Kadınlar mı daha tehlikeli bu konuda erkekler mi?

Kadınlar mı daha tehlikeli bu konuda erkekler mi?

Kadının zeki olanı tehlikelidir bence. çünkü kadın daha ince düşündüğü için her ayrıntıyı hesaplar. ama erkek de o kadar ayrıntılı düşünecek bir beyin yapısı pek yok :D
Estağfurullah jsjsjsjsjs
sdjsdjsdj öyle öyle
Erkeğin zeki olanı daha tehlikelidir nedenini şöyle açıklayayım eğer kadın daha zekiyse aldatırsam asla yakalanmam veya erkeğe ihtiyacım yok düşüncesine düşer direk eğer erkek zekiyse aklını iyi kullanırsa dünyayı bile feth etcek güce sahip olur neden dünyanın en zenginleri erkek hiç düşündünüzmü veya neden tüm icatları erkekler buldu
Madam Curie hariç herkes erkek hakkaten
Elbette zeki kadın.
Benim eski powerpuff girlsim çocuk gelişimi mezunuydu. Çocuk gelişimi mezunu olanlar karşı tarafa istediği iki seçenek sunar, ikisinden birini seçmesini sağlayıp kararı karşı tarafın verdiğine inandırır sözünü okuduktan sonra kadın diyorum zaten. 😃😃
😂tüh öğrenmiş jsjjsjs çocuklara uyguladığımız taktik siz de tutuyor 😂
Evet tutuyordu ta ki boynuzlarım çıkana kadar. İki seçenek arasında karar vermekte hiç zorlanmadım. 😃😃
😂😂
Zeki olanın tehlikesi yok aklı olmayan tehlikesi vardır
Hani daha şeytanliga düşünen olur..
Cevap
41Cevap
Zeki olan birisi neden tehlikeli olsun. Sonuçta insanı yormaz. Karşısındaki insanı kandırmaya yönelik birisi ancak aptal kadın ya da aptal erkek ister.
Zekasini nereye kullandigi onemli ondan korkutucu geliyore
Atomu parçalamadığı sürece sorun yok jsj
Parçalasin ayol
İkisi de tehlikesizdir. Zeka kötü bir şey değil
Bunun nedenini burada söylemeyeceğim tabi ama kadın istemli ya da istemsiz erkeğe testler uygular. Kadının her statüsündeki bunu yapar. Zeki olanı daha akıllıca yapar anlamanız zor olur golü yersiniz. O yüzden erkek tarafı da bunları anlayacak ve püskürtebilecek kadar zeki olmalıdır.
Abi kadının beyinsiz olanı da hiç çekilmiyor mümkünse akıllı olanı olsun aklını da şeytanlığa çalıştırmasın
😂ne diyecegimi bilemedim
Tehlikeli olan şey kurnazlıktır, zeka değil. Zekasını kötü şeylere kullanan, kurnazlığı zeka zanneden kötü karakterli kişi uzak durulması gereken bir kişidir.
