İlgisiz kalan kadın mı yoksa erkek mi daha tehlikeli olur?

İlgisiz kalmış kadın daha tehlikelidir. Hemen depresyona girip beni sevmiyormusun moduna giriyor. Hatta o boşlukta birisinin en ufak ilgisine çoğu kadın kayıtsız kalamıyor.
Okumuş etmiş Müge Anlı bile adama ne demişti. Sen karına çiçek almazsan komşun alır bile demişti. Canlı yayında. Bu bile kadınların bu tarz konularda ne kadar önemli olduğuna kanıt. Ama gel görki erkeklerinde tek amacı kadınları ilgi mantaklığına boğmak değil. Birde erkeği düşün. 10 saat canı çıkıyor bir gün iki gün ilgide hergün ister istemez ilgili davranamaz. O adamın da kafasını dinlemeye tabiri caizse tenefüse çıkmaya hakkı olmalı
Cinsiyeti bence yok bunun
Cevap
22Cevap
Kadın galiba aslında bilemedim bu konuda bir tecrübem yok
ilgisiz kalan insan tehlikelidir..
ilgisizlik her türlü deliliği yaptırabilir zira..
Tehlikeli olmak istedikten sonra her insan yeterince tehlikeli olabilir.
Kesinlikle kadın çok daha tehlikeli. Aman deyim hatunları ilgisiz bırakmayın.
😄
İlgisizliğin cinsiyeti yoktur efendim.. Mutlu etmek, yüzünü güldürmek, şakaşlaşmak bunlar hiç zor şeyler değil..
İlgisiz kalsa şu kadınlar 1 ay kafayı yerler en tipsiz erkekle bile evlenirler alışmış kudurmuştan beterdir sözü yerine oturur ama imkansız bu. :D
Kadın daha tehlikelidir duygularını kontrol edemediği için kime tutulacağı belli olmaz.
Kadın tabi , ilgisiz kalmış kadın sonunda ceker gider.
Erkek pek öyle degil acıkcası..
İlgisiz taraf artık tehlike arz etmiyor çünkü bitiyor aradaki bağ.
İkisi de ilgisiz kalınca tükeniyor. Farklı yönlere yöneliyor..
İlgisiz kalmış kadin tabii ki de, kadin doğası gereği daha hassas ve kırılgan olduğu için daha çok ilgiyi hakediyor.
İlgisiz kadın çok tehlikelidir. İnsanı bıktırır. Bir de egosu yüksek birisi ise eyvahlar olsun. Allah korusun bizleri öyle tiplerden amin.
herkesın karanlık bır yonu vardır... ben ılgısızlıge alıskınım mesela.. fazla koymaz
Kadın daha fazla etkikenir bundan..
Kadınlar ilgisiz olunduğunda herşeyi yapabiliyorlr.
Ben ilgisini istediğim karşı cinsden ilgi görmeyince üzülmemi ona yansıtmam kendime psikolojik zararım olur. kadınlarda soğuk tavır kıskandırma tepki davranışları oluyor
Bana hicbi kiz ilgi vermedi hala flort bile olmadi ve cok tehlikeli oldum hatta insanlara zarar verecek kadar bu yuzden
İkisi de tehlikeli durumda...
Valla ikisinden de korkarım
Abtal partner en tehlikelisidir.
Erkek
Kadın bi' tık önde.
İkisi de sıkıntı..
İlgiszlik herkeste aynı tepkiyi verir
Kadin
Kadın..
Cinsiyet farketmez 2 side
Erkek
Erkek