Sevgilim yüzümü görmedi, yaklaşık 2 senedir konuşuyoruz. Seninle ciddi düşünüyorum diyor sizce doğru olabilir mi böyle bir şey?

Hayır bence doğru değildir.
yani yüzünüzü görmeden nasıl sizi sevdiğini söyleyebilir ki bana mantıklı gelmedi ayrıca 2 yıldır konuşuyorsunuz bence sevip sevmediğini ya da ciddi düşündüğünü anlamanız lazım.
yani birbirinizi tanımıyorsunuz sonuç olarak ilk önce buluşmanız lazım sadece sanaldan konuşarak olmaz bence bu işler. bu yüzden de güven olması lazım ki birlikte anlaşabilesiniz. o zaman ciddi düşünüp düşünmeme konularını konuşabilirsiniz ama şu an bunun hiç bir anlamı yok
Günümüz de mektup aşkı gibi Bunu bu kadar uzatmanın anlamı yok ya!
Nerdeyse her yerde mobese, güvenlik kameraları, insanların bizi isteyerek veya istemeyerek selfie veya manzara çekerken kameralarına alırken kameralardan kaçamazken.
Sevgili olunan kişiyle yüz yüze kamerada konuşmamak zaman kaybıdır. Sonuçta başka yerleri göstermedikten sonra canlı görüşme asla sorun olmaz gizemli olmak eskisi gibi günümüz de en azından bu konuda albenisini yitirdi.
Seni tanımıyor sende onu tanımıyorsun ciddi düşünmek için erken hatta imkansız belki tanıdıkça sen ya da o birbirinizin bir huyunu davranışını beğenmeyip soğuyacaksın o zaman ne olacak? bence dalga dümen yapıyor.
Cevap
30Cevap
Sen hiç birisine aşık olup ölesiye sevdinmi usta?
Her an onu düşünüp; iç çektin mi seher vakitlerinde
Bazan kahkahalarla gülüp, bazan hıçkırıklarla ağladınmı?
Onu çok özlesen de hasreti içine gömdün mü?
Vay be aynı tasavvuf aşkına benziyor, insan sevdiğinin yüzünü görmeden de aşık olabiliyormuş! Hem de bu devirde, kaçırma derim🤣
Ferhat abimizin bir şarkısı var.
Görmeden, duymadan mümkün mü?
Yaşamak diye
Mümkün değil
2 senedir sevgili olup birbirinizi nasıl görmediniz. Görmediğiniz insana bu kadar kolay inanıp evlilik gibi ciddimbir şeyi düşünmeyin
Bende bunu yazcaktim
Soru troll kesinlikle bizimle dalga geçmek için açtığın anlamsız bir soru.
karakterini sevmiş olabilir ama dış görünüş ve beğenme çok şeyi değiştirebilir maalesef
Yüzünü görmediği biriyle kimse ciddi olmaz kandırır
yüzünü görmeden nası 2 sene dayandı öyle sevgililik aşkmı olur hep hayel ürünü
Yalan tamamen böyle bişey mümkün değil, yüzünü görmedi oturmadı pardon da nasıl böyle bişey det mantık dışı
Yalanın en önde gideni seven adam nasıl görmeden durabilir
Niye foto atmıyon ki ben engellerdim
2 sene geçmiş ne bekliyorsun 10 yıl sonra evlenmeyi mi
2 senedir takılıyonyz adam boş ver deyip bırakmamış o ciddi bence
Görüşmeden etmeden iki yıl falan nasıl bir ilişki bu telefonla sevgili olmuşsunuz birbirinizle değil
oha ne yaptın adama yüzünü görmeden öyle söylüyor sanmam ya yalandır
Aslında ben de seviyorum evet gördüm onu ben ama şüpheleniyorum insan görmedim birisini nasıl sever ki
Nasıl yüzünü görmedi sevgilin olan iki yüzünü görmedi ve nasıl iki senedir konuşuyorsunuz anlamadım
Hem sevgilim diyorsun hem yüzümü görmedi diyorsun bu nasıl bir ilişki
halis mi bu hikaye
Halis ne demek
Neden olmasın ko?
Tabi kesin doğrudur hiç görmediği kızla evlenecek
Çok saçma neden birbirinizi görmediniz
Nasıl işsizlersiniz oha jdlanzb 2 sene ya
En İyi Cevap