• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Zeki bir kadın mı daha tehlikelidir yoksa zeki bir erkek mi?

BLACKQUEENGRANDE
BLACKQUEENGRANDE Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1015
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru için teşekkür ederim ❤️
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/PstrAfoMKlc
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sun_shine_
    Sun_shine_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 105
    +1 yıl

Bir bilgi işiten onu beğenmez, feryat ederse şüphesiz o taklidi bir bilgidir. Maksat aydınlık kazanmak olmayınca istenilende aşağılık dünya ilmi olur. Bazısı avam ve havas ilme zekaya taliptir. Bu alemden kopmak aklına gelmez. Böylesi insan fare gibi her tarafı deler ama nufların parıştısını göremez. Nur'u sahraya varamadığından ömrü karanlıklardan geçer. Eğer Allah ona akıl kanadını ihsan ederse, farelik yok olupkuş gibi havada uçar. Kanat istemezse toprakta mahsup kalır. Ümitsizlikle Simak yolu kapanır. Söze ait ilim cansızdır. O alıcıların yüzüne aşık olur.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Zeki kadında, zeki erkek te tehlikeli değildir. Önemli olan insanın ''iyi'' ve ''kötü'' düşünceli olmasıdır. Kötü bir insan, zeki olmasa dahi insana zarar verir. Bunun bir de zeki olduğunu düşün, sana verebileceği zararı hayal bile edemezsin.. Keza iyi insan için de bunun tam zıttı geçerlidir. O nedenle zeka, tehlike değildir cinsiyet ayrımı olmaksızın. Örnek; Atom bombasının mucidi, bunu insanlığa hizmet için ve tamamen iyi niyetle yapmıştır. Kullananlar ise kötü olan insanlardı. Tehlike her zaman kötü insanlardır. Zekiler değil.

1
    0 Yorumla
  • Sdfdsdf4
    Sdfdsdf4 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Zeki erkek sanırım kadınlar zarar verme amacı gutmezler o kadar
    İstediğini alırlar evet ve zaten kadınlar daha zekidir daha çalışkandır bunu her Gun her an görmek mümkün !

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Şu hayatta iki türlü kadın tehlikelidir. Biri anne, diğeri aşık kadın. İkisinin de canına dokunursan, canına okurlar. Hem güzel hem de zeki bir kadın binlerce savaşa sebep olabilecek bir güce sahiptir. Birinci dünya savaşı bir kadın yüzünden çıktı.
    Truva savaşı bir kadın yüzünden çıktı.
    İkinci dünya savaşı da güzel kadınlar kime yar olacak nedeniyle çıktı. :)

7
    2 Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem
      +1 yıl

Eig için teşekkürler :)

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

Rica ederim 🙂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

141

Cevap

172

Cevap

• __LiKaRbA__
    __LiKaRbA__ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 42
    +1 yıl

Hayata bakış açısı olarak algılandığında kadınların detay ve farkındalık konusunda daha ileride olduğu bir gerçek. Birde bu kriterlere zeka eklendiği zaman mühim bir hassasiyetle her şeyin üstesindem gelebilen kadın istiyorsa şayet erkeklerden daha tehlikelidir. Tabiki bu bir genel görüş istisnalar kaideyi bozmamakla meşhurdur..

3
    1 Yorumla
    • hakantaşkiran
      hakantaşkiran
      +1 yıl

Bence. Doğru söylüyürsun.

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl

Eğer ki bunu günüm toplumuna uyarlayarak söyleyecek olursak zeki olan kadın ve erkek İkisi de tehlikelidir Neden diye soracak olursanız Çünkü bu Gerçi Günümüzde çok ilgili değil Yani eskiden beri gelen bir şeydir hiçbir zaman insanlar zeki olan birinin yanında istemez hani kafası çalışmayan hiçbir konuda bilgisi olmayan yani Birilerinin yönlendirmesiyle bir şeyler yapan insanlar her zaman için gerek bizim toplumda gerekse diğer dünya toplumlarının bir kısmında el üstünde tutuluyor işte bu yüzdendir ki böyle bir dünyada Zeki olmak gerçekten çok büyük cesaret ister ve artı Kimsenin de işine gelmez

