Eski sevgilim yeniden birlikte olup evlenmek istiyor ne yapayım sizce?

Biz ilk uzak mesafeydik o yasadığım yere geldi gezmeye ama küçük yerdi benimde ilkimdi çekindim gitmedim onun yasadığı yerdeydi üniversitem diploma almaya gidecektim o zamana ayarlamıştık ilk buluşmamızı ama bekleyemedi bi anda ayrılmak istedi kendi sorunlarım var senlik bir şey yok diye aradan 5 ay geçti ben gittim ve görmek istedim hemen geldi yanıma geceydi ama doğru düzgün anlatmadı nedenlerini takıntılı olduğunu bu yüzden olduğunu söyledi ama o gece sarıldık ö p t ü beni ilkimdi biraz o k ş a m a k istedi kendini bana işte yaklaştırdı bende korktum ve geri çekildim eve götürmesini istedim bana o gün mesaj attı biz görüşmeyelim nedenini sorma diye sormadim sonra telefon etmeye başladı ama ciddiyet yok hiçbir şey olmamış gibi davranıyor bi keresinde de seni c a n ı m ç e k t i beni d o y u r a b i l i r misin falan dedi bende kızdım seni a r z u lamam sucmu falan geri kızdım ara ara aradı bu sefer 10 12 kere olmuştur benimle evlenmek istediğini söylüyor şimdi helali olmamı istiyor hatalarından dolayı özür diledi benimde yasadığım yere geldiğinde yanına gelmediğimi söulüyor, bu yüzden soğukluk olmaya başladı ve ayrıldım diyor şu an aklımdan hiç çıkmıyorsun zor olsada seni unutucam falan seni seviyorum yazıyor ben aşamıyorum telefonda bana dediklerini diyorum bu kadar uzatmanı anlamıyorum diyor
Eski sevgilim yeniden birlikte olup evlenmek istiyor ne yapayım sizce?