İşte sürekli yazıp darlıyorsun hatan burdan kaynaklanıyor Ondan sonra bırakıp gittimi sövmeler saymalar küfürler erkekler şöyle erkekler böyle yapmayın kendinize yazık ediyonuz
Çocuk üstüne basa basa diyor konuşmadım diye bence de konuşmuyordur konuşmasından belli bir de baya sinirlenmiş belki sakinleşmesi için biraz beklemelisin.
şu an kızdı bayağı kimle konuşuyorsan git konuş birşey demiyorum dedi bende görüldü attım bilmiyorum şu an öyle dediğim için o şüphe etti benden sayemde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selam, sevgilinin ilk sorduğu şey çok komikmiş bence haklı sevgilin. Gereksiz kasıyorsun gazme takma bu kadar.
Takıyorum işte takinca
Elinde delil olmadan böyle davranırsan kendinden soğutursun burdakilerden akıl alıpta galyana gelme
Ya evet bazen çevrim içi yazmıyor diye böyle düşünüyorum
İşte sürekli yazıp darlıyorsun hatan burdan kaynaklanıyor Ondan sonra bırakıp gittimi sövmeler saymalar küfürler erkekler şöyle erkekler böyle yapmayın kendinize yazık ediyonuz
Sevinçe saçmalıyorum napim
Sen kaybedersin hep ondan sonra karşındakini şuçlarsın kendini dizginle bir şekilde
Evet biliyorum
Çocuk üstüne basa basa diyor konuşmadım diye bence de konuşmuyordur konuşmasından belli bir de baya sinirlenmiş belki sakinleşmesi için biraz beklemelisin.
şu an kızdı bayağı kimle konuşuyorsan git konuş birşey demiyorum dedi bende görüldü attım bilmiyorum şu an öyle dediğim için o şüphe etti benden sayemde
Güvenmiyorsan niye ilişkini sürdürüyorsun?
Seviyorum
Yaptığın takıntı ilişkine zarar veriyor farkındasındır inşallah
Farkındayım ben sevince bazen böyle hep saçmalarim bilmiyorum güvenilecek biri aslında
Ya sevince saçmalamak normal aslında. Ama takıntı sadece ilişkiye değil sağlığına da zarar verir
Sen hastasin😐
Normal olmadığım kesin bilmiyorum ona haksızlık ettim ısrarla
Saçma ya:/
Bilmiyorum kafam çok karışık
evet konuşuyo
Hadi ya nerden anladın😔
tavırlardan
Napim şimdi ya ama bende başkasıyla konuşuyorum dedim diye yazmiyo ne kadar mesaj attim
Şüphe tek gerçek tir
😔😔
Yani üzmek istemem ama öyle
Ya belki yanılıyorum
Bir kere kafanı kurcaladı gerçeğe ulaşmadan rahat edemessin
Ruh hastası
Niye
Öylesin çünkü
@sakallıbey #sakallıbeytarikatı #sbt buda kısaltması reis😆
La soru sordun sandım dhdhds
😂😂
Sen hasta mısın