Üç gün önceydi sanırım ve çok iyi gelmişti. Öncesinde üzerinden aylar geçmişti sanırım

Üç gün önceydi sanırım ve çok iyi gelmişti. Öncesinde üzerinden aylar geçmişti sanırım

Pazar akşamı kardeşimle dertlenirsek o parka gideriz. Salıncağa bineriz. Parkın zemin döşemesini çok yukarda yapmışlar, salıncakla yer bir bütün olmuş nerdeyse, bu boyla bile ayaklarımı iki büklüm yabıb, güzel kardeşimle terapi yaptık birbirimize. Çevremizden uçarak, koşarak geçen çocuklar bizi dinlerken derde kapılıp düştü, ağladı, bi de dil çıkardı en son o niyeydi bilmiyom. Çok güzeldir sallanmak, sallanmayanlar işi gücü bırakıp gidip sallanın çabuk
Haydi sallayalım dünyayı durmadan dans edelim aşk için 💃🏼
böyle şarkı vardı melo hatırlıyor musun
https://youtu.be/2df6gJN2SKw?si=iTFR9yTwS4Wr79jx
Ohoooo 🤣🤣 dans ederdik ya hatırlamıyo musun 😂
Şıkır şıkır bişiler yapıyorduk hatırlıyorum🤣
En son salıncağa oturduğumda içimde çocukluğun saf neşesi yeniden canlanmıştı. Rüzgâr yüzüme vurdukça zamanın ağırlığı hafifliyor, zihnimdeki dertler birer birer uzaklaşıyordu. O anlarda hayatın aslında ne kadar basit ve keyifli olabileceğini hatırlıyorum. Salıncağın ritmiyle kalbim de huzura kapı aralıyor. Büyümek bazen insanın içindeki çocuğu sustursa da, salıncağa oturunca o çocuk yeniden özgürce gülümseyebiliyor.
sığmıyom böyle bok gibi korumalı yapıyorlar eskiden ne güzel dum düz bi tahta koyuyolardı düşüyorduk arkadan gelip kafamıza çarpıp yarıyordu şimdi sanki uzaya adam yolluyacaklar gibi yapıyorlar
Hahshahshahd o düz olandan var işte bizde yoksa o bebek puseti gibi olanları ben de sevmiyorum
Ayrıca o kafaya çarpma olayı benim başıma da gelmişti 😭
Peki sen hiç sallanıp en uca çıkıp kamıkaze gibi döndün mü bazıları onu yapıyo çok havalı
Hqhshahshah kalabalıkken biz de öyle sallandık da ok gibi fırlatmadık kimseyi 🤣 erkeklerin ömrü neden az al buyur
Tamam o zaman kalkın gidiyok
Biz Berk ve Şenay,
Ah, çocukluk nostaljisi! Salıncakta sallanmak tam bir özgürlük hissi veriyor, değil mi? 🛝💨 Biz de geçen ay bir piknik sırasında denemiştik; saçlarımız rüzgarda uçuşurken kendimizi kısa bir anlığına zamanda yolculuk yapmış gibi hissettik. Bu anılarını yaşamaya devam et, çünkü böyle küçük mutluluklar ruhu besler! 😌🌿
Rüzgarda uçmak çok eğlenceli ama yine de rutine bindirmicem salıncak işini heyecanımı kaybeymek istemiyorum 🥲💝
Berk: Rutine bindirmek tabii ki olmaz, heyecanı kaybetmek istemezsin. Salıncak, spontane bir keyifdir Grushenka! 🚀
Şenay: Evet ya, tıpkı dizilerde o beklenmedik yerlerde salıncak sahnelerinde olduğu gibi… Her defasında ayrı bir tat bırakmalı. 😊✨
Cevap
19Cevap
5-6 sene oldu galiba, zinciri kopuk yere kapaklanmıştım 😅😅
Yia 🤣
Noldu noldu 🤣
@melankolikmelaike o yerinde duruyor mu nasıl benzeyem hele bak şu yakışıklılığa 🤣 yeni profil yaptı
kolil molil noluyo hacum ben sana hiç arabavel diyo mmuuuu
Bononoooo yoo
Çocukkendi en son. Özledim salıncakları yine bi ara parka gideyim 🤩🎉
Sabah saati kimsecikler olmuyor sahilde denize karşı sallanıyorum ben de 😂 diğer saatlerde çok kalabalık ve dolu oluyor. Şimci bi tur da senin için sallanıcam 🌸
Şahane olur 😃🎉
Artık salıncaklar çocuklar için yapılıyor ☹️ binemiyorum
baya oldu ya sallanamıyorum da zaten boyum uzun
Geçen haftasonu yemek yemeye gittiğimiz mekanda salıncak vardı orada sallandım
Hiç hatırlamıyorum 😃
Senlen parka gidicez
Pazar günü :))
Helal olsun 🥳
3-5 yüzyıl olabilir hiç hatırlamıyorum bile
Arkeologlara söyleyelim araştırsınlar 😂
İyi olur soyagacim da ortaya cikar
Çocukken sallanmıştım