Sevgilim bana evlenme teklifi etti ama henüz istemeye gelmediler o yüzden yüzüğü takmıyorum ailem kızıyor isteme olmadan yüzük takma laf söz olur diyor ama sevgilim de annenlere çaktırmadan dışarda tak ki başka erkekler bakmasın diyor iyi niyetli bi düşünce mi yoksa aşırı kıskançlık mı karar veremedim zaten görüştüğüm bı erkek de yok çevredeki tanımadığım erkeklerin bakmasını istemiyor spor salonuna falan giderken ya da direksiyon dersinde hoca yavsamasin diye tak falan diyor siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTeklif edildikten sonra zaten yuzuk takılır bir tek evlenince takılmaz ki teklifi kabul ettiyseniz tabii istemesi normal bir şey merak etme kötü bir kıskançlık yok zaten adı konulsun ciddi olduğumuz belli olsun diye yüzük takılıyor o yüzden istemiştir takmanı seven insan kıskanır normaldir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdiden bu tip kısıtlamalara basladı ise yol yorucu ve uzun. ailen ne diyorsa onu yap. kıskançlık ayrı böyle saçma tepkiler ayrı. yarın seni evden de çıkartmayacak. kafese muahbbet kuşu alıyor sanki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılsevgi adı altında kıskançlık diye bir şey yoktur. Sevgilin demekki böyle bir insan olduğu için her erkeği de kendi gibi sanıyor ve güvenmiyor? bunun adı kıskançlık değil himaye altına alma, resmen senin tasman var demektir
42 Yorumla
Soran+1 yılOf ağlamak istiyorum umarım gerçekten böyle değildir
- +1 yıl
bende bu karardayım @melişlendin ne yazdıysa onu yazacaktım gerek kalmadı yazmama en doğrusu bu çünkü
+1 yılBaska erkeklerinde isi yok sende barbar palvinsin herkes sana asik oyle mi zannediyor. Bence sana guvenmiyorsa hiicc evlenme. Bu cocuk cocuk kiskancliklar hos degil
35 Yorumla
Soran+1 yılBende çok kıskanç olmasından korkuyorum kafada kuruyor heralde ben de senin gibi düşünüyorum birinci neden herkes bana baksın ikincisi yüzük olsa bile bakan bakar ben yüz vermem bana mı güvenmiyor sadece yüzüğe mi güveniyor anlamadım
- +1 yıl
Cok haklisin. Yuzuk bile ise yaramiyor illahi bir sey yasancaksa. Belliki sende seviyorsun sadiksinda. Acaba karsi taraf bir seyler karistiriyorda sende mi yapiyosin zannediyo
Soran+1 yılBu olay doğru kendisi yaparsa karşıdan da bekler daha önce bende böyle düşündüm ama emin olurum bilmiyorum
- +1 yıl
Kadinlar hisseder
Soran+1 yılAma emin olmam lazım şüpheyle hareket edemem
+1 yılBence yolun başında iken ayrıl adam manyak. Yüzük takınca kimse bakmasın ne demek. Sanki bakan senin eline bakıyor kuzum bakan senin popona göğsüne her yerine bakar da eline bakmaz. O adama deki sen psikopatsin seninle olmaz bugün yüzüğü tak dersin evlenince boğazıma bıçağı dayarsin. Ben ecelime susamadim de. Yeminle manyak senin ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam takarım ve ona da hak veriyorum, adam sevdiğine sahip çıkıyor ne güzel işte bence tak canım sonuçta adam evlenme teklifi etmiş adam istemeye gelecek
13 Yorumla
Soran+1 yılSpor yaparken rahat etmediğimi söyledim zaten spor dışında evden çıkmıyorum
Soran+1 yılVe annemler izin vermiyor inat gidemem zaten annem daha tam ısınmadi ona
- +1 yıl
Anladım canım ama evlilik olacaksa birbirinizi kırmayın üzmeyin tabi aile herşeydir ailelerinizi de görmezden gelmeyin. İnşallah mutlu olursunuz canım benim 😍
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İs parmağındaki tüzükte değil sende bitiyor. Ayrıca sana yanasacak kadar karaktersiz olanlar senin parmağındaki yuzukten de çekinmezler. Dünyanın çivisi çıkmış senin sevgilin bir yüzükle ilişkinizi kurtarmaya çalışıyor. 🙃
20 Yorumla
+1 yılYüzük olunca bakmayacaklarını mı düşünüyor fbvjhdbjhhsf çok komik. O yüzüğü görene kadar 10 kere gözleriyle yerler seni ama neyse. Ki yüzük olsa da umursamayacak insanlar var. Kasmayın bence bakan bakıyor yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılanladığım kadarıyla sevgilin bayağı kıskanç biri Ama senin de dediğin gibi her şeyden önce 100'lük yerine sana güvenmesi gerekiyor her konuda sana güveniyorsa sorun yoktur yani yüzük takmana gerek yoktur isteme olmadan...
