Sence erkekler mi daha çapkın yoksa kadınlar mı?
Sence erkekler mi daha çapkın yoksa kadınlar mı?
Bu konuda tabii ki erkeklerin eline su dökebilecek başka bir cinsiyet olamaz. Çünkü erkekler olarak bizim bazı konularda hassasiyet eşiğimiz çok daha düşük. Kadınlar ise daha dirayetli olabiliyorlar böyle zamanlarda.
Her iki cinsiyetten de çapkın bireyler bulunabilir. Ancak, cinsiyetle ilgili bu tür genelleştirmeler, bireyler arasında ayrımcılık ve ön yargı yaratma riski taşıdığından, doğru değildir ve kişiler arasındaki farklılıkları önyargısız bir şekilde kabul etmek daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Çapkın, Zampara, Hovarda olan Kadındır net bilgi, erkek kendini paralasa bile Kadın ı ıhhh asla hayırr dedikten sonra o iş bitmiştir!!!
Eeee kim şimdi çapkın olan?
Cevap
18Cevap
Kadınlardan da var, erkeklerden de. Ama erkeklerde daha fazla sanki. Zira sitede sap*k bir kadına rastlamadım ‽
Erkekler ya. Hiç seçici değiller. Her çekici kadına okey
Bilemedim, eskiden olsa direkt erkekler derdim ama artik emin degilim 😅
Günümüzde kadınlar erkekleri geçti bu konuda bence.
Valla linç bile yesem bana göre kadınlar bizi geçti
Ben çok çapkın, maymun iştahı olan kadınlar tanıdım. O nedenle iki cinste çapkındır. 🔥
Erkeklerde belirli kriterler var ama kadınlar kafasına göre
Çapkınlık bir hastalık 😷 her iki cinstede vardır çapkınlığı olan, benden uzak olsunlar.
Bence erkekler ama kadinlarin capkini erkegi siler atar
Bence kadınlar erkekler önüne gelene yürür kadınlar elde eder
Erkekler, kadınlar erkeğin her şeyine inanıyorlar ayrıca.
Bir iki güzel sözden etkileniyorlar.
Bunda erkek kadın ayrımı olmaz kesinlikle utanılacak bir şey övülecek övünülecek bir şey de değil
Çok değişkenli bir adilik.
Kadın diyen olsun adımı değiştiririm 😄
Kadınlar Bi adım önde
Çapkınlığın cinsiyeti olmaz
Eşit bence
Kadınlarr
İmkanı olan çapkın olur cinsiyetten bağımsızdır
Karılar
Erkek
Erkekler
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?