Hoşlandığını gizliyor mu?
Kıskançlık mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı insanlar çevrelerindeki herkesin sadece ona ilgi duymasını ister yani bunun nedeni sevgi duymak değil tamamen ilgi budalalığıdır.
Kadınlarda bu durum daha fazladır ama senin anlattığın durumda da gözüktüğü gibi böyle erkeklerde vardır.
Aynen öyle.
O çocuk seni köpek gibi seviyor olabilir. Kız arkadaşımla benzerini yaşadım. Eski erkek arkadaşından, hala karşılaştıklarından ve film izlerken şu erkek çok yakışıklı değil mi ya gibi şeyler söylüyordu. Gerçekten o an içinden geleni mi söylüyor yoksa bana yem atmak için mi söylüyor emin değilim ama onu başkasıyla düşünemediğim için ve çok sevdiğim için öyle şeyler dedikten sonra soğuk cevaplar veriyordum. Bana dershanede 2 kez bana karşı hislerin mi var demişti sonra şunu eklemişti: söyle sana ona göre davranacağım. Ahhh dedim kesin mesafe koyar bu aramıza evet dersem. Sırf muhabbetimiz , gülüşmelerimiz devam etsin diye hayır arkadaşça seviyorum dedim. Ahh ahh pişmanım. Dershanenin bitebileceği hiç aklıma gelmemişti. Aylar çabuk geçti...
Aynı dediğin gibi yapıyor en son yazıştik bir tane oyuncu atıp çok karizmatik dedim iyi geceler yorgunum dedi 2 haftadır yazmıyor ama ben beni arkadas gibi göruyor diye öyle bir şey artım kıskandirma amacım yoktu çünkü hiç bana hoşlanıyorum seviyorum vs demiyor peki bir erkek duygularını neden gizler ki yani bende ondan hoslanıyorum bunun farkında
Cevap
2Cevap
Ayranım içim incilerim dökülmesin misali..
Aynen öyle s.. et gitsin
Kıskançlık
Onun kafası bir Rus çorbası vardı aynı ona dönmüş
Ya da şey hem ayranın dökülmesin hem totom si... ilmesin
Seni yedekte tuttuğunu düşünüyor, zaman kaybı sende ona haketmediği değeri verme
Bayılıyorum senin gibi çizgisi olan kadınlara karşına iyi insanlar çıkması dileğiyle 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?