Aşk İlişkileri Sevgi her engeli yener mi? Believe23 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgi her engeli yener mi? Cevapla Sevgi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır sevgi beş kuruş etmiyor buradan yetkililere duyurulur 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Yenemez maalesef. aşk gerçek değil çünkü bırak engeli parası olmayanı tipi olmayanı bile kimse sevmiyor 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benim gururumu yenecek 2 sevgi var. Biri anne-baba sevgisi diğeri de vatan sevgisi. Gerisi teferruattır. 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O dediğin filmlerde, romanlarda, şiirlerde, şarkılarda olur. 1 0 Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türkiye polyannacılık oynamak için ideal ülke değil 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır. Hayat buna izin vermez bazen. 1 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir yenmezmiş bende yeni ögrendim 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tabiki de sevgi iyileştirir herkesi 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hikaye o 1 2 Yorumla BALCKWOLFDARKMAN +1 yıl Masal diyelim Yorumla Neyse1900 +1 yıl @BALCKWOLFDARKMAN evet masal Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kardelen1262 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır sevgi beş kuruş etmiyor buradan yetkililere duyurulur
Yenemez maalesef. aşk gerçek değil çünkü bırak engeli parası olmayanı tipi olmayanı bile kimse sevmiyor
Benim gururumu yenecek 2 sevgi var. Biri anne-baba sevgisi diğeri de vatan sevgisi. Gerisi teferruattır.
O dediğin filmlerde, romanlarda, şiirlerde, şarkılarda olur.
Türkiye polyannacılık oynamak için ideal ülke değil
Hayır. Hayat buna izin vermez bazen.
Hayir yenmezmiş bende yeni ögrendim
Tabiki de sevgi iyileştirir herkesi
Hikaye o
Masal diyelim
@BALCKWOLFDARKMAN evet masal
Sevginin yenemeyeceği tek şey sevgisilik
Hayır.
Hayır.
Hayır
Hayır.