Yakın erkek arkadaşımın bana karşı farklı amacı olabilir mi?

Erkek arkadasim var yakin hemde Ayni ortamdayiz hergub bu siralar farkli yanasiyor gibi hissediyorum benle bisiler yapmak istiyor gibi iste bana sakasina diyor ki ( onla Boyle muhabbetleri konusuruz sakasina da yapariz normaldede) Ne zaman s** yapiyoryz diyor guluyor sonra da yanlis anlama da ben seni dunyada ikimiz kalsak yine s. k mem diyor ama Sanki bu siralar artik saka yapmiyor gibi Bazen ciddi soruyorum diyor sonra saka lan saka vs yapiyor bende hic ciddiye almiyorum sonra sohpet esbasinda surekli yanimda oturur Mesela ve temas Ediyor bacagimda ya Eli oluyo ya da bacagiyla bacagim degiyo surekli Bazen yuzumu tutup kendine ceviriyor bakiyor felan Boyle yanagimdan felan Makas aliyo bana iste gecen gun sey sordu yanlis anlama Beni merakimdan soruyorum benle yaparmiydin diyor yapcagimdan degil merak et Tim umutlanma diyip dalga geciyor ve cirkin de bi kiz degilim ortamlarda bakilan begenilen biriyim anlamiyorum amaci Ne bana bazen kari kiz gisteriyo flortlerini felan anlatiyo ama ben erkekten bahsedince bariz belli bi sekilde sinirleniyo
Yakın erkek arkadaşımın bana karşı farklı amacı olabilir mi?