Alışveriş & Hediyeler Sevgilimin sakalından kolye yaptırdım. Sizce nasıl olmuş😍? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşım ın sakallarından papatya kolye yaptırdım 😍sizce nasıl olmuş 😍 Sevgilimin sakalından kolye yaptırdım. Sizce nasıl olmuş😍? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vay anasını insanlar ne incelikler yapıyor öğrenmem gereken daha çok şey var. 1 0 Yorumla
BenDia13 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bir insan incelik yaparken nasıl iğrenç olabilir? İki duyguyu da aynı anda yaşattın. 🤓 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Sevgil-i Şerif mi oluyo o zaman bu? 2 1 Yorumla kimleraldı +1 yıl Kahkaha attım 😂 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç benzemiyor dedigine 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tiktokta minarellatasarim dan yaptırdım izleyebilirsiniz Yorumla Derinhayel +1 yıl Ok teşekkür ederim Yorumla
elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bakınca Midem bulandı istemsiz bir şekilde 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güle güle kullan. Ben böyle bir şey yaptırmam 0 0 Yorumla
YıkıkViraneAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl O nasıl oluyor lan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok şaşırmıştım görünce Minarellatasarim diye bir sayfa var instagramda tiktokta ordan görüp bende yaptırdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vay anasını insanlar ne incelikler yapıyor öğrenmem gereken daha çok şey var.
Bir insan incelik yaparken nasıl iğrenç olabilir? İki duyguyu da aynı anda yaşattın. 🤓
Sevgil-i Şerif mi oluyo o zaman bu?
Kahkaha attım 😂
Hiç benzemiyor dedigine
Tiktokta minarellatasarim dan yaptırdım izleyebilirsiniz
Ok teşekkür ederim
Nasip etme yarabbi.
bakınca Midem bulandı istemsiz bir şekilde
Güle güle kullan. Ben böyle bir şey yaptırmam
Süper olmuş eline sağlık
güzel fikir.
Gereksiz bnce aslaa yaptirmam
O nasıl oluyor lan
Bende çok şaşırmıştım görünce Minarellatasarim diye bir sayfa var instagramda tiktokta ordan görüp bende yaptırdım
iğrenç düşünce bence
Sevemedim