-Yapılan son testler; kadınların, erkeklerden beş puan daha zeki olduğunu ortaya çıkardı.
Siz ne düşünüyorsunuz?
-Yapılan son testler; kadınların, erkeklerden beş puan daha zeki olduğunu ortaya çıkardı.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaç kadın bilim adamı kaç kadın yönetici var diyenler olacaktır mutlaka, tüm dünyada ataerkilliğin kaç yüzyıldır hüküm sürdüğünü bilmiyorlar sanırım. Kadınlara fırsat verilseydi kadın da yapardı 😃
Ayrıca ben zekanın cinsiyetle ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Kadınlar ve erkekler bazı konularda birbirlerinden daha zeki olabilirler.
Kadınların erkeklere bir düşmanlığı yok bunu yapan erkektir zamanında kadınlara çalışma fırsatı verilmedi bunu bilerek diyorlarki telefonu kim icat etti, arabayı kim icat etti ama dediğin gibi zamanında kadına destek olsalardı çok gelişmiş olurdu heryer
Tam olarak bu aklıma geldi sonrasında ise kadının zaten genel anlamda eskiden beri hep ikinci planda tutulduğu onun yerinin ev çocuk yemek temizlik vb durumlar işler oldugu hatta calisma hayatinin bile kolay olmadı özellikle erkeklerle birlikte çalışma durumunun hiç kolay olmadığı aklıma geldi yazmadım
SS çektim cevabı o kadar haklısınız ki. kopyala yapıştır yapıcam uygun olan heryere yazicam ,🤣
Benim şahsi düşüncem kadınlar daha zeki ama erkekler daha rahat olduğu ve kafaya takmadıkları için daha zekiymiş gibi gözüküyorlar. Mesela bir sınavda erkekler daha yüksek puanlar alabilirler bunun sebebi sınav esnasında panik yapmayıp kafalarını diğer şeylerden arındırabildikleri için. Ama hayat içerisinde kadın kafası rahatken ve birşeye odaklanabildikleri zaman korkulması gerek kadının zekasından.
Evet çünkü analog zihinleriz kadınlar olarak. Monolog bakmak bizim için şüphe ve muallakta kalmak. Mukayese muhakeme etmek zaka işidir.
Son testler
Kim yapmış kaç kişi üzerinde yapmış
8 milyar insanın kaçını test etmişler
Yalan dolana lafa değil sonuca bakarım
Kaç kadın bilim adamı veya mucit var
Google dan araştırma yaptım çoğunluk bu yönde
Kaç kadın bilim adamı veya mucit var diye sordum, Arşimet, Halile, Pasteur, Graham Bell, Edison, Tesla, Stiv Job gibi kaç kadın sayarsın diyorum
Daha Eınstıen, Gothe, Da Vıncı, Newton, Maxvell, Copernıcus gibilerini saymıyorum bile
Sence o zamanlar kadına izin mi verildi bahsettikleri nin zamanında kadına destek verilseydi emin ol çok kadın bilim insanı olurdu.
Yasak mı koydular
Avrupa ve Amerikayı cahil Ortadoğu ülkeleriyle karıştırdın
Tamam şimdiki zamanlardan say
Eskiden avrupada da kadınlar nerdeyse aynı Ortadoğu zihniyetinde yaşadılar
Gününüz kadın bilim insanlatını özetleyeyim
Elma I. Lorenzo-Blanco, Amerikalı insan gelişimi ve aile bilimleri profesörü
Catherine A. Lozupone UniFrac algoritmasını geliştiren, bağırsak mikrobiyomu üzerinde çalışan Amerikalı mikrobiyolog
Silvia Maciá Deniz biyoloğu
Carolyn M. Mazure (d. 1949), tıbbi araştırmacı
Sally McBrearty, Amerikalı paleoantropolog ve Paleolitik arkeolog
Lauren Meyers, Amerikalı bütünleştirici biyoloji profesörü
Jill Mikucki (mezuniyet 1996), mikrobiyolog, Antarktika araştırmacısı
Barbara Haviland Minor, Kimya Mühendisi
Marianne V. Moore (mezuniyet 1975), su ekolojisti
Yolanda T. Moses (d. 1946), antropolog, eğitimci
Elizabeth Munoz, Amerikalı insan gelişimi ve aile bilimleri profesörü
Catherine J. Murphy (d. 1964), Amerikalı kimyager
Alison Murray (bilim insanı) (mezuniyet 1989), biyokimyacı, Antarktika araştırmacısı
Elizabeth Nance, Amerikalı kimya mühendisi
Anna Nagurney (1996^dan beri aktif), operasyon yönetimi konusunda uzmanlaşmış Ukraynalı-Amerikalı matematikçi
Ann Nardulli (1948–2018), Amerikalı endokrinolog
Elly Nedivi, Amerikalı sinirbilimci
Lisa Neff, Amerikalı insan gelişimi ve aile bilimleri profesörü
Ann Nelson (1958–2019), Amerikalı parçacık fizikçisi
Anne B. Newman (d. 1955), ABD geriatri ve gerontoloji uzmanı
Lina Nilsson, Biyomedikal mühendisliği
Karen Oberhauser (d. 1956), hükümdar kelebekleri ile çalışan koruma biyoloğu
Sarah D. Ozuna, Amerikalı insan
gelişimi ve aile bilimleri profesörü
Lara L. Pauley, Amerikalı insan gelişimi ve aile bilimleri profesörü
Nataša Pavlović, psikolog
E. Gail de Planque (1944–2010), çevresel radyasyon konusunda uzmanlaşmış nükleer fizikçi
Eva J. Pell (d. 1948), Amerikalı biyolog, bitki patoloğu
Helen Quinn (d. 1943), Avustralya doğumlu Amerikalı parçacık fizikçisi
Ve saydıklarım sadece almanya ve Amerika'dan bir kaç kadın bilim insanı. Her ülkeden, Türkiye den onlarca kadın bilim insanı var. Kendinizi yükseklerde görmeyin sonuçta sizde kadından çıktınız.