10 Yorumla
+1 yılKuzum aynı problem bende de var. Ne yapacağımı şaşırdım🙄
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok kıskanç heralde ikimizinki de bize güvenmiyorlar galiba
- +1 yıl
Aşırı kıskanç. Bende direkt aileler tanışsın öyle yüzük takalım diyor😫
- +1 yıl
Aileler tanışsın çok isterim fakat benim ailem 2-3 yıl nişanlı veya sözlü kalmama müsaade etmez ya. İkimizde öğrenciyiz ben 2. sınıf o 3. sınıf öğrencisi nasıl olacak bilemiyorum
Soran+1 yılAy aynı durum bende de var aileler tanıştı 5 ay sonra istemeye gelecekler ama bizimde 2 yıl sürecek ve annemler hic sıcak bakmıyor bu olaya o yüzden annemin sözünden çıkmamaya çalışıyorum iyice soğumasinlar diye
- +1 yıl
Ay tesadüfe bak aynı ya. Bende öyle. Annem muhtemelen senin annen gibi tepki verecektir. O da sıcak bakmaz ailemi biliyorum. Bir de biz doğuda yaşıyoruz söz nişan merasimleri bizde çok uzatılmaz
Soran+1 yılBiz doğuda yaşamıyoruz ama bizde doğuluyuz annem biliyo 2 yıl süreceğini ama istemiyor ama bence 2 yıl normal ne acelemiz var istedikleri gibi bı ayda mı evlenelim
- +1 yıl
Okul ve maddiyattan olmasa ben evlenmeyi isterdim. Ailelerimiz haklı iş uzadıkça kötüye gidiyor.
- +1 yıl
Evlilik şimdi olmayacağı için yüzük de takamıyorum ve taksam da 3 sene öyle kalmam gerekecek. Çok sıkıntı yaa ailem kabul etmezzzz
Soran+1 yılAcele işe şeytan karışır demişler sabırla her şeyi ölçerek tartarak karar vermek lazım bence hamile gibi bı ayda evlenilmez
- +1 yıl
Tabi ki öyle ama 2-3 yıl gibi bir süre nişanlı kalmaya da aileler müsaade etmez bu yüzden ailesini kendi ailemle tanıştırmak istemiyorum. Onun ailesiyle tanıştım
Soran+1 yılBende senin gibi düşündüm 2 yıl sevgililikten sonra tanistirdim
- +1 yıl
Bende öyle yapacağım inşallah. Diğer türlü olmazzz
Soran+1 yılBende stresliydim önce ama aileler tanıştıktan sonra annem olumlu yaklasmaya başladı karşı tarafı iyi buldu eğer sevgilin doğru insansa her şey yavaş yavaş düzeliyor
+1 yılBunun caydırıcı bir şey olduğunu düşünmüyorum niyeti kötü olan yüzüğe falan aldırmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum evli bekar umursamıyor insanlar
Soran+1 yılSanki bende herkese acıkmışim gibi mi düşünüyor nedir
- +1 yıl
Aman erkekleri anlamak zor her şeyi kuruyor olabilirler ama seninle ilgili kötü düşünse soğuk yapar uzaklaşır yani böyle davranacağını sanmıyorum
+1 yılYani yüzük takabilirsin ama sadece yüzükle olmuyor ki, bu devirde evli kadının parmağı yüzündeyken bile bakıyorlar artık. Bakan erkek her türlü bakar. Önemli olan sensin.🙂
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTak bence ne olacak ki😊 bu arada bir şey soracağım bilirsin gibi duruyor. Kız istemede hani damada kahve yapıyor ya gelin. İlla cezvede mi yapması lazım yoksa kahve makinesinde yapsa olur mu
16 Yorumla
Soran+1 yılNerde yaptığın fark etmez yeter ki güzel olsun ben makinede yapcam 😊
Soran+1 yılPardon damada sormuşsun o da fark etmez nasıl olsa tuzlu olacak djd
