Aşk İlişkileri Başkaları bana bakmasın diye sevgilim sana yüzük takalım dedi. Benimle ciddi mi düşünüyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Başkaları bakmasın asılmasın diye başımın bağlı olduğunu göstermek için. Ciddi mi düşünüyor seviyor mu Yaşlarda ben 25 o 30 yaşında Güncellemeler+1 yıl Daha yeniyiz nişanı 6-7 ay sonra düşünüyoruz geçerli sebeplerimiz var Başkaları bana bakmasın diye sevgilim sana yüzük takalım dedi. Benimle ciddi mi düşünüyor sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gerçeğini taksın, böyle çiçek yüzük mü takılır. Yüzük olacaksa gelip isteyecek. 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Erkeklerin kontrolü eline alma durumu.Valla arkadaşlarında dedigi gibi gelsin istesin gercegini taksin hem bu düşünce çok saçma valla bakan insan yüzüklü isen de bakıyor. 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçma gerçeğini takana kadar beklsein bakmasını istemuuorsa da kimsenin gerçeğini bi an evvel taksın liseli aşık mısınız 0 0 Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Gerçeği olmadan takma bence hem o kendini garanti sanar hem de gerçek nişana karlı hevesi kaçabilir oh ne de olsa taktırdım yüzüğü diye rahatlar 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yüzük işine girdyse ve seni bu kadar önemsiyorsa, kafasındafa bi problem yoksa o cok ciddi düşünüyor 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Başkaları baksa ne olur sana guvendiktebln sonra? Yüzük olunca kimse bakmayacak mı? 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gelsin istesin o zaman ne alaka yüzük ailen bu ne demicek mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır tabiki sana takıcak, oda kendisi rahat takılıcak sakın dinleme seni tam cepte bilicek böylesi uzaklaşır, sakın kabul etme 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelsin istesin madem taksın, onun harici sırf göstermelik seni cepte tutmak kendisi de heyşey yapar sakın de takıcak san adam gibi gel göster Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bana da yüzük takın bende istiyorum 💍 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Madem öyle evlilik teklif etsin nişan takın? 0 1 Yorumla Hüzünlükedy +1 yıl Beklenen cevap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gerçeğini taksın, böyle çiçek yüzük mü takılır. Yüzük olacaksa gelip isteyecek.
Erkeklerin kontrolü eline alma durumu.
Valla arkadaşlarında dedigi gibi gelsin istesin gercegini taksin hem bu düşünce çok saçma valla bakan insan yüzüklü isen de bakıyor.
Saçma gerçeğini takana kadar beklsein bakmasını istemuuorsa da kimsenin gerçeğini bi an evvel taksın liseli aşık mısınız
Gerçeği olmadan takma bence hem o kendini garanti sanar hem de gerçek nişana karlı hevesi kaçabilir oh ne de olsa taktırdım yüzüğü diye rahatlar
Yüzük işine girdyse ve seni bu kadar önemsiyorsa, kafasındafa bi problem yoksa o cok ciddi düşünüyor
Başkaları baksa ne olur sana guvendiktebln sonra? Yüzük olunca kimse bakmayacak mı?
Gelsin istesin o zaman ne alaka yüzük ailen bu ne demicek mi
Hayır tabiki sana takıcak, oda kendisi rahat takılıcak sakın dinleme seni tam cepte bilicek böylesi uzaklaşır, sakın kabul etme
Gelsin istesin madem taksın, onun harici sırf göstermelik seni cepte tutmak kendisi de heyşey yapar sakın de takıcak san adam gibi gel göster
Niye Gerçek yüzük takmıyormuş paşa
Bana da yüzük takın bende istiyorum 💍
Ya seviyor çocuk ne güzel işte
Madem öyle evlilik teklif etsin nişan takın?
Beklenen cevap
Böyle bir saçmalık olamaz
güzel bir düşünce bence..
Şapşik sözlüsünüz artık sjsksjsk
O zaman gelsin takılar 🤫
Evet ciddi
gösteriş de olabilir
Ayrılın