bi kiz kankam vardi. ben herseyimi paylasan biriyim. ne yesem onunla paylasiyorum. beni goturup pahali yerlerde oturtuyor. biliyor ben odiycem. yetmiyor. dogruduzgun isim yok. borcumu odemek icin ise girmisim. kredi kartindan borc cekiyorum surekli. bu da bunu biliyor. benden borc para istedi. vermek istemedim bide onun icin mi faiz yatiracaktim. ekdilerde oldugumu gosterdim ama geri vericektim deyip mizmizlandi. bi daha da benimle konusmadi. ne dusunuyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oncelikle boyle asalak insanlar icin kafana takmana degmez.
Arkadas dedigin eksi bakiyeyi gösterdiğin halde mizmizlanmaz. Yoktan anlar. Ben bir arkadasimdan borc istesem ve bana cikarip eksi bakiyesini gösterse mizmizlanmak kenarda dursun ben kendimi kotu hissederim. Yok demisse yoktur. boş ver konusmamasi isabet olmus.
com haklisin. duajndukce sinir oluuorum. bide ben hayir diyemeyen bi tipim. benim odiycegimi bildigi herseye gomuluyor. belki boyle biri olmasaydi acirdim bilee
2 hafta once ben de boyle birini tanidim karsi cinsten birisi. Ilk baslarda altinda bisey aramadim ama sonrasinda baktim amac farklı yazmayi kestim.
iyi yapmissin. ben sevgilim dahi olsa tek kurusunu yemem. insanin zoruna gidiyor boyle durumlar
Yok hesap odeme vs sorun degil. Tanistik iki gun oldu daha. Napiyosun diye mesaj attim bankaya odemem var borc ariyorum dedi. Calismadigi halde bankaya borc yapabilecek cesaretine hayran kalmakla birlikte ailenden destek istemedin mi dedim. Yok vermezler kizarlar falan diyor. 100 TL borc verir misin dedi gonderdim. Sonra baktim surekli ayni seyleri söylüyor kestim. Hos bir durjm degil
bencede. sen de kendine denjbirini bul. bu ne boylee
denk birini bul kendine. ne is yapiyosun
kac yasindasin
Kendimi sanki lafini yapiyormusum gibi kotu hissediyorum ama oyle degil. Gidip birlikte yiyip ictigimiz hicbirseyin hesabini yapmam bugune kadar da yapmadim. Ama bu sekilde ne zaman selam versem maddiyattan girmesi beni igrendirdi.
Birini bulmak mi 😂😂 o dedigin nasıl bisey 🤔 34 yasindayim atanamamis tarih ogretmeniyim ama elektrik isiyle uğraşıyorum
haklisin valla. benimde konustgum biri vardi evlenme vaatleri veriyirdu. surekli evlenince ustune kredi cekicem diyordu. bisey demiyordum. verirdim de. beni terketti sonralari. analdim ki tek derdi ustume kredi cekmekmis
Cok var oyle dolandirici. Valla babam olsa ne kefil olurum ne kredi cekerim.
seni anliyorum. bnede laf yapmam. ama kizin benimle bu yuzden kanit goatrmeme ragmen konismamasi cok zotum agitti. bisey de demedim zaten
bende 32 yasindayim. ogretmenim😅
Yoktan anlamayan insanlari sevmiyorum. Hem bakiyemde param olsa bile belki odemem gereken yerler var yani bu konuda ispata gerek yok ki. Herkesin kendine gore hesabi var.
atanicam inşallah. calisiyorum kpss arti ucretli ozelde
hocam haklisin valla. hayat zor insan kimseye guvenemiyor
Ozelde ucretli ogretmene dogru duzgun para vermiyorlar ya ben artik biraktim. Suanki meslegimde ilerledim zaten temelde de vardi. Senin branşın ne
ya baska zamanlarda ban yuklenmeseydi valla verebilirdim. canimi sıkmısti bende vermedim.
