Çok Süper Soru için teşekkür ederim. @ilginfulyaa
Sizce kim daha çapkın erkekler mi kadınlar mı?
Çok Süper Soru için teşekkür ederim. @ilginfulyaa

Hep erkeklerin çapkın olduğu söylenir ama bence o kadar çok zıt örnek var ki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
27.03.2023 Pazartesi 21:34
Bu zamanın kadınları erkeklerinden daha çapkın maalesef, evli bekar bilmiyorlar herkese yürüyorlar
Gerçekten dürüst yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim:)
ÇOK Doğru
Cinsiyetlerin çapkınlık ile ilgili genellemeler yapmak doğru değildir. Çapkınlık, bir kişinin davranışı ve tutumları ile ilgilidir ve cinsiyetle ilgisi yoktur. Hem kadınlar hem de erkekler çapkın olabilirler ya da olmayabilirler. Toplumda, özellikle erkeklerin çapkın olarak nitelendirilmesi daha yaygın olsa da, bu sadece bir genelleme ve doğru değildir.
Cevap
8Cevap
Erkekler tabi
https://youtu.be/tTp24pRKoIw😃😃😃
Kadın olduğum için erkekler dedim ama aslına bakarsan kadınların da erkeklerin de çapkın olanlarının eşit sayıda olduğunu düşünüyorum
Adaletli bir yorum oldu teşekkür ederim
Rica ederim ben de eskiden bu konularda kadınları melek erkekleri şeytan sanardım ama gerçek hiç öyle değilmiş.
Maalesef mesela burada da hep erkekleri suçlarlar ama bazı kızlarda az değil her iki tarafta da var
Valla kadının ahlaksızı erkekten çok daha beter ve utanmaz
Doğru haklısın
Cinsiyet farkı yok, çapkın kadin da erkek de çok gördüm. Toplum baskısıyla kadınlar deşifre olmak istemiyor, fark burada.
Kadınnnnn kaç evli arkadasimi o yoldan döndürdüm
Ve yakalanması zor olur.. zekiyse
Çok susar kadın birden patlar
Benlik değil bn aldatmam karakter meselesi.
Gerçekten ya burada bile denk geldim evli olan insanlara
Erkekler ama bakıyorum da kadınlar da bayağı kapatmış arayı 🙄
BANA GÖRE ERKEKLER
Ama Bazen Kadınlar da Çok Orp Azgındırlar
Erkek Yerine Onlarda Sataşır
İnsanın huyu aslında biraz. Yani erkekte çapkın var kadında. Karakter meselesi yani 😎
Genelde erkekler kadınlarla kadınlar erkeklerle aldattığı için sanki eşit gibi... kadının gazabı fena olur ama :)
İlişkiler tek taraflı olmuyor. Erkek çapkınsa bir o kadar da ahlaksız kadın var.
Erkekler
Değerli yorumun için teşekkürlerimi sunuyorum
Çok uzun oldu dimi 😄
Olsun yeterli daha ne olacak 😃 seni her zaman görmüyorum 🥺
Karakter meselesi ama kadınlar daha çok aldatıyor
Erkekler konu tartışmaya kapanmıştır.
Tartışmasız erkekler
erkekler
Kadınlarrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?