Cevap sahibi+1 yılHani gelin kahveyi yaparken videoya filan alınıyor ya cezveyi karıştırıyo filan, o yüzden sordum. Makinede yapılsa saçma mı olur ay nasıl olur bilemedim 😂
Soran+1 yılŞimdi makineyla yapani da çok gördüm 🙃
Cevap sahibi+1 yılTamam canım teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini koruduktan sonra yüzük sadece bir gösteriş
22 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum evli bekar umursamıyor artik insanlar hem niye herkes bana bakacak gibi düşünüyor anlamıyorum herkese açık mıyım ne yani bana mı güvenmiyor anlamadım
- +1 yıl
Kendisi öyle rahat hissetmesi için öyle düşünüyordur erkek kısmı işte
Erkekler yüzüğe baksaydı evli olup 5 taş takan kadınlar bekar sevgili yapamazdı. Sitede görüyoruz o tarz insanları, dışarda da.
10 Yorumla
+1 yılBakan bakıyor yüzük takınca da buna engel olamayız ama bu senin tercihin tamamen. Takmak istiyorsan takarsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek veya kadın, ancak yüzük takmak isterse takmalıdır. Biri istiyor diye istemediğiniz halde herhangi bir şeyi kesinlikle yapmayınız.
10 Yorumla Sevgiline şey de "yüzük Frodo yu hatta sahibini bile koruyamadı. Benimi koruyacak" 😀
21 Yorumla
+1 yılHayatın üzerinde egemenlik kurma çabasi neden? Hiç hazetmedigim bi tip
20 Yorumla
+1 yılSaçmalığa bak ciddi birşey yokken ne yüzüğü takacaksın bırak ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tercihin
Ama sırf sevgilin istiyor diye de takma10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBir faydası olmaz. Evli de olsanız bakan yine bakar. Kimse kural tamıyor.
10 Yorumla
+1 yılTrdeki erkekleri düşününce sevgiline de bir şey diyemedim :D
10 Yorumla
+1 yılSen kesin dogulusun 😊
Ailenin istemedigi birseyi ypma bence..🖐10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yüzük takmak saçma.
Ben olsam takmam. Normalde de aksesuar yüzükleri bile sevmiyorum.
Yüzük takacak olsam bile kolye yapar boynuma takarım. sende öyle yapabilirsin.00 Yorumla
+1 yılÜfff gereksiz kıskançlık kimsenin de işi gücü yok sana asılacak
10 Yorumla
+1 yılo nasıl bir düşünce ya dışarıdaki erkekler neden baksın anlamadım gereksiz kıskançlık
15 Yorumla
Soran+1 yılSanki herkes yavsamak için beni bekliyor gibi
Soran+1 yılBende senin gibi düşündüm
Soran+1 yılÇok evhamlı sanki kafada kuruyor
- +1 yıl
yani seven elbette kıskanır gözetir ama herkese karşı temkinli olup böyle şeylerle seni koruyacağını düşünmesi gereksiz geldi bana :)
Soran+1 yılBiz kendimizi koruruz yeterki erkekler bi sıkmasın bizi
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgilin yerden göğe kadar haklı sadece kıskançlık tan yapmıyor bunu
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden çevredeki herkes bana mı yavsicak ayrıca spor yaparken de yüzük takılmaz bir de yüzük varken de bakan bakar
Soran+1 yılO benim sahibim falan değil sadece sevdiğim
Yüzükle olay bitmiyor benim istememle alakalı ayrıca yüzük takınca bakmicaklar diye bir şey yok evli olduğunu bildiği halde metres hayatı yaşayan onca insan varken- +1 yıl
Sahipli mi? Mal bu sahipli? Bu nasıl iğrenç bir laf!