bransimi boyle aciktan ifsa etmiyim kendimi🤭😃iste ozel dersi braktim kpss icin mecburen ucretlide bankaya borcumu odemek icin calisiyorum. bakalim hayirlsii artik
boş ver takma kafana boylesi daha iyi olmus. Benim basima bu tip şeyler cok geldi kendini kotu hissediyor insan. Askerdeyken bi cocuk hic para harcamiyordu ben de yok saniyordum uzuluyordum. Sigarasini dahil ne yersem ona da ismarliyordum. Birgun atm de karti takti bakiyesini gordum sonra dedi ki boş ver ya cekmiycem cekince cok gidiyor dedi. Bunu gozumun icine baka baka soyledi 😄😄 o an kendimi essek gibi hissetmistim
kimseden asla tek kurus istrmem. oyle biri olsaydim zaten ucetli yapmazdim. o da zor cunku
Bransini neden ifsa etmeyeceksin anlamadim ki 😄 merak ettim ozelden yazar misin
kensimi ifsa ederim. buraya girenler var cevreden.
Mesaj olarak ifsa etmis olmazsin. Bu arada cevreden birilerinin denk gelme ihtimali beni de urpertiyor 😄
haklisin valla. boş ver ama takma ama bundan sonra da yapmazsin artik oyle seyler. bunlar bize ders oluyor
Evet boyle seyler gozumuzu aciyor. Bransini hala merak ediyorum 😄
senin fotografinda var cok normal😁ben gizliyim zaten. cok kiz taniyorum ogrenci arkadas. kizlarin hepsi iyiniyetli olamiyor maalesef
ozelde olsaydi yazardim
Ozelden yaz diyorum zaten 😄😄 xperden dolayi yazamiyorsan takip at ben yazayim
Neden iyi niyetli olmasalar ne olacak ki sonucta burasi da sosyal bir mecra
Neyse ben merakimla uyuyayim bari iyi geceler 😄
Seninle konuşmaması çok normal
En yakın arkadaşımdan borç para istesem vermese bende muhtemelen konuşmak istemezdim. Kendimi kötü hissederdim
Sende sonuna kadar haklısın borç para vermek zorunda da değilsin.
Herkes kendince haklı valla.
Para işin içine girdim mi dostluklar ister istemez bozuluyor...
normalde parazit olmasa verirdim. ama benimde param yok. bankada eksilerdeyim kanit klsun diye gosterdim de. ben birunden para istesem veese hic de bozulmmam. tuhaf geliyor. o kesinlikle haksiz bence. zaten sinir olmusum. bemi odiycdgimi bildigi yerlerde heraeye gkmuluyordu. sen olsan verirmisin para. bide bana haksizlik yapma. diyorum eksilerdeyim sen ne diyorsun.
Valla o senin görüşün
Ben bozulurdum, tekrar da konuşmazdim.
Ona da kizmazdim. Dediğim gibi kimse kimseye borç para vermek zorunda değil.
Senin hesap ödeyeceğini bildiği yerlerde herşeye ac gözlü gibi gömülüyorsa para mevzusu olana kadar olmadan önce suratina söylemeliydin. Arsizlik insan kuanmak başka bir şey, yoksa bugün cebinde olmaz yarın olur o sana ısmarlar önemli değil. Kendini kullandirtmican.
Cebimde fazladan varsa
İhtiyacım olmayan bir para belli cüzi miktarda veririm
Kendim zor durumdaysam vermezdim.
para icin bozulcaksan bozul. kimse kiseye brc para vermek zoruna degil. helede oyle parazite
Bana ne satasiyosun arkadaşım, bozulurum ya da boxulmam. Yorum yapmaya geldik buraya. Tamam sen borç para verme kimseye
parazitlere vermem
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
Paran da
Parazitlerin de senin olsun
İyi ne güzel kurtulmuşsun