• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Nişanlımdan borç istedim vermedi, bu durumda sizce ne yapmalıyım?

İşamii
İşamii Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
110
Yapay Zekaya Sor
Nişanlımdan borç istedim vermedi, bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Nişan Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FizyoterapistBey35
    FizyoterapistBey35 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Maddi konulardaki karşılıklı alışveriş ilişkinin başlarında da olmuştur büyük ihtimal ile. Şikayetçi olabilecek kadar tavrın net olsa, nişanlılığa kadar gidecek süreci kendinde bulmazdın sanırım soğurdun belki.. Demek ki; her zaman vermemezlik yapmamış.. Soruna gelelim; sıkışık olabilir, borç verecek ekonomik gücü kendinde bulamamış olabilir.. kendisine geri ödeyeceğini bilip belki de senden almayacağı için daha da sıkışmaktan endişelenmiştir. Yani borç vermedi; ne yapmam gerekiyor diye sorman da garip. En iyi sen tanıyorsun kendisini cimri olduğunu kestirmişsen veya yardımlaşma kıstası altında kendisini bencil olarak nitelendiriyorsan devam etmemeliydin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Öncelikle yorumlardan rezillik akıyor, bilmem erkeğin görevi, bilmem şu bilmem bu. Hem bu şekilde konuşursunuz hem de Türkiye neden gelişmiyor diye ağlarsınız. Neden acaba? Soruna gelirsem.. Gözden çıkaracağı parası yoktur belki de. Şimdi şöyle bir durum var, siz sevgili de olsanız nişanlı da olsanız fark etmez, aranızdaki ilişki ciddi ise eğer erkek para veriyorsa, sana geri ödemen için para vermez, sen vermek istesen de zaten almak istemez. Bizzat verdiği parayı unutur ki, ekonomik sıkıntılar çektiğinde bile söyleyeceği zaman aklına senin: ""biz nişanlıyız, evleneceğiz zaten paranın lafını mı yapıyorsun"" diye söyleneceğini düşündüğü için verdiği zaman almak için sormaz bile.

1
    0 Yorumla
  • SirPolyglot
    SirPolyglot Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Ben olsam verirdim … Ya bence nişanlılık evresi önemli bir evre ve maddi sorumlulukları almak açısından da doğru bir yer olduğunu düşünüyorum... Sonuçta evlendiğinde senin hayatın sanal diyen kişi maddi olarak da senin sorumluluğuna alıyor... Haliyle şimdiden asla nişanlığı da bu başlaması gerekiyor yani doğru zaman olduğunu düşünüyorum

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Yorumlarının hepsini okudum. Seni sevmiyor. Şu betalığı bırak istersen. Biraz kişisel gelişim videoları izle. Erkeğin görevi nedir kadının görevi nedir vs. Kuru kuru seviyorum demekle olmuyor. İlerde çok pişman olursun. Sana değer verecek biriyle ol. Başkasını bulamam kafasından çık. Erkek olan sen değilsin o

5
    22 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Evet doğru söylüyorsun sen beni Anladin beni sevmezse niye yüzük taktiki niye zamanimni aldiki

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Kusura bakma, henüz evli değil. Ne borcuymuş bu. Bir de burada kalkıp da "erkek olan sen değilsin o" diye saçma bir yorum yapmışsın. Erkek olmak nişanlısına borç vermek değildir. Herkes yerini bilsin.

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

@xgökkuşağıx niye evleniyorlar hayat arkadaş ben ona o bana destek olacak yoksa ne gerek var

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Sen onu bana sorma, kendine sor.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Nişanlıdan borç para istenmez. O adamla evli değilki versin. Yarın bir gün kadının başka sebepten nişan bozmayacağı ne belli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@xgökkuşağıx muhatap sen değilsin atlama. İncellere laf anlatmıyoruz zaten. Kız ev için yapılan harcama için borç istemiş. İkisinin de yaptığı yanlış. Canının istediği yerden konuşmak kolayınıza geliyor vaktimi sana harcayamam sorry.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@Soran sen ondan borç isteme. Ama eviniz için de hiçbir harcama yapma. İstiyorsa o uğraşsın. Hiç yorma kendini. Üstüne düşünce bunlar prenses moduna geçiyorlar.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Ne kadar saçma bir yorum

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Sen evleneceğin zaman nişanlın senden borç isterse sen verirsin borç.

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

İlaveten, verdiğiniz akıllar pek işe yaramaz. Adam nişanı atarsa görürsünüz.

