Yav unutkan birisin ve başına talihsiz bi olay gelmiş elinde olan bir durum değil ve ufak mesele bi seferlik bişey olmaz bidahakine de kağıda yazarsın zaten unutmazsın
Rica ederim eğer herhangi bir durum ters bişey olursa bana ulaşabilirsiniz isterseniz benim derdim yokta özel bir durumum var o yüzden burada takılıyorum kafayı dağıtmak için
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim. Doğum günü marta ama günü bilmiyorum ve en kötüsü sevgilim yanımda değil kimliğine bakayım yakın arkadaşımızda yok?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ikimizle ilgili bir şey yapicam bana doğum tarihini verirmisin de bakalım olucakmi
Öyle dersem doğum günü unutugumu hemen anlar ve üzülür
Bitiyor zaten ona sorsana
Bir kere sordum hafızam zayıf olduğu için unutum
Sorduğun şeyleri bir deftere ya da kağıda not almalısın
Aldım eski telefonum kırıldığı için oda doğum günü tarihide gitti
Anladım onu bilmiyordum kusura bakma da dediğim gibi kalem kağıt ile not almak her zaman daha iyidir
İşte o aklımda değildi telefon elimde olduğu için hemen notlarda kaydetmek aklıma geldi oraya kaydettim
Anladım valla olan olmuş ben seninle bişey konuşmak istiyorum de konuya gir bilerek olmamış sonuçta bi kağıda telefona not edersin sonrada
İşte üzmek istemiyorum onu
Onu üzmek en son düşündüğüm şeydir
Yav başka türlü öğrenemezsin ve sende şu an üzgünsün ama elinde olan bir durumda değilmiş anlayışla karşılamalı çünkü unutkan birisin
Bide zaten telefonun bozulmuş yani ne yapabilirsin
O zaten anlayışla karşılar ama şimdi içinden diyeçek o beni sevmiyor benle ilgi bişey bilmiyorum
Yav unutkan birisin ve başına talihsiz bi olay gelmiş elinde olan bir durum değil ve ufak mesele bi seferlik bişey olmaz bidahakine de kağıda yazarsın zaten unutmazsın
Bi deneyeyim teşekkür ederim beni dinleyip yazdığın için
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir ben burada genelde dert dinliyorum yardımcı olabilirsem oluyorum
Yok oldunuz yardımcı tekrardan teşekkür ederim sizin bana sormak istediğiniz bişey ya da derdiniz varsa dinlerim
Rica ederim eğer herhangi bir durum ters bişey olursa bana ulaşabilirsiniz isterseniz benim derdim yokta özel bir durumum var o yüzden burada takılıyorum kafayı dağıtmak için
O özel durumu söylemek isterseniz dinlerim
Herkese açık alanda söyleyemem görülecek sonuç olarak tahmin edilmesi de zor değil ya bedensel bi durum diyeyim kısaca
Doğum günü kutlu olsun
Kimliğine baktım diyorsun niye gününe bakmadın
Yanımda değil kimliğine bakayım diyorum
Mart bitti
maalesef evet ama ben özürle telafi etmek istiyorum o anlayışlı biri af eder
Bak sorun olmaz
Ne bakayım
Kimliğine
Yanımda değil ki