1
    0 Yorumla
  • hasta_işi
    hasta_işi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Paraya düşkün kadının , kadına düşkün erkeğin zekası zaten bellidir , bence hepsi bir harman olmalı ki net birşeyler ortaya çıksın , cesaret olmadan cesur olmadan bilgi bir işe yaramaz , yani cinsiyete dayalı şeyler değil , duyguları ile bağlantılı şeyler bunlar , soru çok saçma , erkekle kadının yarışmayacağı bir klasman zaten , aklında kadın barındırmayan her adam başarıya her şekilde ulaşır

2
    0 Yorumla
  • Malamadre8
    Malamadre8 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bu soru için kadin erkek ayrımı yapmak doğru olmaz. Onemli olan zeki olmak değil hayatta önemli olan zekânı nerede harcadığın. Eger zekânı doğru islerde kullanırsan zarardan çok faydasini görürsün yaşamında

1
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Benim tercihim zeki kadındır. Niye? Zeki kadın seni başarıya götürür. Benden daha detaycı olacağı ve daha geniş bir bakış açısına sahip olacağını düşündüğüm için her zaman bir kadının görüşünü alırım

Genel olarak zeki kadın nokta atışı yapar. Problemi çözer.

1
    0 Yorumla
  • xxAklımKarıştıxx
    xxAklımKarıştıxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Bence bir kadınla erkeğin zekası eşit orantıda olmalı yoksa aralarında herhangi bir bağ oluşamaz sürekli çatışma halinde olurlar bu böyle şu şöyle bir kıskançlık alır başını gider dengeli olmalı birisinin zekası üstün olduğunda cinsiyeti farketmez aynı tehlikededir

1
    0 Yorumla
  • Maidetta
    Maidetta Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl

Zeki kadın gel gel yapıp voleyi çakan kadındır. :D

7
    10 Yorumla
    • hasta_işi
      hasta_işi
      +1 yıl

Kadınları böyle odak noktası haline getirdiğimiz için kendilerini zeki sanıyorlar, zeki kadın yoktur merhametli erkekler kadınları böyle bir kalıba soktu iyi geceler diliyorum

Yorumla
    • veuzaylıbirdeli
      veuzaylıbirdeli
      +1 yıl

zeki kadın yok mudur? nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun?

Yorumla
    • hasta_işi
      hasta_işi
      +1 yıl

Kendi cinsinin bile yüzüne karşı aşkım cicim yapıp , 2 dakika sonra arkasından irispi diyen bir canlıdan bahsediyorum , pek çok örnek veririm ama ne gerek var , sadece soruna istinaden cevap verdim saygılar iyi geceler diliyorum

Yorumla
    • veuzaylıbirdeli
      veuzaylıbirdeli
      +1 yıl

birkaç örnek görmüş olabilirsiniz ama hepsini nasıl aynı kefeye koyarsınız ya da tüm kadınlar bunu yapıyormuşsunuz gibi düşünürsünüz? bu çok mantıksız

Yorumla
    • hasta_işi
      hasta_işi
      +1 yıl

Zaten bu yüzden detaylı açıklama yapmaya lüzum yok , çünkü ben ne desem sana mantıksız gelecek senin düşüncen değişmeyecek , sen ne desen benim düşüncem değişmeyecek, hadi son bir şey söylemek istiyorum , peki %50 oranında aptal olduğunuzu söylesem bana tepkin ne olurdu

Yorumla
    • veuzaylıbirdeli
      veuzaylıbirdeli
      +1 yıl

kadın olarak ayırmak saçma bence. bana kalırsa, insanların %70'i aptal. birçok aptal kadın da vardır, ama birçok aptal erkek de var. aptallık cinsiyet tanımaz.

