Bence bu konuda kadın daha tehlikelidir. Kadınlar biz erkeklere göre zaten anlaşılması çok zor olduğunuz için hele sizin kendi içinizde belirsizliklerin olduğu bir anda erkeğin durumu daha da zor hale gelir diye düşünüyorum...
bence ikisi de oldukça tehlikelidir çünkü ne istediğini bilmeyen insan zaten neyi sevdiğini de bilmez böyle kişiler de zaten aşık olamazlar çünkü her zaman için dengesiz kararsız olurlar karşılarında ki kişileri her zaman yorarlar. ben ne istediğimi bildiğim için aynı şekilde bir kızın sevmesini isterdim
Genelleme yanlış olsa da kadınların bir çoğu zaten bu durumdan muzdarip. Ne istediklerini pek bilmiyorlar. Ne istediğini bilmeyen daima daha tehlikeli olmuştur 🤓
Bence erkekler istemese rol yapmiyor ama kadınlar bazen istemediği halde oldurmaya çalışıyor şans veriyor belki ilerde olur diye sonra olmayınca arkalarında kırık bir kalp bırakıyorlar
Ben bu soruya yanıt bulamıyorum. Ben ne istediğimi bilemeyince masum bir civcive dönüyorum. Belki herkesin duyguları farklı tezahür ediyordur. Sen ne istediğini bilemediğinde nasıl oluyorsun? 🐥
@ahusiderinn00 beni de götür oralara beraber kimsede olmayan ıvır zıvırlar alalım 😃😍 @γυναίκα kesinlikle bizimle gelir bak ahan da şuraya yazıyom Ay çok güzel olurrrr
Bilemedim ki şimdu 😃 ama tehlikeli diyebilmemiz için karaktere bakmamız lazım ki o da her insanda farklılık gösterebilir. Ondan dolayı istediğini bilmeyen insan diyelim 🫠
Her ikisi de tehlikelidir. Çünkü duygusal anlamda gel gitler yaşanır ve bir yakın bir uzak davranılır. Sıcak soğuk oyununa benzer kısaca durum ve bu insanı yorar. Keyifli günler..