Yorumla
    • Yokcanımdahaneler1
      Yokcanımdahaneler1
      5 ay

Yüzüğü sat

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Kadınlara neden güven olmaz, kanıtı yorumlar...

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

@xgökkuşağıx insan kötü düşünmez böyle cimrilik yaparlarsa tabiki bozulur

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

@xgökkuşağıx o kadar kadinlardan nefret etme

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

@xgökkuşağıx ben veririm tabiki borç değil iyi günü kötü günümde tabi elimde varsa herzaman

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Nişanĺılık gevşek duran kemere benzer, ha çözüldü ha çözülecek şekilde duran.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Ne kadar haklı olduğumun kanıtı bak kendi yorumunu yapamıyor gelip benim yorumumu sabote ediyor. Erkekler sürekli ister ister ama vermeye gelince üçün birini gösterirler. Biz de zamanında kaşarın birine verdik sözde erkekti 3ün birini aldık. Herkes işine baksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kız diyor evimiz için eşyalar için istedim bu hala ötüyor çok ayıp bilmem ne. Çapı kendi yaşantısı kadar beyni kadar. Oğlum git kendi yorumunu yap benim yorumuma salça olma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@Soran sen bu ilişkiden sağlıklı bişey bekleme. Zaten sana ilgisi sevgisi olsa seni eviniz için yapacağın harcamalar için borç istemek zorunda bırakmazdı. Demek ki istemiyor. * et gitsin sana erkek mi yok yaa çok da umurumuzda böyle prenses erkeği sen de isteme, o senin çöpe attığın tırnak olamaz

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Ev için borç istenmez. Borç isteniyorsa onun adı borç değildir. Daha kavramları bile zihninizde oturtmadan başkalarına had bildirmeye kalkışmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Bildirimleri kapatıyım da kendi kendine kudur orada

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      5 ay

Kuduran yok, merak etmeyin.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
5 ay
  • İşamii merhaba 😊

Nişanlıdan borç istemek çok hassas bir konu aslında 💭 Para mevzusu ilişkide karakterden bile önce çatışma çıkarabiliyor. Önce sakin olup alınmışlığını sindirmen lazım. Sonra da nişanlınla sakin bir zamanda oturup neden vermediğini net şekilde sor bence. Savunmaya geçmeden sadece anlamaya çalış 🧠

Belki gerçekten parası yok belki ailesel kaygıları var belki de para konusuna çok hassas. Miktar, geri ödeme planı, ne için istediğin gibi detayları açık konuş. Sen de bu durumun seni duygusal olarak nasıl etkilediğini kırıcı olmadan anlat ❤️

Burada asıl mesele paradan çok şu: “Biz ileride para konularını nasıl yöneteceğiz?” sorusu. Evlilikte bütçe, borç, harcama alışkanlığı, birikim planı hepsi ortak hayatın temel taşı 🧩

Eğer sürekli kaçamak cevap veriyorsa ya da sana güvenmiyormuş gibi davranıyorsa bunu görmezden gelme. Finansal uyum yoksa ileride ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Gerekirse nişanı bitirmek anlamına gelmese bile evlilik tarihini biraz erteleyip birbirinizi para konusunda daha iyi tanımaya odaklanabilirsiniz 🕰️

Unutma, para bir test gibi. Kırılan sadece bütçe değil bazen güven oluyor. Kendini suçlama, onu da hemen kötü ilan etme. Açık iletişim kur, netleş, sonra devam edip etmeyeceğine karar ver. Kendine ve emeğine değer ver, duygularını bastırma 💪❤️

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

72

Cevap

97

Cevap

• rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    5 ay
    • Parası olmayabilir.
    • Henüz evlenmediğinizden vermiyordur.
    • İsteme sebebini/şeklini beğenmemiştir.
    • Evliyken de seninle para işlerine girmeyecek olan tiplerdendir.
    • Normalde para konularında anlayışlı ve düşünceliyse bu sefer neden böyle davrandığını sor. Normalde öyle değilse de onunla evlenmek isteyip istemediğini tekrar düşün.
    1
    1 Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      5 ay

Mantıklı düşünen bir bayan varmış bu konuda.

