Katil Deyip Üzerime Saldırdılar? Niye Böyle Yapıyorlar Onu Ben Mi Öldürdüm? Ben Mi Sebep Oldum? Ne Olur Bir Akıl Verin?

Arkadaşlar kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.. şu an sinirimden ağlayarak bunları anlatıyorum. Daha aileme bile anlatamadım. Benim 4 yıllık bir ilişkim vardı. Ben bunu öğrenene kadar da çok mutluyduk. Birbirimizi çok seviyorduk bilmiyorum belki de ben öyle sanıyordum. 4 ay önce parkta otururken sevgilimin hala ona sevgilim diyorum ama başka nasıl hitap edeyim? Telefonundan fotoğraflarımıza bakarken gelen 'müstehcen' içerikli mesajla beni aldattığını öğrendim. İnanamadım tekrar tekrar baktım profiline baktım kadın evli eşiyle resmi var. Dünya başıma yıkıldı. Bağırdım çağırdım ne kadar inkar etsede anlatmaya çalışsa da dinlemedim numara, sosyal medya her taraftan engelledim ama ya her dışarı çıktığımda evimin önündeydi ya da sokak ortasına yolumu kesip affetmem ve izah etmek için yalvarıyordu ayaklarıma bile kapandı ama affetmedim. Birgün de Facebook'ta haberler oluyor ya intihar ettiğini öğrendim. Yanında "Seni çok seviyorum Mervem, sensiz olamazdı, şimdi yaptığımı ödemeye gidiyorum affet beni" yazılı not da bulunmuş. Bunu öğrenince sinir krizi geçirdim. Beni ambulansla hastaneye kaldırdılar. Uzun süre kendime gelemedim, hastanede kaldım şu an hala tedavi görüyorum. Bugün de pazara gittim orada annesi ve abisi de vardı. Annesi beni görünce "Sen ne yüzle dışarı çıkabiliyorsun utanmaz mutlu musun şimdi" deyip üzerime saldırdı. Abisi de "Kardeşim senin yüzünden öldü katil" dedi. Pazarcılar müdahale etmese fiziksel şiddete uğrayacaktım. Ne yaptım ben ya? Ne yaptım? İhanete uğradım ya aldatıldım ne yapsaydım görmezden mi gelseydim? Niye onu ben öldürmüşüm gibi davranıyorlar. Ben mi yaptım? ben mi dedim git kendini öldür diye? Arkadaşlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben ne yapcam? Ne olur bir akıl verin bende akıl kalmadı.

Katil Deyip Üzerime Saldırdılar? Niye Böyle Yapıyorlar Onu Ben Mi Öldürdüm? Ben Mi Sebep Oldum? Ne Olur Bir Akıl Verin?