Yorumla
    • hasta_işi
      hasta_işi
      +1 yıl

Çünkü yorum yapan arkadaş kadının zeki olduğundan bahsetmiş, o yüzden bende kadınlardan bahsettim çünkü konu bu , kadın olarak ayırmak saçma ama insanlar olarak harman yaptığında kadınları yine o kefeye koymuş olmuyormusun , yoksa yanında erkekleride karıştırdığın için sana sırıtmıyor sanırım bazı duygularını bastırıyorsun , peki senin son söylediğin ne kadar mantıklı , bana şirin gözükerek ve kelimelerini tıraşlayarak birşeyleri kabul ettirmeye çalışmanı anlıyorum da , yine en başta söylediğime geldin 😉 herneyse sağlıcakla kalın iyi günler dilerim , cevap yazmayacağım artık zaten gerek yok 😅

Yorumla
    • veuzaylıbirdeli
      veuzaylıbirdeli
      +1 yıl

sana şirin gözükmek gibi bir amacım yok, neden kendi fikrimi sana kabul ettirmek için bu kadar uğraşayım, kendini böyle büyütme gözünde :D sadece yaptığın yorumun saçmalığını belirtmek istedim. sende ciddi ego problemleri olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • hasta_işi
      hasta_işi
      +1 yıl

Ego problemim olsa seni kaale alıp cevap vermezdim , ben kendimi büyütmüyorum senin yorumuma saçma deyip , daha sonrasında herşeyi birbirine karıştırman kadar saçma birşey yok diyorum , sanırım hoşuna gitmedi , sen soru soruyorsun ben cevap veriyorum anlamadığın şey bu , eğer cevap vermesem egoist kibirli diyebilirsin gerçi buda bir seçim kimse sana laf anlatmak zorunda değil , buda bir karakter meselesi belki senin bu denli bir eğitim almadığından anlayamayacağın şeyler onada lafım yok , sen düşünmeye devam et başka bir sorun var mı acaba 😅

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

@hasta_işi karışmak gibi olmasın ama en başından beri yazdığınız her yorumu okumak zorunda kaldım. Sadece şunu söylemek istiyorum kız haklı, bu şekilde genelleme yapmak oldukça yanlış "zeki kadın yoktur" ifadenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
      İyi günler diliyorum ve bu konuşmayı da burda sonlandırıyorum...

Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Zeki erkek daha tehlikelidir. Çünkü ulaşacağı imkanlar daha çoktur.

2
    3 Yorumla
    • Selmaulgr
      Selmaulgr
      +1 yıl

Aksine kadının ulaşacağı imkan daha çoktur

Yorumla
    • CatKong
      CatKong
      +1 yıl

Eğer dişiliği kullanarak ulaşırsa tehlikeli görmem. Dişiliğini kullanmak zekilik değil. Ben o yüzden ayrım yaptım. Kadın dişiliğini kullanarak daha çok imkanlara ulaşabilir.. İstisnalar elbette vardır ama benim düşüncem bu.

Yorumla
    • Bilinmeyenevren
      Bilinmeyenevren
      +1 yıl

Tabi burda zekilikten bahsediyoruz ve bencede kadınlar herkezin kendi görüşü tabiki.

Yorumla
  • CatDealer
    CatDealer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 50%
    +1 yıl

Zeki kadın, kadının zeki olduğunu anlayamayacak kadar salak olan erkeğe baya bir tehlikedir cidden. Bunun dışında suçsuz yere zeki ablamız tehlikeli durumlar sergiliyosa ablanın etki alanından uzakta takılmak en mantıklısıdır diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Fearless262
    Fearless262 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Zeki bir kadın daha tehlikelidir çünkü erkek biriyle kavga edince en fazla ağzını burnunu kirar ama kızlar öyle değil adını çıkarıyorlar yanından geçerken mutlaka laf sokuyorlar arkadasindan konuşup şey yapıyorlar bı kız birisine kafayı takarsa o kızın arkasından BİRSURURUUUUU iş çevirir o yüzden kadınlar daha tehlikeli

2
    0 Yorumla
  • LovesXXtheXXsky
    LovesXXtheXXsky Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 83%
    +1 yıl

kadın zaten zekidir. erkeğin zeki olması ona ekstra katar ve ince düşünme kabiliyeti. erkeğin cesur kadından fazla olduğu için zekasını kullanabilen erkek cesaretle birleşince tehlikeli olabilir..