- +1 yıl
Siz sahipli olduğunu bilsinler cümlesini kullandınız. Ben yanlış anlamadım beyefendi. Ne demek sahipli olduğunu bilsinler? Sahipli ne demek?
- +1 yıl
Mevzu benim akıllı ya da aptal olmam değil.. mevzu siz erkeklerin bir kadını sahipli, sahipsiz ifadeleriyle görmeyecek olmanız. Sonra neden kadınlar ayrılınca öldürülüyor! Sahipleri (!) kaldıramıyor!
Soran+1 yılEğer onu aldatcaksam taktım derim ama takmam olay yine bana güvenmesiyle bitiyo
+1 yılEtsin evlenme teklifi tak, öyle süs olsun diye yapma sakın.
00 Yorumla
+1 yılyuzugu aldir , biraz tak , sonra bozdur. parasini yersin cocugada tekmeyi bas
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 erkekler her türlü bakıyor bakmasinlar diye çarşaf giy peçe tak ona da bakıyorlar 🤷♀️ 😒
20 Yorumla
+1 yılevet bunu bi nevi hastalık gibi görüyorum aşırı kıskançlık evlilikte sorunlar doğurabilir belkide çok sevdiğinden ama bir yandan güvende şarttır bunu değerlendirmeniz gerekiyor bazı yerlerde boyun eğmemen gerektiğini düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılSeninde hoşuna gidiyorsa takmalısın, bilmesi gereken şeyse şu erkekler bu devirde yüzüğe bakmıyor..
10 Yorumla
+1 yılbirlikte olduğunuz süreye göre değişir. Eğer uzun süredir birlikteyseniz ve birşeylerin adı konulmaya az kalmışsa takılabilir. Tabi ailen nasıl karşılar oda önemli.
00 Yorumla
+1 yılYüzük önce beyşne sonra yüreğe takılmalı bu ikisine takılmadıktan sonra ister parmağına ister başka yerine tak fark etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlırsa takarsın. Gidip alıp kendine takcak halin yok. Avucunu yalasın
08 Yorumla
Soran+1 yılTektaş hediye etti
Cevap sahibi+1 yılTak o zaman :)
Soran+1 yılAnnem takma diyor yüzük takilacaksa istemeye gelir aile arasında yüzük takılır diyor
Cevap sahibi+1 yılBu ayrı birşey ama benim bildiğim tektaş takılır. Sözde veya nişanda diğer yüzük takılır. direkt evlenecekseniz evlilik yüzüğü takılır. Evlenme teklifi ettiğinde taktığı zaman cıkarmamak gerekiyor. Öyle gördüm hep ben tuhaflık sizde gibi.
Soran+1 yılZaten 5 ay sonra istemeye gelecek pek evden çıkan biri de değilim annemi zaten zor ikna ettik istemiyordu bu evliliği kadıni iyice soğutmaya gerek yok bı yüzük bu kadar önemli değil
Cevap sahibi+1 yılNeden istemiyor ki. Sonuçta senin evleneceğin kişi senin hayatın. Yüzük takmak istiyorsan içinden geliyorsa dışarıda tak gelmiyorsa takma. Senin kararin olsun yani nasil istiyorsan ne annene bak ne evlenecegin kisiye
Soran+1 yılZaten dışarı çıktığım yok evdede takmaya gerek duymuyorum şehir dışındayken takmıştım eve dönünce çıkardım bı daha hiç takmadım
Cevap sahibi+1 yılTakma o zaman. Covid var zaten saglikli bulmuyorum yuzuk takmayi bu donemde arada takiyordum bnde corona cikinca hijyen acisindan takmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Hos degil annen hakli oyle sey olmaz.
