İlişkilerinizi sonlandırdığınız zaman erol taş gibi mi oluyorsunuz yoksa kötü kadın müzeyyen gibi mi?

İlişkilerinizi sonlandırdığınız zaman erol taş gibi mi oluyorsunuz yoksa kötü kadın müzeyyen gibi mi?
Ah.. Nostalji kokan bir soru. Halbuki Erol Taş asla kötü bir adam değildi. Merhametli bir insan olduğum için biten ilişkinin ardından ne Erol Taş gibi ne de Aliye Rona gibi olmuyorum, olamıyorum, anıların hatırına.
Lakin bazı kişiler asla iyiliği, güzelliği haketmez, onlara da en büyük ceza onları kendileriyle bırakmaktır, yesinler kendilerini.
Aslında ben soruyu genel olarak ele aldım, sevgililik ilişkisi dışında da düşündüm şimdi.
Bazı kişiler bende kalmayı , bende güzel hatırlanmayı haketmiyorlar, benim cezam terketmek ve Rabbim'e havale edip bırakmak olur, bilirim ki canımı yakanların canı yanıyor bir yerlerde ve bu benim için bir huzur 🍀
Genelde güzel bitirme taraftarı olsam da duygular varken kimse güzel bitiremez bana göre. Bir defa kaybetmenin verdiği acı var ve ayrılık sebebi olan olaylar da sinir katsayısının artmasına sebebiyet veriyor.
İnsanın gerçek karakteri bir ilişkinin sonlanması ile ortaya çıkıyor. Ben biten bütün ilişkilerimde gerçekten de insan olmaya gayret ettim. Hiçbir zaman çirkinleşmedim ve hiçbir zaman ayrıldığım kadının arkasından konuşmadım. Seviyeyi asla kaybetmedim elimden geldiği kadar güzel bir duruş sergilemeye çalıştım. Maalesef bunu başarabilen çok az insan var hayatta.
Benim hiç ilişkim olmadı ama ilişkim olursa bile ve bir nedenden dolayı biterse bir gün o zaman bitme nedeni benim için çok daha fazla önemli olur yani aldatıldıysam tabi ki de iyi bir şekilde ayrılmam saygı duymam hatta kötülüğünü isterim sadece ama anlaşamadığımız için ayrıldıysam sorun etmem sakin olurum
Cevap
2Cevap
insanlığımı kaybetmiyorum
Erkekler Erol Taş olmaya daha yatkın sanki. Ben ikisi de olmuyorum. Yaşadığım ilişkiye göre de değişiyor kafesten kurtulmuş gibi hissettiğim de oldu boşluğa düşme de oldu
Sonlanmışsa sonlanmıştır.. Bir karakterle ölçüşemez benim yapım maalesef.. Karşımdaki neyi hak etmişse buna göre şekillenir.. Keyifli geceler..
Kötü kadın müzeyyen hiç olmadığımı düşünüyorum. İlişki ne kadar kötü biterse bitsin asla kimseye kin besleyemiyorum ve asla kötü olamıyorum.
Hiç umursamıyorum bu zaten en büyük kötülük.
Günde 200 litre su içen teyze gibi oluyorum oh be çok şükür yarabbim diyip diyip duruyorum
Hiçbiri sanırım, hayalete dönüyorum karşı taraf için. Bence öyle de olmalı zaten
İkisi de olmuyorum ya slk gibi çok ağlamıştım ama sinirden tabi ki
Böyle bir şey hiç yaşamadım bilmiyorum ki nasıl olurum..
Hiç biri olmuyorum.
Küçük Emrah modunda oluyorum 😂
Kötü :))
Evin içinde ne yapayım başka, dışarda kimseye belli etmem lâkin gerçekten çok değer verdiğinde ve bu hüsranla son bulunca insan bir an boşlukta süzülür gibi oluyor. Özellikle de hak etmediğin şeyler yaşadıysan direkt arabeske bağlıyorum bir süre 😂 Allah'tan ruh hâlim değişken yoksa katlanamam kendime
Üzülüyor insan yapacak bişey yok demekki nasibinde o varmış
3 maymunu oynuyorum 🙂
Kötü kadın rolüne üstlenmiyon mu doğru söyle 😇
Anladım sağlıklı bitirmek doğru senin için
Genelde bir şarkı tutturuyorum
İlişkim olmadı hiç
Erol taş gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?