2
    0 Yorumla
  • AkıtGelsinn
    AkıtGelsinn Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İkiside karşisındaki insan aptal ise onun için tehlikelidir. Tabi zekanın da dalları var şeytani zekaysa uzaklaşmak en iyiysi kalbi temiz ve zeki bir insansa onun zarardan çok yararı olur faydalanmasını bilene

1
    0 Yorumla
  • supeee
    supeee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Zeki bir kadın..
    İstediği bir erkeği oynatabilme potansiyeline sahiptir... ! Çünkü erkekler beli etmez ama çok duygusal karaktere sahiplerdir. Bu yüzden zeki bayana karşı her şeye hazırlıklı olun derim. :)

1
    0 Yorumla
  • Sunazli
    Sunazli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 58%
    +1 yıl

Böyle bir laf vardır bir kadının bı aklı 7nefsi vardır. Bir erkeğin 7akili bı nefsi vardır. Erkek bı nefsine sahib cikamazken kadın 7nefsine sahib cikiyo. Yani kadından korkulur

1
    0 Yorumla
  • bi_bakmaz_misin
    bi_bakmaz_misin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 81%
    +1 yıl

Herkesin aklına hemen ilişki üzerinde kullanması gelmiş. Sosyal zekadan bahsediyorsak ikiside eşit miktarda tehlikelidir. Zeki bir insanın ilişkileride karisiktir.

1
    0 Yorumla
  • CaseLinas
    CaseLinas Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.

Bence zeki bir kadın daha tehlikelidir. Erkek beyninin kadın beyninden kat be kat ayrıntılı düşündüğünü kabul edersek kadının yapabilecekleri erkeğin yapabileceklerinden çok çok fazladır bence.

1
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hakkında hiç bir şey bilmediğin insan her zaman daha tehlikelidir. Çünkü ne yapacağını hamlelerini bilmezsin tanımadığın bilmediğin birine karşı savunmasızsındır.

1
    0 Yorumla
  • mertkaan07
    mertkaan07 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.

Merhaba,

Her ikiside zeki olduğu için zekasını ne yönde kullanacağı önemli fakat günümüzde zeki kadınlar bir tık üstte seyir ediyor. Konu ve sebeplere göre

1
    0 Yorumla
  • Freedom47
    Freedom47 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Bence zeki kadın daha tehlikelididir tarihte de örnekleri mevcuttur Hürrem Sultan , Kösem Sultan, Tomris Hatun , Kleopatra vb. Yani kadının zekisi daha korkunçtur

1
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Konu fitne fesat ise en geri kafalı kadın bile kafası çalışan adamı parmağında oynatır. Feleğin çemberinden geçmiş kadın ne yapar siz düşünün

2
    0 Yorumla
  • Seducente
    Seducente Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 88%
    +1 yıl

Aptallar her zaman daha tehlikelidir. Zekiler sonuçları hesaplar ona göre davranır. Aptal insanda bu bilinç yoktur.

1
    0 Yorumla
  • patiencestone
    patiencestone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 55%
    +1 yıl

Tehlike dürust, dogru olmayandan gelir, zeki bir kadin hayatini kolaylastirir,, zarar degil fayda getirir

1
    0 Yorumla
  • xxAryaxx
    xxAryaxx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Hiçbir zaman zekayı tehlike olarak görmem aksine cahil ve IQ düşüklüğü olan kişi kadar tehlikelisi yok

1
    0 Yorumla
  • AllenRena
    AllenRena Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki bir kadın çünkü kadınların içinde zeki olmasalar bile sinsilik vardır ama erkeklerin aklı fazla sinsiliğe çalışmaz.

