Arkadaşlar sevgilisi olan bir erkek arkadaşımla normal şekilde bir iletişimimiz vardı. Bu arkadaşımın sevgilisini brn tanımıyorum ama anlatıyor bazen. Neyse bu arkadaşım bana seni çok seviyorum vs diyor dostça bir şekilde vs en son seyehat planı falan yapalım dedik. Ben dedim işte sevgilin ne der vs düşünme diyor ben hallederim diyor net cevap istedim onun bana cevap verdiği gibi kiminle gideceğim fark edecek mi vs dicem diyor. Yani net olarak benim adımı vermeyi düşünmüyor aralarındaki ilişki bu yöndeymiş. Ve ilişkisi 6 7 senelik. Bu çocuğun durumu ne sizce beni yedekte mi tutuyor yoksa cidden dediği gibi bir şey olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellenme yapıldı hajshsh
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bence arkadaşın sana platonik hayal dünyasında bir sevgilisi var ve seninle bunun üzerinden iletişim kuruyor
Sevgilisi var gerçek tartışma falan yaşıyorlar onları biliyorum
Önceden bu kadar yakın drğilken bile bahsediyordu
Yazdıklarından hayal ürünü hissettim ayrıca siz yalın arkadaşsanız muhakkak tamılıtorordı yani varsa tanıştırırdı diye düşünüyorum
Peki öyle olmadığını var sayarsak yani sevgilisi var şekilde yorumlayabilir misiniz?
Sana senden hoşlanıyorum deme cesaretini gösteremiyor çünkü seni kaybetmekten korkuyor sevgilisi varsa eğer ve seninle plan yapıyorsa ondan vazgeçmiştir ya da çok önemli değildir ama yine söylüyorum ben hayal ürünü diye düşünüyorum bunu anlamanın en iyi yolu onu kız araladaşıyla beraber bi aktiviteye davet et gelirse sen haklısın gelmezse ben😇😉
Farklı şehirlerdeyiz iletişimimiz sanal olarak ilerliyor sevgilisiyle ilgileri konuları açtığımda bizim konulsrımıza kimseyi dahil etme diyor burada sadece ikimiziz diyor mesela bazen öptüm falan diyor yok senin sevgilin var öylr şeyler deme bence diyince konuyu kapattırıyor
Eee benim dediğime çıkıyor sensin onun derdi yok başka biri
Ben sevgilisiyle olmazsa benle deneyecek gibi düşünüyorum bu yüzden rahatsız olup başka görüş istemem ha bi de geçenlerde dedim bi konuda hani sevgilin sorunlu sana sıkıntı olmasın hallettik biz sorunlarını dedi
Onu kıskandığımı düşünüyor olabilir mi ya da tavrın bu yönde mi bence herşeyden Önce sen kendi duygularını özümse sen ne hissediyosun
Ben çocuğu seviyorum hani çok iyi biri ama farklı gözle bakmamaya çalışıyorum kendime yapılmasını istemediğim şeyleri yapmamaya çalışıyorum hani sevgilisini düşünerek hareket ediyorum biri benim sevgilimle böyle konuşsa ne hissederdim diye düşünerek
O zaman bi süre iletişimini kes belli cesaret bulur sana açılır ama ben yinede kız arkadaşı varsa (!) Tanışmandan yanayım...
Çok üzülür yapamam kesemem
Bence sen üzülürsün bu yüzden yapamazsın onun sevgilisinin olmaması seni. çok mutlu eder demii
Sevgilisinin olduğundan çok eminim platonikse sanmıyorum ki hayatında başka biri var imajı yaratsın bana bu konuda yalan söylemesi üzer çünkü dürüstlük üzerine kurulu bir iletişimimiz var
Sen öyle zannediyorsun
Eğer yedekte tutmaksa çok üzülürüm garip bi iletişimleri var sevgilisiyle
Hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası senin özelin bundan sonrası buradan konuşma bence..
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Ne garip benden başka yorumlayan olmamış sanırım..
Devamlı güncelliyorum ama uzun geldi okumuyolar galiba ya da saçma gelmiş olabilir durum pek mantıklı değil çünkü 😄
Mantıklı olmadığını bilmek ve cevap aramak biraz melankolik birisn sanırım
Melankolik değilde fazla duygusalım çok düşünürüm bazen gereksiz yere çok ayrıntılı düşünürüm dıştan bir görüş almayı her zaman severim
İstersen mesaj yaz bana
Ne için
Senin konu çok derin daha da konuşmak istersen.