Yakın erkek arkadaşım bana karşı değişti?

kızlarla ortak bazende yalnız buluştuğum bir erkek arkadaşım var. Sevgilimden ayrıldıktan sonra bana sık sık komik postlar atmaya başladı. Eski sevgilim onu hiç sevmezdi buluşmamı istemezdi ama benim liseden beri arkadaşım diye buluşuyordum. En son bir kız arkadaşım ve o konsere gittik bayağı iyiydi aramız üç gün sürdü sonuncu günde kız arkadaşım gelmedi. Telefonuma bakıyor arada ama genel olarak herseye meraklı olduğu için diğer arkadaşlarada öyle. Bir çocuk yazıyordu onla konuşurken gördü ne saçma bi çocuk bence yazma dedi baktı okudu mesajları ben ona anlatırdım eski sevgilimi o da bana işte kız bul falan derdi ama sevgilisi olduğunda anlatmazdı zaten genel olarak bişey anlatmaz. Kızla 20 gün birlikte olmuşlar kız 2 hafta engelli tutup engeli kaldırmış bunu söylemişti sadece konserde. Konser sonrası post atmalar kesildi ben yazınca soğuk davrandı sordumda bişey yok derslerine odaklan diyor. Bugun buluştuk kız arkadaşım ve o gelecekti ama başka kız arkadaşımızı bana sormadan çağırdı ve ikisi sadece bölümleriyle alakalı konuştu bizi çok sallamadılar. Sanki erkek arkadaşımın çağırdığı kız arkadaşı bişey biliyo gibi davranıyordu benim kız arkadaşımda böyle düşünmüş bende bozuldum takılmayınca tabi. Anlamadım birden ne olduğunu ve söylemiyorda. Benle baloya gelecekti kendi istemişti sonra vazgeçti. Sanki bambaşka biri oldu. Yakın kız arkadaşımız en son ortak buluşmamız için sizin aranızda bişey var gibi hissediyorum elektrik aldım sevgili gibisiniz demişti. Konserden sonra değişti bana davranışı sorunca da tersliyor böyle şeylere gelemem bişey olduğu yok diyo. Gelemem böyle şeylere triplerine diyor sorunca da anlamıyorum
Yakın erkek arkadaşım bana karşı değişti?