Yorumla
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    5 ay

Evlendikten 1-2 sene sonra ancak maddi güven sağlanabilir kadınlara... Nişan ne ki? nişanlanınca şimdiki kadınlarla bir bağın yok... senin anan baban gördü diye bir güven bağı ifade etmiyor. Evlenip imzalar bile atılsa o insana kadarşı güvenmek bir süre alır... Evlenip altınlarla kaçan kadın dolu. Devlet kadın pazarlıyor resmen. Bir insan ömrü boyunca en fazla 2. defa evlenebilmeli diye yasa gelmeli. Evlilik dolandırıcı dolu. Güvenilicek kadın yok...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Yorumlardan anladığım annenin lafıyla hareket etmişsin. Bence yanlışı burada yapıyorsun 3. kişilerin lafıyla hareket etme. Herkes kendi yola çıktığı adamı tanır. Şu anda vermek istemiyor olabilir. Her adam nişanlılık döneminde aynı olmuyor kimi tedbirli oluyor. Sadece kararı sen ver içine sor annene ya da bize değil. Kimsenin lafıyla hareket etme.

0
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Teşekkür ederim doğru diyorsun ama onlar bizden çok şey biliyorsa ben sevdiğim için gözum görmuyor olabilir diyorki sana destek olsunku ben göreyim kizmni yarın mutlu edebilecekmi sorumluluk alabilirim diyor

Yorumla
  • Deyyyyaaaaaa
    Deyyyyaaaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay

Hiç detay vermemişsin ki ne kadar istedin ne için istediğini biliyor muydu onun maddiyatı nasıl tepkisi ne oldu bunları bilmeden şeffaf bir yorum yapamaz kimse

3
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Ben sadece bana biraz destek olmasini arkamda dağ gibi durmasini his etmek istedim herşeye ben koşsam ve o hep izlamasi hoşuma gitmez tabi

Yorumla
  • Nemalazım
    Nemalazım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay

Para bu dünyadaki en iyi deneme aracıdır. İnsan arkadaşına bile veriyor borç para. Sen ondan da öte nişanlısısın. Sana bile cimrilik yapıyor istesen ölüme giderim canımı veririm derler para vermek mi zormuş.

1
    2 Yorumla
    • Nemalazım
      Nemalazım
      5 ay

Para iyi bir turnosoldur cimriyi güvensizi gün yüzüne çıkartır. İlk bir iki ay flört sevgili olsa anlarım ama siz o aşamaları çoktan geçmişsiniz

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Ben başka bişey istemiyorum bu zamana kadar harç etmirmedim

Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 680 cevap paylaştı.

Parası yoktur belkide. Olsa vermek zorunda değil. Sonuçta nişanlısiniz evli değil. Biz nede olsa evleneceğiz paranın lafı mı olur deniyorsa hele hiç verilmez. Para lafı dönmeyen ilişkide erkek zaten vermek istediği için verir borç olarak değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Belki düğün öncesi onun da harcamaları dolayısıyla parası yok ise "param yok" demeyi gururuna yedirememiştir, üstüne gitme , onca masraf etmiştir onca hayaller kurmuşsunuzdur bunun için dağıtmayın herşeyi yazıktır 😔 eğer genel tavrı böyleyse , sevgiliyken de böyleyse o zaman durum farklı tabi cimri biriyle bir ömür geçmez ama normalde eli açık sana karşı cömert biriyse , şu evrede veremiyorsa dediğim gibi "param yok" demeyi gururuna yedirememiş de olabilir

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 876 cevap paylaştı.

Nişanlı iken borcu isteme şeyini sevmiyorum ve doğru da bulmuyorum henüz evli değilsiniz çünkü yani ayrıca erkek tarafı daha çok madı sorunu olur evleneceği zaman çünkü düğün vs ev filan derken çok masraf var yani

0
    0 Yorumla
  • Lunarizm
    Lunarizm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay

Kesin bir sınır çizgisi çizeceksem , bu kişi yola çıkmaya niyetlenmiş bir halde seni muhtaç halde bırakıyorsa o düşman olmaya bile layık değildir.
    ama sen muhtaç olmadığın halde istemeye devam ediyorsan şımarıksın.

0
    0 Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Vermek zorunda degilki? borçla ilgili çekinceleri olabilir ve buna ragmende kotu niyetli oldugu ya da evliligi onemsemedigi anlamına gelmiyo nişanlisi bile olsan dahi kendi parasini baskasina vermek zorunda değildir kimse

0
    0 Yorumla
  • Hristiyann1Türk
    Hristiyann1Türk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Benden de eski sevgililerim telefon ve borc para istedi. Tekmeyi vurdum.

