Uzun atlatamadığım bir anım derdimi anlatmak istedim size?

iki yıllık sevgilim aramız kötü diye yurttan yanına gitmisim sehir degistirip her aramız kötü olduğunda beklemeyip gece yarısı bile giderdim bir gece kiz arkadasi kardeşim dedigi ve bir erkek arkadaşıyla icmeye gitti ben tam sekiz saat aksam altidan gece ikiye kadar donarak kapinin onunde bekledim onu mesaj atiyorum surekli nolur gel diye nasil agliyorum hic bir yeri bilmiyorum en son guvenlikciye soylemis iceri girdim eve hala yok gelmemis canim sizliyordu aldim bicagi elime tum elimi bilegimi derince cizdim cizdim acim diner diye geldi eve sarhos bi sekilde benim evde oldugumu bilmiyor unutmus beni kizi ariyor üç kere diloş merak ettim seni eve vardin mi diyor kalktim ben yokum ben merak etmiyor musun dedim o kiz cocugu ben neyim dedim bacım cocugusun dedi nasil agliyorum bilegimi tuttu o kadar acidi ki uyu yat basima is acma yarin gidersin dedi uyuyamadim tum gece yerde surundum o uyuyor agliyorum kalk ozur diler affediyim seni dedim kalkmadi sus dedi kufur etti elim et parcasi gibi olmustu acidan dayanamiyordum bekledim sabah altiyi gidicem donucem bursaya agladi sarildi gitme dedi sabah beni boyle birakma dedi bi anda tamam dedim dayanamadim affettim evde tekim yine cikti o ben tek kaldim bana aciklama yap diye mesaj attim iyi degilim dedim geldi eve nasil bagirdi topla esyalarini defol hayatimi mahvettin dedi cabuk cik dedi gece on falandi telefonum calismiyordu o zaman hattim gece tum esyalarimi alip kapinin onune koydu ayakkabimi giyemeden telefon yok bir sey yok ona parfum almistim tum paramla bi kac gun once param kalmamisti o yuzden kartimds oylece durdum sokakta bir sekilde son paramla dondum bursaya su an yazarken bile yasadim o ani o kadar agliyorum
Uzun atlatamadığım bir anım derdimi anlatmak istedim size?