1
    0 Yorumla
  • Bambaskabirsehirvar
    Bambaskabirsehirvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl

Zeki bir erkek kadin genelde merhametli olur ama zeki olup da basa bela olanlar da hep erkek tarihte de goruyoruz katiller siyasiler 😏

1
    0 Yorumla
  • dinlemiyorum
    dinlemiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Zeki bir kadın sevdiği adamı yakar, zeki bir erkek dünyaları yakar. Hangisinin tehlikeli olduğuna siz karar verin

1
    0 Yorumla
  • ferdi2727
    ferdi2727 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Zeki olan her insan tehlikelidir. kadin erkek ayrımı yapmıyorum

1
    9 Yorumla
    • ferdi2727
      ferdi2727
      +1 yıl

İki. gunur soru sormuyor sun hayırdır

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

Soru bulamıyorum artık:/ aklıma hiçbir şey gelmiyor...

Yorumla
    • ferdi2727
      ferdi2727
      +1 yıl

Aha dünyanın sonu yaklaşıyor

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

Siteden sıkıldım, hesabımı kapatmayı düşünüyorum...

Yorumla
    • ferdi2727
      ferdi2727
      +1 yıl

Bu aralar evt çok sıkıcı haklısın ama. biz sensiz ne yapicaz

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

Napalım, her şeyin bir sonu var 😄

Yorumla
    • ferdi2727
      ferdi2727
      +1 yıl

Her son yeni bir başlangıç diyor sun

Yorumla
    • BLACKQUEENGRANDE
      BLACKQUEENGRANDE
      +1 yıl

Yok o iş olmaz, hesabı bir kere kapattıktan sonra yeniden dönmem KS'ye. Bu hesabıma bir sürü emek verdim tekrar aynı yoldan geçemem...

Yorumla
    • ferdi2727
      ferdi2727
      +1 yıl

Niye kapatıyor sun ki kullanma ilerde canin sıkılır sa tekrar kaldığın yerden devam edersin 😉

Yorumla
  • zeusaSelam
    zeusaSelam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Aslında zeki insanlardan korkmiycaksınız Kötü bir yaşantısı olmayan "tramvatik" geneli zekasını önemli şeylere kullanir zarar vermez

1
    0 Yorumla
  • sorunzamandilimi
    sorunzamandilimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Zekasız insan daha tehlikeli.
    Ne yapacağı belli olmuyor.

2
    0 Yorumla
  • ronaldinho_0707
    ronaldinho_0707 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

kadinlar yoladan cikartan o capkin erkeklerdir yani erkek kadin erkek den duygusallik yonden daha iyi

1
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaR
    iSLaNDBaZaR Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 32%
    +1 yıl

Zekilik tehlikeli değildir. kanı bozuk her insan tehlikelidir..

2
    0 Yorumla
  • _Boncuğum_
    _Boncuğum_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Hem zeki hemde güzel bir kadın tehlikelidir. Sadece zeka ya da güzellik ile olma ikiside olmalı

2
    0 Yorumla
  • Sesindekuşlaryaşıyor
    Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Zeki olan hiçbir canlı artniyet ya da kötülük besleniyorsa tehlikeli olamaz.

2
    0 Yorumla
  • Siyahhh_
    Siyahhh_ Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı.

Zeki insanlar tehlikeli değildir, psikopat insanlar, zekasını kendi takıntıları yönünde kullananlar tehlikelidir.

1
    0 Yorumla
  • snowsun
    snowsun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Karakterine göre değişir kardeşim kadını erkeğimi var bu işin.

1
    0 Yorumla
  • saffet4646
    saffet4646 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 48%
    +1 yıl

Zeki kadın Allah belami versin zeki kadın vermesin başıma ldkfkfnfjf

1
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.

Kadının her türlüsü tehlikelidir demiyorum ama tehlikeli olabilir her an :)

1
    0 Yorumla
  • Lilithgibi
    Lilithgibi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl

Zeki insanlar tehlikeli degillerdir cahillerden korkun.

1
    0 Yorumla
  • Qwerall
    Qwerall Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki ve kotu niyetli bir insan tehlikelidir kadin erkek degil olay

1
    0 Yorumla
  • piremsesruhum
    piremsesruhum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Erkeklerin tehlikeli olabilikleri tek konu kas gücü olabilir anca

1
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Tehlikenin cinsiyeti olmaz. Ama zeki erkek ve zeki kadın ancak iyi geçinir.