Biz erkekler kadınların yaşam sigortası falan değiliz. Yorumlarda ki kadınlar kudurmuş çoğu

0
    2 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Ben onun evleneceği kizim kadinim sevgili değil elimde yüzük var

• Hristiyann1Türk
      Hristiyann1Türk
      5 ay

Olabilir karısı falan değilsin neticede. Erkekler kadınların maddi ihtiyacını karşılamak zorunda değil resmi olarak birşeyi olmadığı müddetçe.
      Ayrıca erkekler evleneceği kadına nikah şartı olarak ev araba almak zorunda değiller.

• aslı212111
    aslı212111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

İstememek lazım tabiki ama olduki istedin konuyu nirlikte çözelim demeliydi at nişanı defolsun bedavacı erkek bunlar

1
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Doğru diyorsun

Yorumla
  • Princess045
    Princess045 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Vermek zorunda değil daha evli bile değilsiniz ben olsam bende vermezdim

4
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    5 ay

Vermek zorunda değildi elbette ama bence yıkıcı olmuş. Çünkü sonuçta borç istemekte zor bir şey. Gerekçesine göre değerlendirirdim ben. Ama ağrıma giderdi elbette.

0
    0 Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

Neden vermedi olmadigi icin mi vermedi yoksa vardi da eşi olacak adayin oldugu halde ileride çocuklarinin annesi olacagini bile bile dangalaklikmi yaptidami vermedi.

0
    0 Yorumla
  • Geceninyalnızsesi
    Geceninyalnızsesi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    5 ay

Belki seni siniyordur nasıl tepki vereceğini merak ediyordur

Belki durumu müsait değildir

Belki de çok cimri birisidir vermek istemiyordur.

Normal bir erkek bu durumda verir bence ama neden vermediğini merak ediyorsan biraz zamana bırak hem nedenini öğrenirsin ve nedenini tam öğrenmeden evlilik olmasın derim.

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı.

Çöplükte gezersiniz çöp ruhlu insan çıkar karşınıza Sorun sende yavrum hangi ahırdan buldun bunu

0
    2 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Bir ahirde geziyordu

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      5 ay

Öyle gözüküyor

Yorumla
  • Aliahaj
    Aliahaj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

İsmail abi , şöyle kızın parası olmayabilir , başka bir şey için bir planı vardır , biriktiriyordur yani direkt yargılama kızı.

1
    1 Yorumla
    • Aliahaj
      Aliahaj
      5 ay

Şimdi cevaplarını okudum da cimri ya da bencillik yapıyorsa ayrıl , nedenini öğren. Yanında durabilirdi ama direkt katı şekilde hayır git başımdan benzeri bir tutum sergilediyse ayrıl geç olmadan ilerde yani evlendiğinde ve çocuk sahibi olduğunuzda sana da çocuğuna da cimrilik yapar

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    5 ay

Cok yüklü miktarda vermeyebilir istismara açık durumlar şahsen kadın da erkeğe vermemeli çok büyük meblağ.. Cüzi bir şeyde verilebilir tabiki..

1
    0 Yorumla
  • bigofrikolamadınız
    bigofrikolamadınız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

vermej zorunda değil istediğin için soğumuş olabilir

1
    5 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Tabi sorcam benim hayat arkadaşim değilmi

Yorumla
    • bigofrikolamadınız
      bigofrikolamadınız
      5 ay

hayat arkadaşın diye vermek zorunda mı belki para için kullanıldığını hissetti bi de onun gözünden bak

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Öyle değil para içinse ben 1 senedr isterdim gerçekten muhtaç olduğumu biliyor bunda ne var yanimda durmazsa kötü günümde ne gerek var sen kadinsain sen anla yani

Yorumla
    • bigofrikolamadınız
      bigofrikolamadınız
      5 ay

knk git kredi çek git çalış illa ki çıkar o para istemek ne hadi istedin diyelim vermek zorunda değil

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      5 ay

@İşamii Adam olmaz o adamdan boş ver betanın prensesin teki o...(Adamı kurtarma operasyonu vol.001 evlenmeden bu hallerse evlenince ölüm olur adama)

Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    5 ay

Yani evleneceksiniz aranızda böyle durumların söz konusu olmaması lazım olursa ya sana güvenmiyor ya da çok cimri

0
    2 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Ben tek başima yapmadan yoruldum o yüzden yardim istemiştim annem babam yok

Yorumla
    • Prince12345678
      Prince12345678
      5 ay

Yani yardım etmesi gerekiyormuş gerçekten adına üzücü bir durum umarım evlenince yaşamazsın bu durumu

