Aşk İlişkileri Eski sevgilimle görüşecektik yalan mi söylüyor sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Cinsel yaşam ne alaka Kafayi yicem oÇ site Güncellemeler1 yıl Attı biletini yalan söylemiyor Eski sevgilimle görüşecektik yalan mi söylüyor sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilet fiyatlarına bakabilirsin internetten bundan kolay ne var. Ayrıca dönüş aldıysa ne yapıp edip gelebilir. 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yalan söylüyor obiletten uçak bilet fiyatlarına bakıp bu durumu anlayabilirsin uçak 2-3 bin bir şey 0 3 Yorumla olasılıklararenedak 1 yıl 1 dakikayla kaçırmış mış Yorumla Soran 1 yıl Hatay İstanbul arası hem gidiş hem dönüş almış öyle söylüyor Yorumla olasılıklararenedak 1 yıl en pahalısı 10 bin yapıypr 6 bin liraya da gidilip gelinebiliyor Yorumla
daphy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 1 dakikayla uçağı kaçırmış biri bence de ex olmayı hak ediyor 1 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yeni sevgilisi vardır ben bu soruda öyle his ettim Yorumla
Susususude Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 86% 1 yıl Bu erkeklere asla 2. Şans verilmez 1. Şans da verilmemesi gerek aslında 0 0 Yorumla
aşksonsuzum Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ablam ekonomik bilet gidiş dönüş 5 pahalı bilet gidiş dönüş 10 tutuyor bu işte bir yalan var 0 1 Yorumla aşksonsuzum 1 yıl Fırsatçılık yapamazlar obilet uygulamasında ne kadar görünüyorsa sistemlerinde de o kadar görünüyor ekstra bir fiyat çekme ihtimalleri yok Yorumla
Vietro Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aga bee. Yapmaa yakma kendini dicem de yine bildiğini okican 😅 0 0 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl yalan söylüyorbiletin fotoğrafını iste fişini falan da 0 0 Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eski sevgilinle neden görüşeceksiniz ki belki yenisi var hayatında 0 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Bı kahve içmek için mi bilet aldı ben olayı anlamadım neden buluşacaksınız eski sevgilinle Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yalan söylüyor niye başka kadına vurmaya gidiyor seninle kahve mi içsin asalak gibi 0 0 Yorumla
ilsclk Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl sen çoktan okeylemişsin zaten doğru veya değil önemi var mı ahsen 0 0 Yorumla
Aybükeee21 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 92% 1 yıl Oynamış seninle resmen 😄 2 1 Yorumla Aybükeee21 1 yıl Hangi şehirler arası gidip gelecek? Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yalan 17 bin ne aşko keklemiş 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eski sevgili ile görüşmeye gerek yok kii.. 0 0 Yorumla
Mel912 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Mesajları okumadım. Eski sevgiliden bi halt olmaz. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yalan o kadar para hiç bir uçak firması istemez 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Doğrudur biletler aşırı pahalı 0 0 Yorumla
Portakaljuice Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Thy 1385 tl diyor 0 13 Yorumla Portakaljuice 1 yıl İstanbul İzmir arası konum girdim Yorumla Portakaljuice 1 yıl Hatay İstanbul thy 4385 gidiş Yorumla Soran 1 yıl İstanbul hatay Yorumla Soran 1 yıl Fiyatı abartti Yorumla Portakaljuice 1 yıl Tm işte 4385 Yorumla Portakaljuice 1 yıl 8800 tl yapıyor 17000 ne alaka Yorumla Portakaljuice 1 yıl Türk havayolları hem de en pahalısı bu Yorumla Portakaljuice 1 yıl Serefsizmis Yorumla Soran 1 yıl Hava atiyor aklınca m@l Yorumla Portakaljuice 1 yıl O kdr para verdiği uçağı bir dkkyla kimse kacirmas emin ol Yorumla Portakaljuice 1 yıl Attığı hava da hava olsa xnxnxjjcjfj yalann söylüyor. Yorumla Soran 1 yıl Ona böyle yazdım “Neyse görüşmemek için böyle bahanelere gerek yok duyan sanacak Paris’ten geliyorsun hiç yazmadım varsay” Bileti atip ayip ediyorsun yazdı Yorumla Portakaljuice 1 yıl Bilet gerçek mi gjbhjjg Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Buluşup ne yapacaksın exle 0 0 Yorumla
kimmich09 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bilet fiyatlarına bakabilirsin internetten bundan kolay ne var. Ayrıca dönüş aldıysa ne yapıp edip gelebilir.
Yalan söylüyor obiletten uçak bilet fiyatlarına bakıp bu durumu anlayabilirsin uçak 2-3 bin bir şey
1 dakikayla kaçırmış mış
Hatay İstanbul arası hem gidiş hem dönüş almış öyle söylüyor
en pahalısı 10 bin yapıypr 6 bin liraya da gidilip gelinebiliyor
1 dakikayla uçağı kaçırmış biri bence de ex olmayı hak ediyor
Yeni sevgilisi vardır ben bu soruda öyle his ettim
Bu erkeklere asla 2. Şans verilmez 1. Şans da verilmemesi gerek aslında
Ablam ekonomik bilet gidiş dönüş 5 pahalı bilet gidiş dönüş 10 tutuyor bu işte bir yalan var
Fırsatçılık yapamazlar obilet uygulamasında ne kadar görünüyorsa sistemlerinde de o kadar görünüyor ekstra bir fiyat çekme ihtimalleri yok
Aga bee. Yapmaa yakma kendini dicem de yine bildiğini okican 😅
yalan söylüyor
biletin fotoğrafını iste fişini falan da
Eski sevgilinle neden görüşeceksiniz ki belki yenisi var hayatında
Bı kahve içmek için mi bilet aldı ben olayı anlamadım neden buluşacaksınız eski sevgilinle
Yalan söylüyor niye başka kadına vurmaya gidiyor seninle kahve mi içsin asalak gibi
sen çoktan okeylemişsin zaten doğru veya değil önemi var mı ahsen
Oynamış seninle resmen 😄
Hangi şehirler arası gidip gelecek?
yalan 17 bin ne aşko keklemiş
Eski sevgili ile görüşmeye gerek yok kii..
Mesajları okumadım. Eski sevgiliden bi halt olmaz.
Neden yalan söylesin ki
At yalanını derler ya
Yalan gibi geldi
Yalan o kadar para hiç bir uçak firması istemez
Puf yalanlar yalanlar
Gir bak uçak fiyatlarına
Doğrudur biletler aşırı pahalı
Bi insan neden eski sevgilisi ile görüşürki
Niye yalan söylesin mk
Thy 1385 tl diyor
İstanbul İzmir arası konum girdim
Hatay İstanbul thy 4385 gidiş
İstanbul hatay
Fiyatı abartti
Tm işte 4385
8800 tl yapıyor 17000 ne alaka
Türk havayolları hem de en pahalısı bu
Serefsizmis
Hava atiyor aklınca m@l
O kdr para verdiği uçağı bir dkkyla kimse kacirmas emin ol
Attığı hava da hava olsa xnxnxjjcjfj yalann söylüyor.
Ona böyle yazdım “Neyse görüşmemek için böyle bahanelere gerek yok duyan sanacak Paris’ten geliyorsun hiç yazmadım varsay”
Bileti atip ayip ediyorsun yazdı
Bilet gerçek mi gjbhjjg
Yalan değil gercek
Sanmıyorum neden yalan soylesin
Buluşup ne yapacaksın exle
Yalan
Olabilir ya
Topluca günaha girdik
Yalannn
Yalan bence
Niye buluscaksınız