Zeki kadın mı yoksa zeki erkek mi bir ilişkide daha zordur? Hangisiyle başa çıkılmaz?😎

Zeki kadın mı yoksa zeki erkek mi bir ilişkide daha zordur? Hangisiyle başa çıkılmaz?😎
İlişkide zeki kişiler zor değildir. çünkü zeki kişiler aslında daha güzeldir benim açımdan bakarsak. insanlar genelde zeki kişi istemez istediğim her şeyi yaptırabilirim diye düşünürler çünkü bu yüzden de saf kişileri isterler çünkü zeki, kadını kandırmak da zordur ya da istediğini yaptırmak da zordur. ama gerçek aşk olduğunda bunlara zaten gerek kalmaz. yani ben de aşık odluğum kadının zeki olmasını isterdim çünkü zeki insanlar ilişkilerini yönetmek ya da yönlendirmek veya sorunları çözmek konusunda daha başarılılardır. ama korkan insanlar genelde ilişkide kaçmak ayda terk etmek ya da aldatmayı seçtikleri için de genelde zeki kadın veya erkek istemezler. ama burada sadece zeki olması yetmez karakter de lazım yoksa zekasını kötü şeyler için de kullanabilir.
Zeki kadın daha zor ya. Zeki erkek espri yapar, mantık konuşturur, çözüm sunar.
Zeki kadın açık bulur, laf sokar, bilmediği konularda ahi çok bilmişlik yapar.
Öströjen denen hormon çok boktan bir şey. Güzel yanları bile çirkine çevirmeyi başarıyor.
Bunun cinsiyeti yol birinden biri daha zeki diğeri biraz saf olursa iyi. Ama ikisi de zeki olursa çatışmalar olabileceği gibi tam tersi süper bir ilişki de olabilir
EİC için teşekkürler hemşom ☺️🙏🏻
Rica ederim
Zeki kadınlar sevilmez. Neden dersen erkekler saman altından rahat rahat su yürütmek isterler. Kadınları her konuda kısıtlamak isterler, ona ait olmanı, onun hayatı hakkında ise bilmen gerektiği kadarını bilmeni.. Zeki bir kadın her zaman olayların farkındadır ama doğru zamanı yakaladığı anda her şeyin farkında olduğunu gösterir.. Tabi ki ekmeğine taş koyulması hoşlarına gitmiyor maalesef. Üç maymunu oynarken sorun yoktur ama ne zaman ki sobe dersin o zaman senden kötüsü olmaz.. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler yavrum 🖤🥂
Cevap
29Cevap
Dizinin bu sahnesi efsaneydi.. Zeki insanın zor olduğunu düşünmüyorum aksine hayatı kolaylaştırabiliyor..
Bir ipte iki cambaz oynamıyor.
Ama dürüst kadınları severim. her şeyi olduğu gibi anlatan, yalan söylemeyen,
Çünkü kimse, kimsenin.. yalanlarına inanmıyor. İnanmış gibi de yapmıyor artık.
Zeki bir adamı kimse kandıramaz..
Zeki bir kadını da kimse kandıramaz..
Yorumları okudum bazı kadınlar gayet uyanık ve neyin ne olduğunu gerçekten anlamışlar. Yazdıklarından belli ediyorlar zaten kendilerini.
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı ama bu konuyla alakalı bir düşüncem var. Kadın donanımı arttıkça dışardan daha zor görünüyor. Mesela ben bir kızdan hoşlanınca tipsiz olduğum için önce açılmamak için bahane ararım kendime. Bakarım kız güzel , zeki , entellektüel , dürüst falan derim ki bu kız bensiz gayet iyi gidiyor. Devam etsin. Hayatımda hiç bir kıza açılmadım ama açılsaydım herhalde uyuşturucu bağımlısı bir müptezel bulurdum. Onlar kolay gibi görünüyor. 2 fişek ot alırsın birlikte olur gibime geliyor. Yani donanım arttıkça erkeğin gözü korkar kısaca.
Cinsiyete göre zeki bir partnerin ilişkide zorluğu, kişisel tercihler ve beklentilerle alakalıdır ve cinsiyetle sınırlı değildir. Bununla birlikte, genel olarak, zeki kadınların ilişkilerde zorlanabileceği düşünülür çünkü erkeklerin zeki kadınlara karşı önyargısı olabilir. Ancak, erkeklerin ya da kadınların, akıllı bir partnerle birlikte olmaktan zevk alıp almayacağı, partnerlerinin kişilik özellikleri ve beklentileriyle de ilgilidir.
Bence kadının veya erkeğin zeki olmasından çok zeki olmayan tarafın zeki olanı kabullenmesiyle ilgili bir durum. Eğer zeki olmayan veya daha az zeki olan kişi, karşı tarafın düşünceleri ve tutumları altında eziliyorsa ve onunla sürekli tartışıp çatışıyorsa o ilişki sağlıklı yürümez. Yani karşı tarafın zekasını kabullenmiyorsa iş zordur.