Yorumla
  • Ayyuka
    Ayyuka Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    5 ay

Yoksa bişey diyemem ama varsa vermemiş de çok kötü bır durum

1
    2 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Veremezsede en azindan bana iyi gelebilirdi birlikte çözelim diyebilirdi

Yorumla
    • Ayyuka
      Ayyuka
      5 ay

Kesinlikle öyle dikkat et bu adama

Yorumla
  • YAMANANKARA
    YAMANANKARA Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 100%
    5 ay

Yahu sen daha boşanmadın ki eski
    Eşinden, ne ara nişanlandın da ne ara borç para istedin.
    Maşallah sana

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    5 ay

İnsanların sevgilisinden ya da nişanlısından borç istemesi çok itici bir şey.
    Direkt menfaatçi imajı oluşturuyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Erkekler süründükleri ve köpek gibi davranıldıkları ilişkilerde kadının her istediğini yapar sen fazla iyi olabilirsin erkekler iyi kadınları cepte tutar

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Bir tane flör durumumda olan bir ilişkim vardı ben daha samimi ve ilgili olmama rağmen sadece birkaç defa konuştuğu erkeklerin egolu diye tabir ettiği kıza dolarlarca harcama yaptı. Hem türk kızları egolu diyorlar hem de egolu olana çekiliyorlar

Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Evet knk valha doğru söylüyorsun kötü olunca iyiyiz iyi olunca cepteyiz

Yorumla
  • rumeys12
    rumeys12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Parası olmadığı için mi vermedi, istemediği için mi

0
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Onu bilmiyorum ama anlatmiyor bile

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.

Vermek zorunda değil ha verse iyiydi ama düğün üstü o kadar borcu varken borç verecek durumu da olmayabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Direk ayrıl, hiç düşünme bile çünkü evlendiğinizde demekki para önce gelecek. adamda vermek istememiş. boz nişanı en sağlıklısı bu

Oğlan nefes alsın biraz.

0
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Sadece sevgiyle karin doyarmi

Yorumla
  • Davidca m
    Davidca Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Normalde istemek ayıptır ama isteyenin bir yüzü kara vermeyenin bin yüzü kara. O çocuk seni sevmiyor at gitsin yüzüğü

0
    1 Yorumla
    • Davidca m
      Davidca
      5 ay

Bazı kızlar var 0 telefon aldırıyor evlenince almaz baştan salar düşüncesiyle hatta evlenene kadar da nışanlıyken lüks yerlere götürüyor evlenince götürmez düşüncesiyle senin ona çok şefkatlı yaklaştığını da gösteriyor bu durum ve o çocuk sana değer vermiyor at gitsin yüzüğü sinirim bozuldu

Yorumla
  • ibrhmkrkmz11
    ibrhmkrkmz11 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay

Henüz ilişkinin iplerini ele alamamışsın demek ki bazı kızlar 0 telefon aldırıyor

0
    1 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Doğru çünkü hiç para istemedim ve bir şey istemedim o yüzden yardime muhtaç olduğumda bana böyle davrandi yanlniz birakti

Yorumla
  • Mehmet198401
    Mehmet198401 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay

Bunun bir sebebi olmali isin kokune inin bence

0
    2 Yorumla
    • İşamii
      İşamii
      5 ay

Mesele

Yorumla
    • Mehmet198401
      Mehmet198401
      5 ay

Insan karisina neden borc vermez hatta onu gectim borc nedemek
      Artik boyle seyler olmamali o durumda

Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 485 cevap paylaştı.

Niye versin. Dolandırıp gitmeyeceğin ne malum çakkal oldunuz hepiniz iyice.

1
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    5 ay

Vermedi derken imkanları nedir istediğin miktar nedir bu da çok önemli

1
    0 Yorumla
  • d1laraaaaaaaa
    d1laraaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    5 ay

Işte işaret vermiş Allah sana Yani bu demek oluyor ki bu adam cimri evlenme

1
    0 Yorumla
  • atanamadımçoksıcaktı
    atanamadımçoksıcaktı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    5 ay

Bir şey yapmana gerek yok yani parası yoksa hayır demesi normal

1
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 416 cevap paylaştı.

Basit sende onun eline vereceksin yüzüğü ya da evlenince vermiceksin

0
    0 Yorumla
  • uyuzbukız
    uyuzbukız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Kendi değerini bil ve o kişiden ayrıl şana özen göstermeyen hiç bir erkeğe önem verme

0
    0 Yorumla
  • Vılat
    Vılat Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Yani çok yüksek miktar değilse biraz ayıp etmiş

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.

Ne için ve ne kadar istediniz ve onun mesleği nedir?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Vermedi derken ne dedi yani bir de siz ne için istediniz. Normal şartlarda nişanlısınız bir de vermesi gerekir tâbi ki ama durumun tam olarak ne olduğunu bilmeyince bu kadar diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Vermek zorunda değil.. Bu durumun sebebini bilmeden yorum yapamayız.

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay

Evlenme bence ya. Şimdiden böyleyse evlilik de nasıl olur kim bilir.

0
    0 Yorumla
  • sosyallik
    sosyallik Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    5 ay

Durumu nasıl kazancı falan ve neden istediğini biliyor mu

0
    0 Yorumla
  • melo455
    melo455 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Sevgiliyken vermez anlarımda bari nişanlıyken halden anlasa

0
    0 Yorumla
  • Canflow
    Canflow Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Durumu var mı verecek ve tabi ki miktar ne kadar?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Vermek zorunda degil, bir şey yapmana gerek yok vermedi diye ayrılcaksan ayrıl, açıkcası ben evlide olsam böyle bir şey yapmam , yapmak istemem.

0
    0 Yorumla
  • LeylAsiye
    LeylAsiye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 101%
    5 ay

Evleniyorsa ciddidir borç vermediğise kesin bi sebebi vardir yoksa verirdi bence

0
    0 Yorumla
  • DürüstlükÖnemli1
    DürüstlükÖnemli1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Biz Verebiliriz ☺️☺️

Ne zaman Ödeyebilirsin🤔🤔🤔

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    5 ay
    Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı.

Vermek zorunda
    Olupta vermiyorsa ayrıl
    İnsan sevdiginin derdini cocemicekse ne anlami var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Borç para arkadaşımdan istesem kuzenimden istesem dahi verir. Nişanlım vermezse bende üzülürüm bana güvenmiyor mu? Diye şüphe oluşur kafamda

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Vermediyse de mantıklı bir açıklama yapması gerekirdi ve o durumda burada bunu yazmana gerek kalmazdı. Şu hayatta her şeyin bir açıklaması var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Sana borç vermek zorunda değil. Nişanlıdan borç istemek ne demek? Hem kabahatlisin hem de karşı tarafı sorguluyorsun.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Ben de olsam ben de borç vermem, kim ne derse desin.

• SelanikliAngel
    SelanikliAngel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    5 ay

Ne kadar istedin, ne için istedin olduğu halde mi vermedi vs vs vs diye uzar bu sorular ki yorumlarda da uzamış. Onun yerine nedenleri ile yazsaydın daha sağlıklı olurdu.

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    4 ay

belki gerçekten yoktur büyük bi miktar mı istediniz

0
    0 Yorumla
  • cikomastiko
    cikomastiko Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    5 ay

yani ne kadar para istediğini bilmıyorum ama bence yaptıgı cok kötü bir ilişkini gözden gecir bence sonucta siz evlenceksiniz iyi gundede kotu gundede destek olcaksınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

O istese sen sorgusuz sualsiz vermezdin bence. O da vermek istemeyebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Borç istemek nedir ya, aranızda paranın lafı dönememeli. Varken vermediyse büyük sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • BePresent
    BePresent Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    5 ay

Buradaki aptallara bakarsan ilişkini bok edersin, evlenmeden çiftler arasında para alış verişi olmamalı kesinlikle, aranıza sıkıntıya sebep olacak şeyleri koymayın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Akıllı bir nişanlın olduğu için ona tekrar aşık olmalısın

0
    0 Yorumla
  • AKILyadaKALP
    AKILyadaKALP Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    5 ay

Sen değil o biseyler yapmalı mesela senden ayrılmak gibi...

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Nişanlımdan borç istedim vermedi, bu durumda sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlım borç batağındaymış sizce ne yapmalıyım? 15 cevap verildi
Nişanlımın benden çekinmeden borç istemesi normal mi? 13 cevap verildi
Sevgilime borç vermedim diye ayrıldı ne yapacağım? 88 cevap verildi
Sevgilim borç istedi. Ne yapacağını sorunca da alındı. Ne yapmam gerek? 6 cevap verildi
Sevgilim borçlarım yüzünden evlenemem diyor ne yapayım sizce? 8 cevap verildi
Sevgilim benim için kredi çekmedi. Ne yapmalıyım? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