5 senelik sevgilimle ayrıldık, sizce toparlama şansımız var mı?

2019 ocak ayından beri beraberdik. çok güzel bir ilişkimiz vardı ilk sene sonra okullarımız dolayısıyla aramıza mesafe girdi. kalan 4 seneyi uzak mesafeden yürüttük. birbirimizi çok seviyorduk, ikimiz de birbirimizin ilk göz ağrısıydık. birbirimizi özleyip göremediğimizden hırçınlaşıp kavga ettiğimiz oluyordu. bazen de ufak kıskançlık atışmaları. son zamanlarda ben çok yoğundum. sabah 8 akşam 9 çalışıyordum, sınava hazırlanıyordum. birtaneme vakit ayıramadım doğru düzgün, çok çabalasam da gece gelip uyuya kalıyordum sürekli. ailelerden dolayı buluşma imkanımız da pek olmadı. mesafe girdikten sonra toplasan 6 7 kere buluşabşlmişizdir. her şeye rağmen çok sevdik birbirimizi. bende sevmediği huylar vardı, anlaşamadığımız birkaç kalıplaşmış konu vardı. son zamanlarda da çok inişli çıkışlıydık. ikimiz de öyle dolmuştuk ki her şeyde kavga edip ayırlma noktasına geliyorduk. son tartışmada ipler koptu. beni her yerden engelledi. seni aklımdan sildim, bu ilişki yürümüyor, seni artık sevmiyorum dedi. birlikte paylaştığımız tğm fotoğrafları kaldırıp kendi resmini koymuş. konuşmasından hoşlanmadığımx mesafe koyduğu kızın özel hesabına istek atmış, tüm arkadaşlarına ayrıldığımızı söylemiş. blöf yapardı bu zamana kadar. ilk defa bu kadar kesin ve net tavrı. beni istemiyor, sevmediğini söylüyor. 10 gün oldu bugün. ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kalıyoruz birbirimizden. sizce beni gerçekten sevmiyor mu, bana döner mi. o kadar üzgünüm ki 5 günde 3 kilo verdim. yanıtlarken kırıcı olmazsanız çok sevinirim, teselli bulmak için buraya yazıyorum

5 senelik sevgilimle ayrıldık, sizce toparlama şansımız var mı?