20 Yorumla
+1 yılDiireksiyon dersinde hoca bana çıkma teklifi etmişti biliyor ne olduğunu adam asertygrfeadasfd tak
03 Yorumla
Soran+1 yılEder kabul etmezsin olur biter
Soran+1 yılYüzüğü insanlar pek takmıyor artik
Soran+1 yılEvli bekar bile takmiyolar
+1 yıltak takma senin kararın
10 Yorumla
+1 yılDemek. sana güvenmiyor
10 Yorumla
+1 yılBakan her türlü bakar bacım
10 Yorumla
+1 yılTaktigim halde bana yavsiyorlar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇarşaf giy istersen bakan yine de bakar
50 Yorumla
+1 yılİleride (nişanlanmaya yakın) tak ama ilişkiniz yeni başladıysa asla taktırma.
00 YorumlaKıskanıyor olabilir takmak istiyorsan tak ya da takma sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılBakacak olan karnın burnunda olsa da bakıyor çok takılma yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ailen haklı takma şimdi
10 Yorumla
+1 yılKendine güvenen biri değil mi sevgilin
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama burda bı sürü insan tak tabi millet bakmasın diyor ne oluyor anlamadım hayatımda bir erkek olmayınca herkese kapımız açık mi oluyor yoksa buna ben mi karar veriyorum
- +1 yıl
Geçecen o kıskançlık ayaklarını madem o kadar kıskanıyor sahtesini değil gerçekğini taksın parmağına
Soran+1 yılTektaş taktı şimdilik 5 ay sonra istemeye gelecek
- +1 yıl
Senim bileceğin iş artık bundan sonra sı
Soran+1 yılBen takarım sorun değil sadece spor yaparken takmam dedim sadece ısrar etmesi güvenmediği anlamına mı geliyor diye düşündüm bir de zaten evden çıkmıyorum ben ne yapım evde mi takayım
- +1 yıl
Yanlış anlama beni ama yol yakınken dön bnce
+1 yılTakma
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nişan , nikah yok
İstiyorsa acele eder
Yalandan yüzük niye takasin
Ailenin dediğine katılmıyorum ne var tak işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zaten iliskimize zor ikna oldu o yüzden onu kızdırmak istemiyorum
Soran+1 yılAyrıca spor yaparken yüzük takmak da istemiyorum
- +1 yıl
Ya idare eder takarsın ya da söyle yani. Ya insanlar niye böyle arkadaşım konuşun ya konuşun hesaplar yapmayın, ne der ne düşünür diye kendi kendinize kuruntu yapmaktansa git sor güzel bir dille yapamıyorum de spor yaparken rahatsız oluyorum de yani şöyle bir şey de var sana güveniyorsa başkasını bu kadar umursamasın o da yani.
Soran+1 yılSöyledim zaten bu sefer direksiyon dersine giderken tak tamam mı diyor takarım sorun değil ama neden yüzüğe güveniyor anlamadım sebebi güvensizlik diye düşünüyorum
+1 yıloğlanın değil senin düşünmen lazımdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzük takinca mi sadece içi rahatlicak bana güvenmesi lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılvalla yüzük takınca daha çekici oluyorsunuz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani kalbi başkasına ait olanlar daha mı ilgi çekici geliyor size?
- +1 yıl
Yüzüklü parmağa dayanamıyoruz
Soran+1 yılSapıklık
+1 yılYüzük takınca bakmayacaklarını düşünüyorsa masum
10 Yorumla
+1 yılevlenmeyi düşünüyosanız dikkate alın
00 YorumlaÇok mantıklı adamım benim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Seni çok seviyor çok kıskanç
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evleneceksen bence kirma.
00 Yorumla
+1 yılHer türlü bakarlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakabilirsin bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun takmak değil acaba güvenmiyor mu diyorum ısrar ettiği icin
+1 yılÖyle yapcağına direk evlense ya
10 Yorumla
+1 yılAileni dinle.
10 Yorumla
+1 yılSaçma
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim erkekler bakmasın diye yüzük takmamı istiyor, takmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler