Onun gibi biriyle asla evlenmem çok fazla bilgisayar oyunuyor boyu da kısa zaten ama arada evlilikten falan bahsediyor ben konuyu geçiştiriyorum ya da değişttiriyorum diye kavga etti Ben ondan sadece hoşlandım şimdi de takılıyoruz kafa dağıtıyoruz güzel oluyor. Ne yapmalıyım sizce? Nasıl açıklarım durumu? onu kırmak da istemiyorum
Ben bu çockla hayal kurmaya devam edersem yarın annesiyle falan da tanıştırmaya çalışır :(
yaşlarımız 20
Ben bu çockla hayal kurmaya devam edersem yarın annesiyle falan da tanıştırmaya çalışır :(
yaşlarımız 20
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen ne şekilde açıklarsan açıkla kırılacak boylarınız yakın sanırım
ben 167 o 173 falan
190 falan iatiyorsun galiba birde 25 30 yaşında birini galiba inşallah pişman olucağın kararlar vermezsin
180 üstü olmasını isterim yaşın önemi yok kimse düğününde babet giymek istemez
Boya takılmada diğer beğenmediğin taraflarını düzeltmek için onu uyar İyi bir insansa bence boyun fazla önemi yok
haklısın da bu yaşa kadar hep oyun oynamış onun için bağımlılık haline gelmiş durumda oynama dersem bunaltma diyecek yani bu alkolik biriyle olmaktan farksız. en iyi yol ayrılık gibi görünüyo
Siz varya siz demek birini bulsan satacaksin cocugu yazik be madem öyle neden çocuğu umutlandiriyorsun
başka erkek yoktu sosyal medya hesabım bile yok pandemi döneminde de iyice asosyale bağladım tek seçeneğim oydu
Boyu falan demişsin bende 1.82 boy var ne faydasını gördüm 1.73 kötü bir boy degil ki bence fazla oyun oynuyor diye desen eyvallah derimde ayrilmani pek tavsiye etmiyorum yarın öbür gün kriterlerine gore birini bulacaksın ve emin ol ki o seni üzebilir en azindan kötü bir adam olmadığını biliyorsan devam et derim
boy çok çok fazla bi sorun değil de oyun oynaması dahaaa büyük sıkıntı zaten az çok oyun oynayan yamyamları bilirsin ne desen fayda etmez alkolik biriyle çıkmak gibi bişey ayrılırız gibi duruyor
Önce konuş oyun oynamayi bırakması gerektiğini söyle eger seni seviyorsa birakir zaten devamke ama birakmazsa seni tınlamiyor demektir
Bunu erkek sorsa linç yer.
al işte yine boya takılan bi cahil
kimse düğününde babet giymek istemez kocaman dolgu topuk giymek ister
hem ilk sevgilinmiş bide hiç mi değeri yok. sen aldatırsın o çocuğu belli karaktersiz olduğun
kim böyle birini ister benim yerime koysana kendini çok fazla oyun oynayan biriyle evlenir misin üstelik boyu da kısa.
ya niye sevgili oldun o zaman ayrıl
hala boyu kısa diyo ya ne cahilsin
başka biri yoktu sevgili oldum ama oda abarttı o kadar neyse ayrılırım heralde
ilk sevgiline değer vermemen karaktersiz olduğun için
o benim ilk sevgilimdi ama ben onun ilk sevgilisi değildim zaten sırf iyi biri diye yeterince fedakarlık yaptım ben bir ömür daha yapamam
bahane ediyon oyun oynamak ve kısa boylu olmak ayrılma sebebi değil.
boylarınız kaç ?
ben 167 o 173
173 orta boy oluyor canım benim. kısa demişsin ayrıca senden uzun çocuk.
boylarımız birbirine yakın. yanyana gelince çok belli bile olmuyo
ne güzel işte boyu boyuna? sen bence cocuğun boyundan ziyade sadece bilgisayar oyunları ile asosyalleşmesini eleştir. her şeyi problem etme
boyu boyuna öyle bişey değil ama neyse. Bilgisayar oynaması zaten başlı başına bi sorun
amaaan neyse ya sen git ayrıl kafanda bitirmişsin zaten buraya da sorduğuna göre böyle cevap vermemizi bekliyorsun zaten
yeni biri çıkana kadar ayrılmam heralde bakıcam duruma göre
bu yaptığın çok büyük bir bencillik biliyorsun dimi
Ayrılmalısın o zaman daha fazla heveslenmesin
asosyal olduğum için çevremde çok erkek yok o da ilk sevgilimdi ayrılırsam bayaa yalnız kalırım
e ayrıl o zaman
kafa dağıtıyoruz güzel oluyor iyi çocuk. çevremde erkek de yok öyle ayrılırsam yalnız kalırım uzun süre
Boş ver kursun
kursun kursun da yarın bir gün annesine anlatırsa falan offf iş uzar valla gerildim
Anlatırsa iltibatı kesersin