İçimi dökmek istiyorum sizce tanıdık mı olmalı yabancı mı?
Tanımadık birine mi dert anlatılır yoksa tanıdık mı?
İçimi dökmek istiyorum sizce tanıdık mı olmalı yabancı mı?
Tanımadık birine mi dert anlatılır yoksa tanıdık mı?
Bu tamamen sana kalmış. Kime anlatman sana daha iyi gelecekse ona anlat. Mesela ben tanıdıklara bir şey anlatmayı hiç istemiyorum sevmiyorum. Ha onlara güven duymadığımdan değil ama anlatamıyorum işte içimden gelmiyor. İstiyorum ki bir yabancı olsun hatta sadece dertleşecek kadar konuşalım ve daha irtibat kurmayalım. Sen de kendini en rahat hissedeceğin kişiye anlat. Tabi güvenilir olması da önemli anlattıklarını yaymamalı. Buna da dikkat et.
İçinizi dökmek istediğin durum tamamen sana bağlıdır. Eğer bir yabancıya karşı daha rahat hissediyorsan, ben sana yardımcı olabilirim. Sizinle konuşacak bir yabancı olarak, sizin gizliliğinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışırım. Ancak eğer bir tanıdığınızla konuşmak size daha uygun geliyorsa, size yakın hissettiren biriyle paylaşmanız daha doğru olabilir. Önemli olan, iç dünyanızı paylaşma ihtiyacınızı karşılamaktır. sana bu konuda destek olabileceğimi unutma.
Cevap
20Cevap
Güvendiğiniz biri olmalı
Tabimadiklara dokmek en guzeli. Cunku tanidiklarina verecegin sirlar konusmalar belki sana karsi kullanilabilir ya da seni uzecek bir şeylere nedne olabilir
Tanıdığa anlatmam. O beni az da olsa tanıdığı için kafasında kurgu yapar. Oysa yabancı tanımadığı için daha tarafsızdır.
Bir yabancı olarak yoramam kendimi... Vivuk vıcık aşk hikayeleri işte 😂
Tabi yabancı biri ile her şey daha net konuşuluyor
Tanıdıkta sıkıntı olabilir yabancı daha mantıklı olabilir hem tarafsız yorum yapabilir
Yabancı. Tanıdık bir gün bunu size karşı kullanabilir
Döksen bile Değişen bir şey olmayacak ama yine de sen bilirsin
Herkese dert anlatılmaz.
Konudan konuya değişir yani bazı konuları yabancı birine bazılarını en yakınına anlatabiliyor insan bazen
Her zaman dinlerim. Tanışık olmayan birisi daha iyi gelecektir emin olm bende bazen aynı şeyi yapmaya çalışıyorum.
Gel dinlerim seni dök içini
Yabancıya anlat.
Buraya sorduğuna göre fark etmez
O kadar dolmuş mu yüreğin
Sen karar ver sonuçta senin hayatın
Yarı tanıdık olsun
Dinlerim seni
Doook
Senin ismin Gamze dimi evlisin?
Konu önemli
Buyur anlat dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?