinin başından itibaren maddi destek sağlamak, çiftlerin birbirlerine olan saygısını ve sevgisini göstermenin bir yoludur. Ancak, maddi destek sağlamak, birçok çift için zor olabilir ve bu nedenle, bu konuda karar vermek, her iki tarafın da ortak bir kararıdır.
İnsanoğlu nankördür. Babanıza bile güvenmeyin diye bir laf var hep aklınızın köşesinde olsun. Ki bence bu isteklerin ne derecede olduğu da önemli. Nerdeyse herşeyi istemek çokta normal değil bence. Ayrıca oraya harcayacağınız parayı annenize kardeşinize harcayın bence hiç yoksa kendinize ya da bir kenara koyun. Emin olun daha mutlu olursunuz :)
Çok doğru bir bakış açısı.
Herkesin bir gün uyanmasını umuyorum :D Teşekkürler :)
Hayır bir erkek sürekli sevgilisine eşine maddi destek veriyorsa karşısındaki onu sadece cüzdan olarak görür. Erkekler sonra niye ayrıldık oluyor ezdirmeyin kendinizi ya
Kesinlikle katılıyorum. Bunu görmemin 2 ayda 40 bin lirayı bulması da ayrı bir ironi
ya adam gibi sevin yeter, elbet karşınıza değerini bilen sizi de adam gibi sevecek insan çıkar
çıkmazsa da kalitenizden ödün vermemiş olursunuz
Cevap
3Cevap
Evli olmadığı sürece hiçbir erkek maddi olarak destek sağlamak zorunda değil. Herkesin bir ailesi var.
Sevdiğim insan için ne gerekiyorsa yaparım
Benim kadar yapmamışsındır. Sonu hiç bir zaman hayırlı bitmiyor
Talep etmiyorsa karşilanmamali.
Sağlamak zorunda degiller
Hayat müşterek. Eşitlik olmalı.
Mecbur olmadıkça sağlamayın.
Valla mecbur olsa bile sağlamam artık.
Sponsor mu?
2. Seçenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?