Ben 22 yaşında 2 yıllık evli bir kadınım.6 aylık oğlum var. Eşimi hamileyken başka bir kadınla çekilmiş açık seçik resimlerini gö?

Gördüm eski olduğunu beni aldatmadığını asla böyle bir şey yapmayacağını söyledi büyük yeminler etti inandim ama affetmedim. Çocuğum üç aylıkken tekrar eski sevgilisiyle mesajlarını yakaladım. Ondan nefret ediyorum. Aileme ayrılmak istediğimi söyledim onun ailesinede yaptıklarını anlattım Herkes yuvanı kurtar bırakma vs dedi mecbur evime döndüm. Şuanda aynı evin içinde yabancı gibiyiz sürekli kavga ediyoruz onun yaptıklarını yüzüne vuruyorum. Yanlış anlaşılmasın çok severek evlendik aileler karşı çıktı maddi zorluklar vardı ama seviyoruz diye hepsine göğüs gerdik onu çok sevdim ama artık hiçbir şey hissetmiyorum. Tekrar boşanmak istiyorum ama annem kalp ameliyatı olacak çok riskli babam böbrek hastası ikisinide üzmek istemiyorum (doğuluyuz) Gerçekten çok mutsuzum. Eşim evine bağlıdır bir dediğimizi iki etmez güzel bir evimiz var babası için borca girdi acaba oyüzden mi böyle yapıyor bilemiyorum bana bir akıl verin lütfen

Ben 22 yaşında 2 yıllık evli bir kadınım.6 aylık oğlum var. Eşimi hamileyken başka bir kadınla çekilmiş açık seçik resimlerini gö?