...
'Baktım gülüşünden güzel şiir olur, ben de sevdim gitti.."

...
'Baktım gülüşünden güzel şiir olur, ben de sevdim gitti.."

çapkın erkek de çapkın kadın da tehlikelidir, ama bu tehlike, kişinin niyetine ve karşısındakine verdiği zarara göre değişir. Çapkın bir erkek, genelde hızlı ve düşünmeden hareket ederek duygusal bağ kurmadan ilerler, karşısındaki insanı kolayca yarı yolda bırakabilir. Çapkın bir kadın ise, özellikle manipülatif bir yapıya sahipse, insanları duygusal anlamda daha derinden etkileyip, güven kırılmalarına sebep olabilir. Ancak bu durum sadece cinsiyetle sınırlı değil; mesele, kişinin karşısındakine ne kadar dürüst ve saygılı olduğudur. Bence asıl tehlike, duygularla oynayan, empati yapmayan ve sorumluluk almaktan kaçan insanlardır, ister erkek ister kadın olsun.
Çapkın kadınlar şimdi daha popüler erkeklerde bu durum artık tat vermiyor olmalı kaçan kadın bulmak zor bu devirde hjk
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
ikisi de tehlikelidir.
Çapkın Erkek Tehlikelidir
Katil Erkek te Tehlikelidir
Ama Kadın Kafası Atarsa
Şeytanla Allah'ı Bile Barıştırır Size Öyle Saldırır
🙂 katılıyorum..
İkiside aynı şeyi yapmıyacak mı bence farkı yok
Sonuçta evet aynı şeyi yapacak. Öncesi peki? Hangi cinsin girişimi daha hızlı ve etkili olur..
Soru o değil, tehlikeli oluşu. Benci ikisininde yiyeceği halt aynı, kadınlar daha başarılı olur erkekler iradesiz ne yazık ki
Bu başka soru.
Hangi cinsin girişimi daha hızlı ve etkili olur?
Vermiştim cevabını 😄 kadınlar çünkü erkekler daha iradesiz.
Pardon kaçırmışım:)
Bunundami kadını erkeği varmış yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Bence var ve kadın daha tehlikeli..
Bilemedim bu kadınlardan ne istiyorsunuz anlamadim kadınlara gorede erkek tehlikeli bana göre her iki cins
Kadınlardan canlarının sağlığını diliyoruz.
Genel olarak insanlar tehlikeli bu soruya göre.
Çapkın kadınlar çok fenadir.
Nerden çözdün?
Gözlem diyelim
Kadın tehlikeli
İkiside
Kadin
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?