Sevgilimle basit şeyler yüzünden ayrıldık tekrar birlikte olma ihtimalimiz kaç sizce?

Gizli Üye

İyi günler sevgilimle 8 aydır beraberdik ama geçen hafta ayrıldık ayrılma sebebimiz son 1aydır kavga etmemiz kavga etme sebeplerimiz basit şeyler son kavga etme sebebimiz ise oyun üstüne oldu kız arkadaşım 9 marttan itibaren falan 17 marta kadar her gece düzenli olarak sabaha kadar oyun oynuyordu ben de rahatsız oluyordum çünkü oynadığı tüm oyun arkadaşları erkek sabahlara kadar onlarla olması canımı sıkıyordu neyse bir kaçıyla tanıştım onlarla oynasa sürekli neyse çoğu gece farklı kişiler oluyordu bunlar kim diye sorduğumda isimlerini bilmiyorum oyundan ekleşmiştik arkadaşlarım diyordu sadece oyun giriyoruz falan diyordu neyse en son bir gün patladı artık dayanamadığını bir süre uzak kalmak istediğini söyledi ara vermek istedi sonra ne yaparsam yapayım çözemedim için kabul etmek zorunda kaldım belki böylesi de iyi olur diye sonra ayrıldıktan sonra 1 2 gün iletişime geçmedik fazla sonra bu ayrılık muhabbetinin üstünden 3 gün sonra yarın awm gelir misin dedi bende kabul ettim düzeltiriz umuduyla beraber konuştuk ettik birbirimize değer verdiğimizi sevdiğimizi söyledik tartışma sebeplerimizi anlattık durumları anlattık ortak bir kararla 1 2 hafta uzak kalacaktık birbirimizden ama yine iletişimde olacaktık anlaşmıştık ama işler öyle olmadı akşam eve dönerken bu oyunun mobil uygulaması vardı ona girip duruyordu awmde yanımdayken de bana göstermeden yapmaya çalışıyordu bende 2 defa falan korkma okumayacağım kime yazacaksan yaz dedim kimseye yazmıyorum dedi işte akşam eve dönerken birine yazdığını net şekilde gördüm ama görmediğimi zannedip göstermemeye çalışıyordu yine bende tekrar aynı şeyi söyleyince olay koptu onun ineceği durağa kadar ağladı sarılmama falan izin vermedi iniceğimiz durağa gelince inme dedi sakın dedi bende indim yinede çünkü indiği durak tekin durak değil sonra o önde ben arkada gittim sonra döndü bağırdı çağırdı ufacık şeyleri sorun çıkarttığımı onunda büyüttüğünü kabul ediyor ama bu zamana kadar bana güvenmedin sana yetmedim ne yaparsam yapayım olmadı falan dedi uygulamadan birine yazdın mı gerçekten dediğimde tamer lan 6 senelik arkadaşım dedi yazsam bile seni ilgilendirmez ayrıldık dedi bende peki dedim sonra çift yüzüklerimiz vardı onu çıkardı al bunu komple bitti dedi sen sevmiyorsun takıntılısın falan dedi o günden sonra onu göremedim snap Instagram mainde değil ama privinde ekliyim wpde engelli değilim onu seviyorum acaba barışma ihtimalimiz var mı?

Sevgilimle basit şeyler yüzünden ayrıldık tekrar birlikte olma ihtimalimiz kaç sizce?
6 Cevap