Dün aksam sevgilim borç istedi. Veremem dedim, 9 gun icin 100 lira da mi veremiyosun paran olmasına rağmen dedi.
1 ay
Sevgilim borç istedi, vermedim. Ayıp mı ettim?

Dün aksam sevgilim borç istedi. Veremem dedim, 9 gun icin 100 lira da mi veremiyosun paran olmasına rağmen dedi.
Paran olmasına rağmen gibi tavır yaptıysa o kişiyle durum ortada eski sevgili olurdu bana kalsa öyle kişi. Kimseye borç vermek zorunda değilsin. 100 lira bide ya gözünü seveyim gitsin bir yerde bir gün çalışsa kat kat fazlasını alır onu geçtik bir eşya taşıma işi yapsa bir kaç saatlik bunda bile 100 lirayı geçik para alır. Çok para lazımsa ayrıca gitsin bankadan çeksin. Ömrümde hayatımda kimseden borç istemedim. Para mı lazım gider bankadan çekerim bu kadar basit.
bu konuda tek yetkili sensin. vermek istememişsin vermemişsin bunun için sana kimsenin akıl vermesine gerek yok bence. yeterli güvene sahip olduğun biri olsa illaki verirdin burada önemli olan rakamın miktarı değil, ilersi için kafanda oluşan kuşku bence. yoksa 100 tl nedir yani. bazı insanlar birilerini kullanmaya yatkındır 100 tl den başlar arkası gelmez. bunu en iyi anlayacak olan sensin. benim düşüncem sen o yüz tlyş miktarı için değil kuşkuların yüzünden vermediğine inanıyorum.
Ya hahaahah şurada adamı 100 lira için rezil etti ya helal olsun sana 🤝👏👏
Ver verme sana kalmış ama kalkıp sevgili sıfatına koyduğun birini burada rencide etme eminim ki şu yaptığın onun yaptığından kat kat ayıp.
İnsanları böyle böyle tanıyoruz. Vermediğinde tepkisini görmüş oldun. Bu tepkisi senin için kabul edilebilir seviyedeyse ayrılmayacaksan bi de borç vererek tanımalısın ne kadar sürede geri verecek ve ya verecek mi?
Cevap
41Cevap
Bir erkeğin cebinde 100 tl de yoksa gitsin ölsün.
Karar sizin
Bence vermemekle iyi yapmissin gercekten ihtiyaci olsaydi vermende bir problem olmaz, ama sonuçta o erkek ve 100 tl değil 10 tl bile istememli sonucta erkek adam gibi girsin ise calissin, ya da kredi ceksin 100 tl bile yoksa ölsün ve ondanda sanada hayir gelecegini sanmiyorum, erkek cocugu sonucta herzaman bi şekil bulur senden para istemesi yanlis 100 tl yoksa annesinden babasindan akradaslarindan , kredide cekebilir , calissin kazansin sacmalama bence boyle birsey sorman bile garip, tuaf iyi ki vermemissin
Erkek diye koluna takip gezdirme bile. Senden 100 lira istemesi ne demek ya gidip 2 saatlik hamallik yapsa daha cogunu kazanir. Erkek adam dedigin bu hallere dusmemeli.
Yorumları okudum da yani vermek zorunda değilsin bunu onada söyle ben senin her para istediğinde vermek zorunda mıyım? Diye
Bunu isteyen bir erkek mi? Ona verecegin cevap şu " param var ama sana verecek param yok. Erkek adamın cebinde 100 lirası da mi olmaz. Ve olmadığında bana mi geleceksin? " diyip tamamen hayatından vikarman lazim. Kadından para isteyen erkekten bi halt olmaz
Paran olduğu halde 100 lira vermiyorsan seni sevgili diye yanında tutması hata.
Verseydiniz iyiydi. Sonuçta sevgili. Üstelik de borç istemiş. Oysa siz borç değil öylece vermeliydiniz...
