Aşk İlişkileri Yeniyim tanışma için bir hoş geldin alırım gizliden sormuşum? MartinLuther01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gizliden sormuşum düzeltmek icin yeniden yazmak istedim Güncellemeler+1 yıl İki soru hakkım varmış yeniden guncellemek istedim Yeniyim tanışma için bir hoş geldin alırım gizliden sormuşum? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hoş geldin https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4 1 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Vay kral hareket sağol dostum şarkılı beklemiyordum👍👍
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl HOŞGELDİNN :) 1 2 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Woww geç oldu ama hoşbulduk güzellik 🤗🤗🤗 Yorumla Şeriffe +1 yıl Yeni gördüm sorunu 😂😂 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hoş gelsin 0 12 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl O kadar hızlı yazmak istemişsin ki gelsin olmuş 😅😅 Pikauv +1 yıl Oruç tutmak bana yaramıyor.. MartinLuther01 +1 yıl Bencede daha cok var ama simdiden böyleysen yandık 😅 Pikauv +1 yıl 4-5 saat var, çokta sayılmaz. Niye yandık? Kimseye sarmıyorum ki 🙄 MartinLuther01 +1 yıl Aman sarma yeniyim pika dostane geçinelim😅 Pikauv +1 yıl Sarma yazmışsın aklım başka yere gitti aga ya naptın ahjdjd MartinLuther01 +1 yıl Aga sen naptın ya sarma dedim aklın sarmaya gitmemiş iyi ki 😅😅 Pikauv +1 yıl Şu an beynimi yaktın MartinLuther01 +1 yıl 😅😅😅 aman lazım o bize yanmasın pika Pikauv +1 yıl 😝 MartinLuther01 +1 yıl 🤪🤪🥳 eğlencelisin sevdim Pikauv +1 yıl 😄..
ясмерть Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Hoş gel mişsindir 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Hoşbuldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hoş geldin
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Vay kral hareket sağol dostum şarkılı beklemiyordum👍👍
HOŞGELDİNN :)
Woww geç oldu ama hoşbulduk güzellik 🤗🤗🤗
Yeni gördüm sorunu 😂😂
Hoş gelsin
O kadar hızlı yazmak istemişsin ki gelsin olmuş 😅😅
Oruç tutmak bana yaramıyor..
Bencede daha cok var ama simdiden böyleysen yandık 😅
4-5 saat var, çokta sayılmaz. Niye yandık? Kimseye sarmıyorum ki 🙄
Aman sarma yeniyim pika dostane geçinelim😅
Sarma yazmışsın aklım başka yere gitti aga ya naptın ahjdjd
Aga sen naptın ya sarma dedim aklın sarmaya gitmemiş iyi ki 😅😅
Şu an beynimi yaktın