Eski sevgilimle arkadas olarak görüşüyoruz?

eski sevgilimle arkadaş olarak konuşuyoruz neredeyse her 2-3 günde bir oyun oynuyoruz.
sadece ben mesaj atmıyorum, o da konusmayı baslatmak icin mesaj atabiliyor
master öğrencisi o, geçen bana "ders çalışmama yardım eder misin" yazdı, ben de yardım ettim.

çok ciddi bir sevgililiğimiz olmamıstı, fiziksel bir sey olmamıstı, kısa sürmüştü zaten. ama o zamanlar beni gerçekten seviyordu ve çabalıyordu benim için. ben ayrılmak istediğim için ayrılmıştık diyebilirim.

sorun şu ki bu cocukla arkadas olduk, bayağı iletişimimiz ilerledi ve çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim. o saklamadı aslında. hatta kızı çok sevdiğini de söyledi. aslında ben de cocuğa başka bir düşünce ile bakmıyorum. arkadaş olarak iyi vakit geçiriyorum. ama çok fazla iletişim içindeyiz haftada 2-3 gün oyun oynuyoruz. geceleri ikimiz de uyumadığımız için başbaşa oynuyoruz çoğu zaman.

ama kötü hissediyorum? başka bir kadına yanlış yapmak istemiyorum. oldukça seviyeli davranıyorum. ama görüşmeyi kessem mi? ama kesersem de yanlıs anlasılır mı? sanki duygularım varmıs da sevgilisi oldugu için konusmuyormusum gibi olacak.

Eski sevgilimle arkadas olarak görüşüyoruz?