İçin rahat olsun kocan değil baban değil kardeşin değil vermek zorunda değilsin yarın ne olacağı belli olmaz bakınız deprem
Yani kız arkadaşından 100 lira borç isteyen adamı da alıp yanınızda sevgili diye gezdiriyorsunuz helal olsun size, müstehaktır!
Yani zor durumdaysa verilir bazen senin de ihtiyacın olabilir ama bir kere isteyince sonu da gelmiyor bazen bunun yani ikisi de mantıklı.
Yuh bir de sana bunu diyebiliyor mu? Ne yüzsüzmüş. Asıl onun yaptığı ayıp. Bırak verme Allahın açına.
sürekli isteyip vermiyorsa tabiki vermemelisin, ama ilk defa istedyse verebilirdin 100 tl büyük bir şey değil sonuçta
Yav insanlar akrabalarına bile borç vermiyorlar ki bazıları çok haklı...
Sevgili kimmiş, hiçbir hukuki hak ve sorumlulukları yok...
100 lirası da mı yok bu çocuğun. Hemen uzaklaş böyle bir çocuktan. Çok çok ayıp yaa..
Bu 1 defa olan bisey degil yengesinin sinav parasini ben verdim benden istedi 50 lora geri vericem dedi istemedim
Uzaklaş böyle dangalaklardan çok özür dilerim böyle söylemek istemezdim ama. Sana saygı duysa zaten bunu teklif etmezdi asla. Zırt pırt para istiyor demek ki böyle. Nasıl bir sevgililik bu çözemedim inan ki. Ben önce 1000 lira filan sandım. 100 lira nedir yaa..
@heyyᴏ sen ne saçmalıyorsun güzel kardeşim? Devamlı istiyormuş zaten. Bildiğin kızı sömürüyor yani. 100 lira para için insan hiç sevgilisinin gözünde düşürür mü hiç? Üstelik yengesinin sınav parasını da kızcağıza ödetmiş. Şakamısınız siz. 1000 lira istese anlıyacağım geçim sıkıntısından dolayı zor durumda diyeceğim, ama 100 liradan bahsediyoruz, ayıp değil mi bu üstelik ilk defa da istemiyor bunu. Çocuğun para vermesi gerekmiyor mu bu kıza yani tam tersi olması gerekmiyor mu? Yarın öbür gün nasıl evine - ailesine bakacak ve sahip çıkacak bu çocuk? 9 günlüğüne 100 lira istemek nedir ya?
Kıskanmak mı? 😂😂😂😂😂😂
@heyyᴏ benim güzel abicim , hiç değer mi 100 lira için kendini kız arkadaşının gözünde düşürmeye? Bence değmez di mi. Rakkam büyük olur 1000 - 5000 gibi , anlarım da 100 lira nedir ya? 👍😂
@heyyᴏ 100 bin lira mı? 😂😂😂 borç mu istemiş? 😂
Bişey olmaaaz korkma o kadar ya. Hem küfürlü bişey yazmamışın ki..
@heyyᴏ profilimdeki yaş doğru. Hiç öyle yaşımı büyüteyim - küçülteyim gibi huylarım olmadı. Ne isen o olacaksın. Ne gerek olur ki öyle şeylere hiç anlamam.
Bankamatik borç vermez, hesabındaki parayı verir sana. Ya da kredi kartın ile kredi çekersin bankamatikten..
@heyyᴏ 20 bin dolar mı? 😂😂😂😂 kopardın beni şimdi. 20 bin dolar peşinatla ev alırsın ev..
100 liradan fakirleşmezsin. Geri ödemezse ayrılırsın olur biter
Benim evimi gecindirmem gerekiyor ustelik hu 1 defa olan bisey degil flortken de istemisti
Yüzsüz birisiyse ayrıl
Bir erkek neden kız arkadaşından borç isterki? Gerçi seninki 100 ₺ istemiş bir şey sayılmaz.
Ayıp mk 100 liranın lafını yapıyorsan senden bi bk olmaz sen versen bide geri istersin
100 lirada bir şey yok ama ailesi dururken niye senden istiyor ki?
En İyi Cevap