Ben sanırım en son 7 yıl önce sevgilimle sabahın 6'sinda parkta sallanmıştım. Biri gelip onlar küçük çocuklar için büyükler için değil demişti 🤣 bekçisi miymiş neymiş 🤣

Ben sanırım en son 7 yıl önce sevgilimle sabahın 6'sinda parkta sallanmıştım. Biri gelip onlar küçük çocuklar için büyükler için değil demişti 🤣 bekçisi miymiş neymiş 🤣

Salıncakta sallanmayı hiç ertelemeyeyim ya zihnimde öylece geçmişe dair anıymış gibi kalmasın, gereksiz bir şeymiş gibi durmasın. Öylece salıncak diyerek geçmeyeyim, özellikle salıncağın üstünde yedi seneyi eskitmeyeyim. Dün binerim, yarın da bineyim diyeyim ya.
Bir kaç gün önce olabilir ara sıra arkadaşla salıncağa biniyoruz sohbet etmekten felan sıkılınca, bence güzel aktivite yaşla alakasız müzik dinlerken sallanmak felan çok sarıyor
Cevap
11Cevap
Sanırım 10 gün önce filandi, yazlıkta gece parkta sallandim.
Çok uzun zaman geçmiştir üzerinden.
Bugün ekmek almaya çıkmıştım kimse yoktu dedim fırsat bu fırsat vfgbjh sallandım ama daha çok kederlendim.
Ooo fırsatları değerlendiriyoruz 🤣 boş bulmuşsun şansına
En son arkadaşlarımla pikniğe gittiğimde sallandım 😅
Yani ne zaman oluyor 🤔
böyle net konuş bizle 🤨
Sus cevap verme bana 😱
ne demek sanane döverim bak 🤨
Geçen sene teleefon ile min 3 seneni yiyecek çocuk ilee konuşurken
Senemi,
Neden 3 sene 🤔
Neredeyse her gün. Çocuklar için yapılmıştı salıncak , çocuklar olmayınca ve yahut boş bir anda sallanıyorum.
Midemi bulandırıyor salıncak o yüzden çok uzun zaman oldu
Çok olmamıştır çocukları parka götürünce fırsat oldukça sallanırım
Hatırlamıyorum bu yüzden en kısa zamanda gidip salıncağa binmeliyim
En son geçen yaz Dalaman’da kayacık sahiline kurulan salıncaklarda sallanmıştım. Şimdi Datçadayım. Sıra buradaki sahillerde kurulan salıncaklarda :) canım memleketim 💖
Hiç salanöadıö cünkü ne zaman sallanan bişeye binsem veyagı dönen bişeye aşık olmuşum gibi başım dönüyor yumruk yemiş gibi oluyorum.
Sallanamiyorum ki yaa hiç maalesef çok sevsemde
O neden 🤔
Başım dönüyor yığılıp kalıyorum
1 ay olmuştur 😃
Arayı çok açma 🤣
en son 10 yasimda biraktim
Neden 🤔
11 yasimda hastalandim disari cikamadim bir daha biraktim o zaman bir daha da binmedim 11 yasimda cocukluk benim icon bitmis galiba senelerce hastane gezmekten firsat olmadi
benim de tam tersi 10 yaşından küçükken dışarıda oynayamadım ondan sonra başladı bende de
neden neyiniz var? geçmiş olsun
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. O dönem kalpte sorunum var diye hatırlıyorum,🤔 şimdi ise şeker vs kontrollerim var 3 ayda bir hastaneye gidiyorum
yaş kac ya seker haatasi oldun gerci bendede daha bu yasimda birden fazla hastaligim var benimde hastalik yas falan dinlemiyor cok gecmis olsun ya uzuldum
38 aslında ben pankreas iltihaplanması geçirdim 10 gün hastanede kaldım o zaman şeker teşhisi kondu insülin ve şeker ilaçları verdiler. Benim gittiğim doktor seker olmayabilir dedi. İnsülini bıraktım bakalım en son şeker haplarini kesti. 3 aylık kontrollerim var şimdi belli olacak gerçekten şeker var mı yok mu. Sana da geçmiş olsun. Asıl senin yaşın kaç 🤔
benim yasim 18 ama 11 yasimdan 16 yasima kadar verem hastaligi gecirdim 3 kez yakalandim birde boynumdan lenf bezi aldilar 14 yasimda burnumda ileri derece egrilik var dediler 16 yasimda skolyoz kifoz oldugumu ogrendim ve 18 yasimda ise kronik bademcik enfeksiyonu kronik sinuzit ve kronik gastrit yani mide iltihabiyim suanda cok zor valla hastalik insallah seker yoktur canim ya simdi ise onumde 2 ameliyat var cocuklugum tam yasamadim hep hastane aramaktan ve kosusturmakla gecti herkes farkli yere gonderiyordu cok zordu ama birazini atlattim sukur
Çok geçmiş olsun bu yaşta bu hastalıklarla bogusmak gerçekten zor belli ki güçlü bir kızsın 😊
Birkaç hafta önce sallanmıştım severim
12 Temmuz, parktaki çocuk salıncağıydı..
Hatırlamıyorum ama en yakın zamanda sallanmak isterim🙃
5 gün önce..
Sen sallanacak yaşı geçmedin mi bırak da çocuklar sallansin biraz 🤣
Bahçe salıncağı bu.. 😒
Bahçen var diye hava mi atıyorsun 😒
Az bile yapıyorum.. 🙄
az mı daha ne yapacaksın 🤔
Bulurum ben yapacak bi'şey.. 😏
Başına belayı alacak gibisin 🤔
Hani, nerede.. 😏
Arayan bulur 🤣
Yooo.. Bulunmuyor.. 😅
O senin beceriksizliğin 🤪
İşime gelmiyordur.. 😅
Her beceriksizin savunma aynı şey :D
Hiçte bile.. 😒
öyle öyle :P
Hatırlamıyorum ki 🤔
Hemen gidip bir parka sallanıyorsun bro 🤔
Gö7üm sığmaz lan salıncağa 😂
O da var öyle yapmışlar ki büyükler giremiyor 🤣 bugün yeğenimi parka götürdüm. Onu salladım da öyle bir aklıma geldi 🤣
Sığmadı kesin gö7ün 😂 minnaklar binsin diye lan.
Bizim gö7 oldu artık gurbetçi bavulu gibi sığar mı oraya 😂
yok lan denemedim hiç ama muhtemelen giremezdim 🤣
İki yıl olmuştur
Hatırlamıyorum
1 saat önce
10 yılı gecmistir
3 sene önce
2 gün önce. 😂
3 hafta oldu. 😅
Oldu epey.
2 3 gun once
Bir hafta olmadı