Kadın mı erkekten çıktı
Erkek mi kadından çıktı
Erkek kadından çıktı
Nasıl yani
Sperm den bahsedeceksin onu dölleyen hayata başlatan kadın
Sperm zaten canlı
Kadın dölleyen değil, yumurtlayan
Yumurtayı dölleyen sperm
Döl olmasa yumurta ne işe yarar
Tamam siz içinizde dünyaya getirin bebeği
Cevap
22Cevap
Kadınlar daha detayli düşünüyor daha ince Kadınlar daha zeki tabi
Karaktere göre değişir bunun cinsiyeti yoktur bence
Keşke senin dediğin gibi olsa. Satrançta erkek şampiyonlar daha başarılı olduğu için kadın ve erkekler ayrı ayrı kendi aralarında karşılaşma yapıyorlar. Hangi testlerden bahsediyorsun kaynak atsana merak ettim.
Thomas Edison ampulu bulduğu için kadınlar daha zeki🤣🤣🤣
Edison ne alaka a*
Çoklu zeka kuramını filan yediniz attınız ama şu an siz, ayrıca kaynak?
Zeki olan kadında var erkekde. Bir cinsiyete bağlı değil
Bence kadınlar çünkü üniversite veya lise birincilerinin çoğu kadınlar çıkıyor
Böyle bir bilimsel veri yok. Varsa link rica edelim.
bu konuda bir cinsiyet ayrımı olduğunu düşünmüyorum zekanın çok farklı şekilleri mevcut.
Kadın. Bir uzvun kölesi olacak kadar alçalan zihniyetten zeki olması beklenemez.
Ataerkil sistem ilk defa dahil olmamış test sistemi içerisine sanırım 😂
Kadınlar canım erkekle ne dese inaniyolarlar
Erkekmi demiş bunu a*
ödül maması verilirken erkeğin kafası akrışıyor
Akrışıyor?
karışıyor
Ödül mama kastın cinsellikmi
yani
Kendinize sahip olabilirsiniz bu bir bahanedir
3 günden sonda daşaklarımız ağrıyor
bu bahane mi?
Oranız agrıyor diye kendinizi küçük göstermenizse gerek var mı sırf cinsellik için
cinsellliği küçük görmek:D
evliliklerin yüzde 99 seks
Ben burada cinselliği alçak mı gördüm a* evlilik adınada bir şey söylemedim yani senin zekan tek bunlara yetiyor
evlenmek için yaşayanlar mı bunu söylüyor... bu çoğrafyada zeki falan yok.. herkes yolunda.. çherkes şark kurnazı... makarna ile beslenmirken neyin zekası?
Kadın daha zekidir kurnazlıklara kafası çalışır
Zeka cinsiyete göre değişmiyor.
Kadınlar cahildir bu onların özünde var
Kadınmı cahildir hahagajhaha
Hiç bir kadının bir erkekten zeki olmasını bekleyemem siz ezberlemekte iyisiniz erkekler ise neyi ezberliceğinizi size öğretir evet ezberlemekte fena değilsiniz dediğim gibi ama neyi öğrendiyseniz hepsi bir erkek sayesindedir kendiniz adım atmayı bile beceremezsiniz yani bu kaynağı kim bulduysa kumda s*k*yle oynasın
Ne öğrendiysen erkek sayesinde diyorsun ya bu geçmişe kadar gidiyor ve geçmişte kadına hiçbir yerde hak tanınmıyordu, hep sizin zihniyetiniz yüzünden kadınlar ikinci plana atılıyordu, ama artık bu böyle işlemiyor kimin daha başarılı olduğunu görebiliyor herkes😉, daha uckurana sahip olamayanlar kendisini zeki hissetmesin
Kadınların ikinci plana atılmasının bir nedeni var güzel kardeşim hala yapabildiğiniz önemli bir buluş yok aynı hakkı kazandınız ama aynı zekada değiliz siz sadece bir bölümde başarılı olabilirsiniz sizin kafanızın yetebileceği tek şey bu tıp okursunuz tıpta bir zekaya sahip olursunuz ama başka bir şeyde olamazsınız yeni bir şey icat edemezsiniz o kadar zekanız yok
Tıp fakültesi bir örnekti belki algılamazsın ama
Maria Telkes - Güneş enerjisi sistemleri. ...
