biraz saçma geldi ama erkenden böyle şeyleri düşünmek saçma ya sanki 2 yıldır ilişkim var üniversiteye gidiyorum sevgilim eline işini alınca evlenmek istedini söyledi bende güldüm bir iki dk sonra dükkan açımak istedini aile dükkanı açmak istiyormuş bende dedim çalışandan bi farkın kalmicak dedim o da dedi sende biz yemek yaparsın bende bu öyle diince ben hizmetçi değilim dükkan açabilicek paran varsa dışarıdan da yiyebilirsin dedim hem benim hayallerim var öyle kimsenin hizmetçisi olupda yemek yap yedir götür gibi şeyler istemiyorum umarım kendi hayallerimi başarırım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O çocuğa yazık. O çocuğu bırak ve kendi "hayallerini" öyle kovala. Çocuğun hayatını mahvetme. Hayalleri varmış. : D
ya ne alaka onun için kendi hayallimden mi vazgeçeyim
Vazgeçme ama çocuğa da zarar verme. Çocuğun istediği eş sen değilsin. O burada olsa da ona söylesem.
ben ona her şeyi söylüyorum kendisi anlamadıysa senin söylemenle de anlamaz
Gelecek planlarını açık bir şekilde belirt fazla zaman geçmeden ortak bir gelecek inşaa edemeyecekseniz birbirinizi yorup yıpratmayın
niye cocugu tersledin? sevdigin kişiyle hayalerin olmasi normal senin cocukla ortak hayalin olmamasi anormal bence
hizmetçi gibi laflar etmesi sinirlendirdi çünkü kimsenin karnını doyurmak ya da hizmetini görmek için evlenmiyorum
evet hizmetçi degilsin bi gun o yorgun gelir eve sen yaparsin bi gun işten cocuk gelir o yapar ikiniz de yorgun olursunuz disardan yersiniz hizmetçi gibi laflar etmemiş hayali kendi işine sahip olmak tatli hayal bence terslemeni gerektiricek bi olay yok sen kendi işini yaparsin o hayalindeki aile işletmesini fazla kizmişsin cocuga
sence kendisi çalışmamı uygun görmeyip (evlilikten sonra) ve bütün işin ailesine daha benim yapıcamı söylemesi mi normal ben bunu doğal karşılamıyorum ben kimsenin işini yapmak için hayatta gelmedim yani bu yüzden erken bence böyle biriyle evlenme hayalli
normal degil hic bi turlu senin ne yapip yapamiyacagina karişamaz ilerde çalişmani uygun gormemek gibi bi sey olamaz annen baban karişmiyordur sana o nasil karar verebiliyor irandayiz sanki haklisin terslemekte boyle dediyse ama bunu diyorsa çocuktan uzaklaşmaya bak bence
bu yüzden bence erken daha evlilik filan ben asgarî ücrette tabi olmak istemem seviyorum diye yani kendi dükkanı olucakmış ama babası patron olucakmış filan işçi gibi çalışacak yine emir alan biri olucak emir veren biri olmicak en azından ben stüdyo açmak istiyorum hem kendi okuduğum bölüm hemde sevdiğim bir şey ve kimse ile de bi ortaklık yapmak istemem
Ne saçmasın sen
ne alaka
Ayrıl bence günah çocuğq
ayak işi yapmak için mi evlenim ya da onların hizmetçiliğini mi yapim bunu karşı çıktım için saçma diyorsan bundan banane
neresi günahmış
Senin hayalin neymiş
hayalleri olan biriyim kimsenin karnını doyurmak için evlenmek istemiyorum
Neyy ney o hayalin ney
okuduğum okul filan boşuna mı o zaman yani ne kadar saçma sen evlenirsin kocanın her işini yapar oturursun evinde canım
ben fotoğrafçı olmak istiyorum
Ay bende uzay muhendisligi okuyor nasaya girecek sandim hayale bak. sevgilinde en azindan patron potansiyeli mantikli iş kurabilme yetisi var. Milletin altinda calisio fotograf oluncada kapitalizmin hizmetcisi oluyorsun hayatim
canım benim ben kendi stüdyomu açmak istiyorum
Foto cekmiycen yani.
fotoğrafçılık demek sadace fotoğraf çekmek değildir
Ben rtv mezunuyum is yeri acma belgemde var bana ftgrfciligi ogretme soru sormustum bye
ne diyon be ilk önce düzgün yaz ftgrfcligi da ne demek düzgün yazmayı öğrenince tekrar laf sokmayı denersin canım hadi sana bye