Çok seviyorsa yapabilir. Hep yanında istiyordur belki sevgilisini. Yanında olmadığında kolyeyi öpüyor olabilir. Bence güzel de görünüyor ve farklı. Yapılabilir. Ben isterdim böyle birşeyi hoş benim için.
Hayır iğren. bir şey. kılda şey olsa şeyde çıkmazdı zaten. neyse anladınız siz. kadınların nasıl iğren. zevkleri varsa bu ülkede. gerçi troll de olabilir. ama yapan var gereçkten de
Gereksiz ya napacaksa saçı sakalı anlamlı bir sürü şey var gereksizler ya kıldan kurtulmak için epilasyon yaptırıyorlar ama sevgilisinin sakalından yapılmış kolye takıyorlar değişikkk😐😳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kılda keramet olsa.. diye bir söz var
İğrenç yaa!
😂😂😂😂Bak şimdi biraz ikna olmaya başladım
:D
Tam kusmalık bir durum
Nedenki
Bence, bu kıl tüy saç sakal işleri bu teyzeden sonra başladı 😂
Bunu nerden buldun 😂😂😂
Soruyla muazzam uyuştu dimi 😃
Cuk diye oturdu 😂😂
Çok seviyorsa yapabilir. Hep yanında istiyordur belki sevgilisini. Yanında olmadığında kolyeyi öpüyor olabilir. Bence güzel de görünüyor ve farklı. Yapılabilir. Ben isterdim böyle birşeyi hoş benim için.
Nadir kişilerdensin
Hayır iğren. bir şey. kılda şey olsa şeyde çıkmazdı zaten. neyse anladınız siz. kadınların nasıl iğren. zevkleri varsa bu ülkede. gerçi troll de olabilir. ama yapan var gereçkten de
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Gereksiz ya napacaksa saçı sakalı anlamlı bir sürü şey var gereksizler ya kıldan kurtulmak için epilasyon yaptırıyorlar ama sevgilisinin sakalından yapılmış kolye takıyorlar değişikkk😐😳
😂😂😂Aynen öyle işte
😂😂
Olmaz demi😂
Yok 😂😂
Bencede
😇😇.
😀
Çocuğunun ilk saçını kesip alıp onu saklamak için kolye yaptıranları anlarım bir nevi de bu nedir ya hayatta olmaz
Onu da yeni duydum
Bi yaşıma daha girdim🤦🏻♀️Artık şaşırmayı gerektiren pek fazla bir durum kalmadı diyorum hep ama hergün yeni bir şey daha çıkıyor)
Daha neler görcez dedim bende 😂aynı şaşkınlık
onu yaptıracağım tek kişi annem veya oğlum olur
Anladım
Saç sakal la başlar bilmem nerenin killarina kadar uzanır iğrenç lik ya
😂😂😂Uzatma bence
Ya ben sevmiyorum o ne öyle 😂 sakalda saçta kalırlar inşallah durumu abartırlarsa sıkıntı😂
Kandan tesbih. Sütyen kopçasından kolye çıktı yorumlarda daha ne gördün ki 😂😂
Midem kalktı dur🤢
Yaptırdım kesin 😂 sevince biraz saçmalık boyutuna kadar detayları düşünebiliyorum
😂😂Yaptır kız sev
Hiçbir gördüğüme şaşırmıyorum artık. Ve yaptırmam tabii ki.
Emin ol şaşırtıyorlar
Aklıma " ben Erdoğan dötünün kılıyım" diyen teyze geldinya ahahahajakka
Biri paylaştı yorumda 😂
Neden bilmem bana çok iğrenç geliyo kusucam
Çoğu kişi aynı durumda 😂
Kıl sonuçta hiç sevmem
Kıl evet
Yav yaptırana Allah akıl ihsan etsin neyin kafasını yaşıyorsa
🙄🙄
Hatıra olarak sütyen kopçasını almak daha mantıklı ve etkili
Onlarda mı var 😂
Herhalde yani 😅
Batacak dünya 😂
Orhan Gencebay Batsın demişti zaten 😅
Adam bişey biliyormuş 😂
Kesinlikle 😂
Çok özür dilerim ama mal misiniz kardeşim bu ne
Ben değilim de mallıkla ne alaka
Yani bana çok iğrenç geldi ve aşırı
Öyle olsun bakalım
Ben sevgilisinin kanından tesbih yaptirani gördüm kesin oda vardır
Kan tesbih 🙄🙄
Evt
Nasıl oluyor ki
Bir video da gördüm sevgilisi ölmüş diye kanini boncuga çevirdi sonrada tesbih yaptı
Youtub da videosu var
🙄🙄🙄Peki
Saçma😐
Arkadaşım bileklik yaptırmıştı kendi saçından sevgilisine verdi. Mide bulandırıcı.
Neyi saçma yaa sonuçtan ondan bir parça
Onun parçası kalbimde ki yeridir. Edebiyat yaptım biraz😄
Şaka bi yana öldüde mi bi parçası yanımda olsun hep.. Karşımda olsun saçı sakalıyla snsbssnhs
😂😂😂Sende haklısın
Teşekkürler.
Rica ederim