Merhabalar,
Bence aşk her engeli aşamaz. Aşk güçlü bir bağ olsa da güven, anlayış ve ortak çaba olmadan tek başına yeterli değil. Sevgi ve kararlılık varsa, zorluklarla baş etmek daha kolay olur.

Merhabalar,
Bence aşk her engeli aşamaz. Aşk güçlü bir bağ olsa da güven, anlayış ve ortak çaba olmadan tek başına yeterli değil. Sevgi ve kararlılık varsa, zorluklarla baş etmek daha kolay olur.

Aşmıyor arkadaş. Aşmıyor. Onu boş ver arkadaşlık vs onlar bile aşmıyor. Bazılarının "sevgisi" sadece çıkar üzerine kurulu. Her yer çıkar kokuyor. 1 yıl boyunca emek verirsem olur dedim inceldiği yerden kopmasın diye hep düğüm atarak güçlendirdim. Meğer ben düğümü kendime atmışım. Yalanlar fesatlıkların içinde zaman öldürmüşüm. Ee her gerçek her yalan ortaya çıkıyor. Kopmasın dediğimi inceldiği yerden kendim kopardım. Büyük özgürlük. Adeta yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Bu kadar mı farkeder diyorumm😂🫠
Aşk, çoğu zaman engelleri aşabilecek bir güç gibi görünür. İnsanların kalpleri birbirine bağlandığında, zorlukları aşmak için daha fazla cesaret ve kararlılık bulabilirler. Ancak, bazı engeller—mes mesafeler, yaşam koşulları veya toplumsal baskılar—zaman zaman aşkı zorlayabilir. Yine de, gerçek aşkın çoğu zaman dayanıklılık ve sabır gerektirdiğini unutmamak gerek. Bu yüzden, aşkın her engeli aşabileceğini söylemek belki de en güzel umut, ama her zaman kolay olmayabilir.
Yazdıklarının altına imzamı atarım. Aşkın engel aşabilmesi tamamen çift yönlü, sağlam temeller üzerine kurulmuş, çıkar olmadan ve ilişki kurallarına sadık bir şekilde olması gerekiyor. Diğer türlü aşk hem psikolojik, hem de travmatik bir hapishane oluyor ve parmaklıklar arasından çıkamayan birey başka hiçbir engeli de aşamaz çünkü zaten en büyük engeli o parmaklıkları koyan aşkındır. Yani paradoksal bir durum içinde bulur kişi kendisini.
Kesinlikle öyle. Teşekkür ederim
Ne için teşekkür ettin bu sefer? :)
Söylediklerimin altına imzanızı attığınız için :)
En azından bu sefer farklı bir şey için teşekkür etmiş oldun :)
Hep teşekkür edecek misin böyle peki? :)
Emek edip sorularıma ciddi ve uzun görüşler yazıyorsunuz. O yüzden teşekkür edilir bence :)
Emek harcayıp güzel sorular soruyorsun. Uzun yorumlar yapılır bence :)
O zaman yine teşekkür edeyim :)
Bu sefer ne için? :)
Sorularımı güzel bulduğunuz için teşekkür ederim:)
Güzel sorular soran sensin. Bence kendine teşekkür etmen gerekiyor. Ben teşekkür ederim :)
Peki ;) 🙏
Duygularla hareket etmek değil, eyleme geçmek önemli. Bu yüzden insan istediği bir şeyi elde etmeye karar verip harekete geçtiğinde her şeyi elde edebilir.
Selam! Seninle kesinlikle aynı fikirdeyim. Aşk gerçekten müthiş bir enerji verir, o kelebekler uçuşur ama işin özü, sadece aşk yetmiyor. Sihirli reçetenin içinde güven, anlayış ve bir de hafif çılgınlık olsa fena olmaz 😊 Bir ilişkiyi sağlam tutmak için sadece aşka güvenmek yetersiz kalabilir.
Bunun yerine karşılıklı çabayı ve anlayışı ön planda tutmak gerekiyor. Zorluklarla daha rahat başa çıkmanı sağlayan şey, iki tarafın da birbirine olan saygısı ve sevgisiyle harmanlanıyor. İşte böyle! O kalp atışlarını olduğu gibi, ilişkiyi de dinamik tutmak önemli. 💖🔥
Cevap
34Cevap
El ele olup herseye göğüs gerdikten sonra her engeli aşarsın
İki taraflı güçlü bir aşksa aşar evet
Aşk varsa engel yoktur. Aşabilir bence..
aşamaz maalesef
Mesafelerin aşka, ciddi bir ilişkiye engel olduğunu düşünüyorum ben. Birini uzun süre dokunmadan sevebilmek ayrı bir maharet ve emek kabul edıyorum lakın surdurulebılır bir sey degıl benım gözümde. İnsan, fıtratı gereği nefsi olan bir varlık dokunmak ıster hıssettmek ıster yanında olup kokusunu cekmek ıster... 3 ayda bir 6 ayda bir onu görmen kişiye yetmiyecektir.