Grace Hopper - Büyük ölçekli bilgisayar. ...
Ada Byron Lovelace - Bilgisayar programı...
Hedy Lamarr - Wİ-Fİ - Bluetooth. ...
Josephine Cochrane - Bulaşık makinesi. ...
Melitta Bentz - Filtre kahve. ,
ve birçok şey bulmuştur kalkmış burada kadını aşagılıl görüyosun yazık olm size lütfen bu zihniyette evlenmeyin, kız çocuğa sahip olmayın
Bir erkek kendi derecesini bilir ama Kadınlar hep kendini üstün görür ama hiç bir şeyde üstün değilsiniz olamicaksınızda siz herhangi bir acil durumda saklanan kişiler olcaksınız ama size hizmetçilik ve kölelikten başka bir ihtiyaç yok dereceyi bilmek gerekir saygıdan ve adaptan hak tanındı size ama hiç bir zaman bir erkek kadar zeki olamicaksınız maalesef
maalesef dostum saydıklarının hepsi ilk başta erkek tarafından bulundu geliştirmiş olunabilir ama buluş diyorum ben geliştirilmiş bir özellik değil
Çok zayıf halkasın ve asla yukarda olamicaksın senin amacın erkeklerden yukarıya çıkmak bizim amacım çoğu şeyi kolaylaştırmak
Kudurduğunu göre seni iyi bir üzmüşler ama sana hakikatı söyliyim mi sizin hareketinizi, ne düşündüğünüzü kadın hissedip bilebiliyor ağlamıcaksın, ayrıca kadından çıkıyorsunuz gelmiş burada kadınlara atıp tutuyor hajagahgsha
Birçok şeyde üstünüzde siz kabul etmiyorsunuz çünkü işinize gelmiyor siz gidin ilk sapık zihniyetinizi düzeltin a*k
Kadından çıkma sebebimiz köle olmanız hak iddia bu siz bir araçsınız sizsiz yaşayamayız bu bir cinsiyetçilik konusu sen zeka ölçmek istedin ben sana hakikati söyledim çocuk nasıl oluşur buna mı giricez şimdi
Yazık lan kendi annesine köle diyen biri senin zekan nerden belli oluyor biliyormusun son cümlenden
Sapık falan değilim senden milyonlar var s*k*ceğim kız sen olsaydın şanslı olurdun size muhtaç değiliz bu konuda evet kalitesiz düşük zekalı erkeklerde görebilirsin bu dünyada ama zeki olan insanlar hep erkektir duygusal anlamdada fiziksel anlamdada sizden hep üstün olucaz
Bu cesareti nerden buluyosun kadına köle demeyi filan hahhahahsh
200 sene öncesine gidebilirsin
Kadınlar hep köleydi konuşma hakkınız daha 125 sene önce falan verildi
Ben gerçekleri söylüyorum batıyor mu bana düzgün bir buluşla gel sadece bir tane
Gidip atıp tutup aa kadınlar daha zekiymiş test yapıldı diyip geliyorsun acınasısın olum sen
Vah vah düşünceni yine sexe getirdin kendini daha rencide etme burada erkekler gülüyor mesajına ha ayrıca muhtaçsınız bize en iyide sen biliyorsun uçkuruna bu kadar bagımlı biri olarak😉
Sexe falan getirmedim okuma zihniyetinizde düşükmüş anlaşılan
Sana muhtaç değilim maalesef sen aracımız bile değilsin sen istersen kısaca uzaklaş bu dünyadan kendi düşüncem sana
Kadınlar fiziksel anlamda sizden daha düşük olduğu için bu kölelik gibi olaylar oldu biliyorsun dime
Zeka anlamda hiç bir şey düşünemediniz maalesef ama hayır bu müslümanlıkta böyleydi
Senin yorumunu erkek arkadaşlarıma gösterdim şimdi güldüler olm sana
Kadın komutanlarda vardı
Senle arkadaş olan insanlar muhtemelen üzülme diye oluyorlardır pek bi değerin yok bence
Kimse kimsenin üstüne çıkmak gibi gayesi yoktur ve ayrıca temelini filan erkek bulmadı kökünden kadın buldu ama maalesef yerinde kudurmaya devam et sen
Bana kazancını ve katkını söyle bu dünyaya ona göre hareket edelim lütfen 😊
200 yıl öncesi dedinya ona karşılık dedim
Kadınlar daha üstün bir zekaya sahip demesini bilerek giriyorsun birde haksız çıkınca farklı şeylere mi başvuruyorsun