Zeki kadın, kendisini üzecek bir adamı yanında gezdirmeyecegi için olmadık takıntılar yapmaz. Baş agritmaz.
Zeki erkek, kadınına sadıktır. İlişkiyi ayakta tutmak için savaşmaktan çekinmez.
Aksine, zor değil, kolay olur.
ilişkiden beklentine bağlı
eğer hayat arkadaşı arıyorsan hayatında destekleyici rolü oynamak istiyorsan zeki kadın da erkek de kolaydır
ama ben ipleri elime alayım her şeyine karışayım bunu kullanayım dersen zor yemezler canım
Zeki kadının işi zor çünkü oyuna gelemiyorum aldatılmadim kimseye güvenemiyorum niyetini hemen anlıyorum aptal bir aşık olsaydım belki çok güzel aşklar yaşardım 🥲😅
Peki zekiyim diyorsun özelliklerin neler
Nelerden hoşlanıyorsun
Neleri merak ediyorsun
Yok kendini anlat
Hiçbiri zor değildir kolaylıktır
Zeki erkek & kadın nimettir
merhametli ve iyi olanından şeytan değil.
Erkekler, zeki kadın severim diyor ama zeki bir kadınla baş edebilecek bir erkek yok gibi. O yüzden zeki kadın daha zordur.
İkisi de zekiyse tadından yenmez ama en önemli sorun bulması. Başa çıkamamak da yan etkisi olsun ne olacak 😊
Zeki insan olması sorunsuz birisi olacağı anlamına gelmez ama bunun cinsiyetini merak ediyorsan kadın derim ve bu nettir
Zeki kadınların amacı bellidir. net olmayandan korkacaksın. buradaki kadınlar muhabbet etmek için yazışıyor çoğu. iletişimden korkuyorlar.
Zekilikte bir sakınca yok bence. Pislik olmasın yeter. Ne bilim o zekiliğini saçma sapan kullanmasın.
Zeki kadın erkekler başa çıkamaz çünkü ıq yetmez bilirler ki zeki kadınlar onun kuklası olmaz
İkisinin de zeki olanı makbul.
Zira aptallarla uğraşmak çok daha zor.
Amaç birbirine kazık atmak değilse zeka işi kolaylaştırır
Ben hayatımda zeki bir insan isterim, anlamayan insan yorar.
Zeki kadın zordur, kadının zekisi pek çekilmiyor 😂
İkisi de zorlar en basitinden kaçamak yapmak istersen kolay kolay alt edemezsin kdmdkemmd
İlişkide zeki kadın yoktur, kendini zeki zanneden ama hiçbir şeyi bilmeyen kaprisli kadın vardır.
Her iki tarafın ya da bir tarafin Zeki olması bir haltı değiştirmez ki. Hangi taraf daha çok seviyor ve cidden aşık ise o her zaman üstünlük kurar ( suistimal harici.)
İkiside zordur cinsiyet farketmez bence ama kendine güvenen biriysen esinide akilli zeki aklı selim seçersin zeki insan böyle yapar ve zorlanmaz kendine güvenmeyen akıllı birini istemez
Zeki erkeği kaçırdın avuçlarından:)
Akıllı kadın görmedim ben:)
Erkeğin aptalı makbuldür diye düşünüyorum artık😂
Zeki kadının hali başka 😂
Yuh neden ahahhah
Kadınlar zeki erkek istemezler Çünkü kullanabileceği ehlileştireceği erkeği hayatlarına alırlar. Zeki ve özgüvenli olanla gününü gün ederler.
Zeki kadınla başa çıkmak daha zor ama kaliteli ilişki içinde zeki kadın şart yani
Ben zeki erkeklerden korkuyorum o yüzden canım takiliyorum
İkisinin de eşit seviyede zeki olması daha güzel ve daha zordur.
İlişkinin skalasina göre değişir amsunla amsun yürür zekiylen zeki yürür teşekkürler
Zeki kadınla akılsız erkek zor ya da zeki erkekle akılsız kadın.
asla kadının aptalına tahammülüm yok sıfır müsammaha
Zeki erkek tabi zaten ilişkide kadın zeki düşünemiyor
Ben ikisine de açığım (◍•ᴗ•◍)
İkisi de Zeki olsun tadı orada zaten
Zeki kadin daha zordur diye dusunuyorum
zeki kadın daha zor kesinlikle. D
Zeki insan nasıl oluyor ki
Ikiside zeki olması iyidir
Inatçı olmayan zeki kadın iyidir
Zeki kadınla baş etmek daha zor.
İkisi de zor bak bilemedim.
Zeki kadın varmış gibi bir de soruyorsunuz
İkisi de kolaydır eğer kendisi aptal biri değilse.
Zeki kadın net birde ASLAN burcu kadiniysa
beyni olmayan biri zor
Erkek zekiyse
Zeki kadın.
zeki kadın :) :)
Zeki kadın
İkisi de
Aptal kadin
Zeki kadın net.
Zeki kadın yoruyor ya
Kadın zordur
Kimin çok olduğunu nasıl anlarsın ki