Tebrikler
Zeki kadın ve erkekten korkulacagini sanmıyorum zeka seviyesi kadın erkek farketmeksizin ne kadar çok düşüyorsa bir bireyde tehlike kurnazlık bütün lanetler daha fazla yükselişe geçiyor
Ya şeytanlığida zeka olarak görüyor bu toplum
Okumak kulturlenmek bilgi dağarcığın artınca insanların delireceğini sanan bir güruhun arasında yaşıyoruz yadırgamamak gerek çünkü cahiller ne yazık ki tek mutluluk kaynakları bu
Kadın her zaman daha tehlikelidir. En gelişmemişi bile adamı cennetten kovdurur 😄
Uuuu ne güzel bir söz jjjs havva annemize kadar gitti 😂
Haksız mıyım ama 😂 biyolojik olarak ilk örneğimiz ve kültürel ve bilimsel bakımdan en gelişmemiş olanımız ama kocasını cennetten kovduracak kadar tehlikeli 😂 korkun bizden erkekler biz Havva'dan daha zeki ve daha tehlikeliyiz 😄
😂anlamiyorlar jsjsjs yazık oldu
Amaaaaan boş ver kuzu Bahtiyarım gol attı Bahtiyaaaar 🥵🖤🤍
doğru konu yanlış bilgi, kuranda net olarak geçen ifade, şeytan onları kandırdı, havva annemiz kandırdı demiyor, şeytan önce ademe teklif yaptı, adem as ben allahtan korkarım cevabı verince, havva annemize, ben sizin cennetten çıkarılacağınıza üzülüyorum bu ağaçtan yerseniz burada kalıcı olursunuz diyerek ikna etti, hava annemizde adem babamıza ben yiyeyim bişey olmazsa sende ye diye tefsir kitapları, o anda havva annemizin günümüz tabiri ile naz ve trip tarzı yaklaşımı ile adem babamızı ikna ettiğini söylüyor. aslında burada kadının şeytana daha kolay kandığını anlıyoruz zeka dan değil :)) lütfen farklı yerlere konu çekilmesin kadınların zekasına dediğimiz bir şey yok ama ortada bir hakikat var onuda sırf ego olsun diye görememezlikten gelemeyiz :)
Sen öyle tefsir edersin ben böyle. En doğrusunu Allah bilir. Hayırlı geceler.
kuran senin benim tefsir edebileceğimiz bir kitap söz emir değil, sözünüde anlamınıda tefsirinide indiren allahtır, elbette herşeyin doğrusunu allah bilir ve biz anlayalım diye nokta virgülüne kadar tam indirmiştir muamma yoktur keskin bir şekilde olayı anlatıyor. kurana yorum katmak bana göre demek insanı dinden çıkarır peygamber sözü. burada benim anlattığım doğru senin yanlış demek için yazmadım allah böyle diyor diye yazmak istedim. hayırlı geceleriniz olsun niyetim kötü değil asla.
Dediğin gibi her şey apaçık ortada. Ben de diyorum ki Allah'ın dediklerinden benim anladığım bu. Şeytan Havva'yı Havva'da Adem'i kandırmış. Ve insanlığın dünyadaki serüveni başlamış. Tekrardan hayırlı geceler.
Kurduğum şu cümleyle ben bizzat sen tarafından edepsiz ilan ediliyorum ama kusura bakma ben edebimin, terbiyemin zekâtını verirsem dünyada edepsiz bir Allah'ın kulu kalmaz. Benim de özel bir husumetim yok kendisi ile :) sadece ayetlerin onlarca farklı meal kitaplarındaki tercümeleri beni bu açıklamaya itiyor.
söylediğim herşeyi şahsınıza indirgiyorsunuz asla böyle bir amacım yoktur :) benim edebim var derken size edepsiz sıfatı yakıştırmak hadsizlik ve egoistlik olurdu. nefsime bu payı vermem asla. bunu açıklığa kavuşturursak bende vijdanen rahat olabilirim aksi takdirde gecenin bu saatinde iyi olduğunu düşündüğüm bir insanı üzdüm diye mutsuz olabilirim. çünkü kalp kırmamak ilimden daha üstündür. ikinci dilim arapça olduğundan kuranı net olarak anladığımdan bunu söyleme ihtiyacı hissettim, kuran nettir meali tektir tefsiri tektir :) ama türkiyedeki yazılan meallere kişisel görüşler katılıyor üstelik namaz kılmayan din adamları tarafından :)
Kadının zeki olanı daha tehlikelidir. Çünkü kadın erkeğe oranla daha acımasızdır
Ona göre. Jjsjjxj
Ayağımızı denk alalım aksdfkl
Kadının zeki olanı şeytana bile pabucunu ters giydirir 👍
Övünesim geliyor jsjsjs
Hakkındır övün ❤
Kötü duygulara sahip birisi herkese ve herşeye zarar vermek ister bundan daha tehlikeli olanı ise kötü duygulara sahip birinin "zeki" olmasıdır
Kadın her türlü tehlikelidir zaten.
