Eski sevgilimle buluşmaya devam ediyoruz, hala onu sevdiğimi onunla evlenmek istediğimi biliyor. Sizce durumumuz ne olur?

Arkadaşlar benim 2 sene önce bir ilişkim bitti 2 sene sevgili olduk ciddiydik kendisi benim ilkokul arkadaşım olur ve aynı mahallede yaşıyorduk güzel bir ilişkimiz vardı sonra olmadı yani bizde kavga etmeden güzelce ayrıldık o da üzüldü bende sonra ama hiç iletişimi kesmedik ben devlet memuruyum farklı bir şehire mecbur gittim ama hala konuşuyoruz o beni sorar ben onu sorarım her izine geldiğimde buluşuruz 2 sene önce ayrıldık ama konuşmaya devam ediyoruz ben çok daraltmiyorum onu ama her buluştuğumuzda diyorum ona sana karşı düşüncemi biliyorsun seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye o da bişey demiyor hep hayırlısı bakalım nasip olursa olur diyor ama dediğim gibi her izine geldiğimde buluşuyoruz o da kimseyi almadı hayatına bende almadım almıyoruz da şimdi şunu sormak istiyorum eğer benimle ilgili hiç bişey düşünmese benimle bulusurmu ya da konuşmaz artık iletişimi keser mi benimle bunu kız arkadaşlara sormak istiyorum yani şunu demek istedim şimdi buluşuyoruz konusuyoruz evlilik konuları açılıyor bazen onu sevdiğimi onunla evlenmek istediğimi biliyor bunları bile bile beni istemese buluşmaz dimi iletisimi koparır hayatına biri alırmiydı bunu siz kızlara sormak istiyorum kafamda sürekli kuruyorum çünkü arkadaşlar sizce durumumuz ne olur 27 yaşındayız o da memur bende memurum sizlerin düşüncesini merak ettim kız arkadaşların
Eski sevgilimle buluşmaya devam ediyoruz, hala onu sevdiğimi onunla evlenmek istediğimi biliyor. Sizce durumumuz ne olur?