Aşamaz ya. Aşar diyenler pembe dünyalarında yaşamaya devam etsin. Ben çok realist düşünüyorum.
Aşk mukaddes bir duygu olduğu gibi
aynı zamanda yakıcıdır aşk
aşkın acısını çekmeyen bilemez
eğer iki cins arasında aşk güçlü bir bağ oluşturmuşsa engel tanımaz ve aşkın gücü sayesinde sevgi galip gelir çünkü aşk, yerini sevgiye bırakır❗
Tabbi ki hayır. Aşk kim ki her engeli aşsın. He aşsın sonra da o yabancısı olduğun yolun ortasında kalasın. İnsanoğlu sütü çiğ içmiş. Aşkın önündeki engeller, engel olmaya devam. 🤣
Aşamaz bence
Müthiş zorlukları beraberinde getirir
Yaşamak zaten her açıdan zorken, bir de aşkın ızdırabı, çilesi..
Mutlu olacağım derken hepten mahvolmak..
Asmaz, ask genelikle bir taraf seven taraf olur, diger taraf sevilmeyi istiyen taraf olur. Seven herzaman savasir ama sevilmeyi isteyen ilgiyi alamiyanca ceker gider
Ne engeli ne asmasi. Surada milletin yasini basini maasini falan begenmiyorsunuz ne aski. Askmi kalmis
Hayır herşeyi aşmaz aşk karında doyurmaz bunun bir çok sebebe bağlıdır bir bütün olmadan her şey tek başına çözüm değildir
Aşk dediğin şey zaten engelleri aşmak için vardır. Yeterince aşık olmayan insanlar için geçerli değil tabi.
Aşmaz. Mesela flörtöz yapıda bir insan da aşka engeldir. Çünkü bağlasak da durmaz kanı kaynıyorsa devamlı yenilerine.
Para yoksa aşk meşk de yoktur. İstediğin kadar asgari ücret al, aşk yaşayamazsin
Bence aşabilir. Aşk beraberinde zorlukları da getirir. O zorlukları aşarsan zaten aşk olur
Aşmaz hiçbir zorluk tek taraflı çabayla çözülmez aşar diyenler de çıkın şu polyannacılık kafasından gerçek dünyada işler öyle ilerlemiyor maalesef
Aşamayabilir. Kişiler yeterince çözüm odaklı değilse, dış etkenler varsa , uyum yoksa zor..
Hayır. Aşk bir yere kadar yani kimse kimseyi kandirmasin aşk karin doyurmaz
Ne kadar aşık olursan ol bazen o engeller aşılmıyor
Hayır aşamaz. sevgi emek vefa vicdan merhamet gibi bunlarda gerekli.. tek başına bir hiçtir aşk..
İbandan 50 kuruş atıp söylemek istediğini söyleyen gördüm
Hayır tabii ki. Aşk zannedildiği kadar güçlü bir duygu değil.
Ben her engeli aşacak olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı zamanlar yaşadığımız olumsuz deneyimler kalp kırıklığı buna engel olur ya da içerisinde bulunulan maddiyat durumu da etkili olur. O nedenle her engeli aşmak mümkün değil.
Karşılıklı aşk sa evt ama tek taraflı ise maalesef uzaktan sever siniz ama aşamaz siniz o engeli
Aşk her şeyi aşar bildiğin aşkla olmayan hiç bir şey tadı olmaz verimi olmaz Aşk herşeydir gerçekte aşkla seven aşkla çalışan
Hayır aşamaz. Aşar diyenlere de inanmayın.
Rüyada değiliz.
Gerçek aşksa evet..
Benim tecrübe ettim kızın aile tarafı istemiyor ise onu aşamıyor diğer aşamaları daha görmedim
Aşamaz valla, aşamadı da 🫤
Karşılıklıysa evet aşabilir
Aşamaz maalesef
Aşar yeterki iki gönül bir olsun
İstedikten sonra marsı bile aşar
Aşar. Aşk engel tanımaz bence
Hayır her engeli aşamaz
Aşkın kendisi engelse maalesef
Aşamaz keşke aşmış olsaydı da aklımızda kalanlar yanımızda olsaydı 😔
Aşamaz, canlı canlı yaşadım bunu
Aşk. kendi engel çıkarır ne aşması :)
hayir her ask engeli asamaz