Şaka bir yana, zêki kadın candır. Ama bu Kadının daha tehlikeli bir canlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Allah benim gibi özünde saf ama gerektiğinde şeytani zekaya sahip birinin şerrinden herkesi korusun.
Amin diyim bari
😀
Zeki ve güzelliğinin farkında olan bir kadın çok tehlikelidir. Erkeklerin zeki olması da tehlikeli değil çekicidir 😆
Buse
Bence zeki olmak icin caba gosterip cogu kendini rezil ediyor. Zekil olabilirsin ama zeki senin cevrendeki en dusuk seviyeli arkadaşların kadardir..
Zekasını ne için kullandığına Göre değişir tabisi mesela ben su sineklerini kalkındırmak için kullanılanıyorum
Kadınlardan hep korkmuşumdur. Zeki bir kadınsa çok korkarım. Çok zeki bir kadınsa muhatap bile olmam.
Cinsiyetle alakası yok zeka kötü yönde kullanıldığında tehlikelidir erkek ya da kadın hiç fark etmez
Niyetine veya karşısındakinin niyetine bağlıdır bu durum. Çok tehlikelide olabilir. Çok mükemmelde.
Kadının zeki olanı daha tehlikelidir
Kadınların genelde zaten zeki. Erkeğin zeki olması hiç beklenmediği için daha tehlikeli 😂
Zekiliğini nereye kullandığı önemli iyi mi kötümü
Zeki insan asla tehlikeli değildir aksine zeki kadın ve erkek candır
Erkeğin zekisi daha tehlikeli gibime geliyor erkekler genel olarak daha tehlikeli zaten
Zekadan korkmayın c@hillikten korkun. Benim için en tehlikeli insan c@hil olandır.
İyi kalpli olduktan sonra zeki biriyle ilişki tadından yenmez.
Zeki kadın yoktur kurnaz kadın vardır. Bütün kadınlar kurnaz ve tehlikelidir.
zeka güçlü bir silahtır
kötü ellerde tehlikeli olur
cinsiyeti yok bunun
İkisi de değil. Zeki olsun herkes, zeka tehlikeli bir şey değil ki
Zeki olan herkes tehlikelidir. Ama zeki erkek daha tehlikeli bana göre
Kadının zekisi daha tehlikelidir. Severiz tehlikeli şeyleri. 😂
Zeka önemli herkeste olmuyor
Ben bazen dalinca rahmetli eşim şu an ne düşündüğünü çok merak ediyorum derdi kafanin içinde neler geçtiğini çok merak ediyorum niye deyince şeytani düşüncelerin var derde
Kadının zeki olanı tehlikelidir. Çünkü kadın daha siyasi düşünür. Üretkenlik konusuna pek kafa yormaz full entrika
kadının zeki olanı aman aman Allah korusun
Slaak olmasından iyidir🙄
Kadın Zeki ise sıkıntılı 🫣
Niye be jsjss
Hahahaa
erkekler yarım akıllı olsun mümkünse
Asdssjsjs
Zeki insan tehlikeli değildir hayatınız guzel gitmesini istiyorsanız akıllı insanlarla arkadas olun
Zeka, bu ülkede nadir rastlanan bir şey. 1/1000 ihtimal belki de daha az.
İnsan tehlikeli bir varlıktır. Her ilişki, her iş bir risktir. .
erkegin zeki olani cok ama cok tehlikeli
Ama ℅5i anca 🤣
@Egzoticman ahhshahshahs dogru zeki erkekte cok az
🤪🤪
Zeki insan hep tehlikeli kadın erkeği yok bunun
Kadın kendisi komple tehlikelidir ajabshshs
Karaktere göre değişir
Kadının her türlüsü tehlikelidir efeeeem
Zeki Ve art niyetli olan tehlikelidir
Kesinlikle zeki kadın tehlikelidir.
Cahilden daha tehlikelisi yoktur
zeki olmak bi lütuftur ya niye tehlike olsun