1
    0 Yorumla
  • aybekka
    aybekka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Zeki kadını kızdırmaktan korkacaksın bence bu devirde 😅

1
    0 Yorumla
  • Burakerbek
    Burakerbek Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı.

İkisi de tehlikelidir bence ama oran orantı yaparsak zeki bir kadın bir adım önde olur :)

1
    0 Yorumla
  • Kralex09
    Kralex09 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

Zeki kadın daha tehlikelidir.6. Hissleri kuvvetlidir

1
    0 Yorumla
  • Maviimsii2
    Maviimsii2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 68%
    +1 yıl

Sinsi olanlar tehlikeli oluyor genelde kız erkek farketmez 👍

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Zeki insan niye tehlikeli olsun ki cok sacma
    Aptal insan tehlikelidir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zeki erkek tehlikelidir her zaman üste çıkmayı başarır ortada kalırsın aldatsa bile duymazsın Zeki kadın kocasına sahip çıkar ben gibi gözü başkasını görmez Zeki kadın iyidir Zeki erkek iyi değildir

1
    0 Yorumla
  • KızılVeÖtesi
    KızılVeÖtesi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı.

Zeki bir kadın daha çok tehlikelidir çünkü düşünceleri ve planlarının sınırları yoktur

1
    0 Yorumla
  • asfos
    asfos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Zeki bir kadınla birlikte olmayan zeki erkek en tehlikelisidir

1
    0 Yorumla
  • ipekozdeen
    ipekozdeen Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

elbette kadınlar çünkü kadın milleti daha detaycı fitne fesatcı düşünür

1
    0 Yorumla
  • asil39
    asil39 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl

Zeki İnsanlar tehlikeli olamaz. Aptal İnsanlar tehlikelidir

1
    0 Yorumla
  • drunkman
    drunkman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 57%
    +1 yıl

Zeki olmayanlar daha riskli bence. Kadın ya da erkek

1
    0 Yorumla
  • _BraveHeart_
    _BraveHeart_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

Zeki kadın , çünkü kadın hayatta hep iyi şeyler yapmak için erkeği de yönetir.

1
    0 Yorumla
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

ikiside kendine tehlikelidir ne yapıcaklar öldürceklermi bizi :)

1
    0 Yorumla
  • Ela__Çocuk
    Ela__Çocuk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

zekasını kullanacak alanları yaratmayı başarıp o gizemi korumayı başarabilen derim.

1
    0 Yorumla
  • prozax
    prozax Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

nerde ne kadar şeytani kötülük düşkünü karı varsa ya

1
    0 Yorumla
  • HoŞNeVa
    HoŞNeVa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Aslın da zeki başlığı kâfi , lakin kadın sürekli ürettiği için kadın bir tık öndedir.

1
    0 Yorumla
  • Karanlık_Ruhlu
    Karanlık_Ruhlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

Zekasını şeytanlığa adayan ve şeytanla işbirliği yapan her malukat tehlikelidir...

1
    0 Yorumla
  • 00rengarenk00
    00rengarenk00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 62%
    +1 yıl

Zeki Kadin:) onları sinirlendirmeyin yoksa iki yakanız bir araya gelmez..

1
    0 Yorumla
  • Copodenieve
    Copodenieve Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Gerçekten zeki olan bir insan bu durumu kötülük yerine iyilik için kullanması gerektiğini bilir.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (253)
Devamını Gör(298)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zeki bir kadın mı daha tehlikelidir yoksa zeki bir erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadının zeki olanı mı daha tehlikelidir, erkeğin zeki olanı mı? 75 cevap verildi
Zeki bir kadın mı daha tehlikeli, çapkın bir erkek mi? 113 cevap verildi
"Zeki" kadın mı daha tehlikelidir yoksa "güzel" kadın mı? 21 cevap verildi
"Zeki" kadın mı daha tehlikelidir yoksa "güzel" kadın mı? 186 cevap verildi
Zeki kadın mı yoksa zeki erkek mi daha zordur? 111 cevap verildi
Erkek mi daha zeki yoksa kadın mi? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