Müslümanlıkla ne alakası var
Müslümanlığı yani Kuran-ı Kerimi hiç okudun mu bilmiyorum ama kadınların hiç bir hakkı yok bu diğer inançlarda farklı tarih mi anlatıcam birde sana burada
Temelini derken birde kadın tam olarak neyin temelini bulmuş
Knk kendinle çelişiyorsun farkındamısın
Bahsettiklerimin knk
Kendimle çelişmiyorum güzel kardeşim yabancılar sizden her şekilde daha zeki bu hep böyleydi zaten ama kadınların bir kaç hakkı vardı zaten
Kafına değer veren islam ne diyon a*
Türk yabancı ya nerden girdin şimdi
Birinci kahvenin temelini bulanın kim olduğu bilinmiyor
İnterneti Tim Berners-Lee bulmuştur
Diğer yorumlara baktım tek bildiğin a* bu kanka tam olarak ne bu 16 yaşındaki ergenler gibisin git araştır gel sonra bunu dünyaya anlat bir şey bildiğin yok süremi harcıyorum burada
Senin dediğin gibi olsun hadi
Ama gerçekleri kabul et senin yararınadır , bu zihniyetlere çok rencide edilirsin haberin olsun
Yerinde küfür iyidir
Bu zihniyeti anca kadından bir şey çıkarmaya çalışan kişiler ve kadınlar kabul eder dediğim gibi hiçsiniz
HSHSHSKHSJSHSJAJKAJAGAJSHJDJAKHDJAHSKAHSJSGHAKAGZJAJSGANGDKZVZKHSKAGKAHAJSGJAHAKSH
Yoruldum sana aynı şeyleri anlatmaktan araştırıp öyle gel yanıma
Ayrıca sana resmi bir test sonucunu atayım
Sonuç bakın ne çıktı? Londra'daki University College'ta görevli Professor Adrian Furnham tarafından yapılan araştırmada erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğu kanıtlandı.
Ki o kadar a*tal erkek varken bu sonucu geçememiş olmanız komik normal bir erkekten bile zeki değilsinizdir
Başka bir üniversite araştırmasında kadın daha zeki çıkıyor kendini birileriyle kıyaslama
Tamam kanka en zeki sensin rahatladın mı
Boş boş konuşacaksan sayfayı terk et
Sana mı sorucam aq
HASHGAJAHAJHAJAHAHAJSH
🤣 🤣 Birileri yine kadınları kandırmış
Kadınları alçak gören biri daha hahsgahah
Alçak değil bu tür bir sınıflandırmaya inanmam
Hayır zaten attığın emojiden bir kaç bir şey belli oluyor
Oda senin anlayışın
Kadınlar zekidir
🤣🤣🤣 öyle bir araştırma varsa atsana kim yapmış
Kullandığın emojiyi görünce zaten birşeyler belli oluyor
Yokki öyle bir callisma 🤣🤣🤣 feministmisn
Google dan araştırabilirsin
Testleri yapanlar kadınlar muhtemelen.
Böyle cinsiyetçi konuşan sadece TC erkekleri fark ettinmi
Kesin kesin zeki sanmaya devam edin kendinizi😂
Kullandığın emojiyi görünce zaten birşeyler belli oluyor
Yorumla
Su anda zeka dereceni hissedebiliyorum kadin dedigin evleniyo cocuk yapiyo bitti ev is yapiyo bitti bazilarida is kadini bu kadar erkeklere bak vatanj koruyan kim asker kim erkek mucitler yazarlar cogunluk kim erkek hocalar din adamlari vs kim erkek en onemlisi allahin elcisi peygamberimiz kim erkek siz hala kendinizi nmetten sayın hadi byby teyze
Sence geçmişte kadına nerde çalışma imkanı verildi, peygamberimiz, kadına eziyet edilen, insan yerine konmayan, cahil topluma gönderildi toplum akıllansın diye. Senin şimdi araplardan ne farkın kaldı günümüzde kadın vatanını da koruyor, askerde oluyor, mucitte oluyor, yazarda oluyor, annede oluyor yani kısacası toplumu var eden kadın, sen kendini burada rencide ettirme
HAHGAHAKAAHHAHAKHAK
Konudan konuya değişir kikin zeki oldugu
Kadınlar
Geçen günde erkekler daha zekiydi
kadınlar daha zeki
Erkekler
Kadınlar
konuya göre erkek konuya göre bayan
ne gibi
Kadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?