AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu düşünce yapısı 2007 de son bulmadı mı
Arkadaşım geç bu işleri okulunu bitir
Okul bitti
Çalışıyor musun
Hayır zaten iki yıl sonra evlenicez o zamana kadar aranırim da sorum bu değildi ben evlenmeye karar verdim bunu sorgulamanizi istememiştim.
Çok kıskanç ama iyi bir şey
haklı...
Neden
çünkü yüzük olmasa her zaman kapı açık kalacak gerçi şu devirde yüzük bile bazı kişileri durdurmuyor. ama ailende haksız değil. ortada resmi birşey yok. şu durumda en makul yol nişanlının biraz sabırlı olması ve sana güvenmesi
Yüzük takmayınca kapı açık falan değil buna katılmıyorum sadece ben istersem kapı açık olur yüzükle ilgisi yok ama annemin izin vermediğini söylememe rağmen yine tekrarladı sanki herkes bana yavsicakmis gibi biraz da bana bağlı olduğunu düşünmüyor sanki bana güvenmiyor gibi
iradene bu kadar güvenme. kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu hayatta asla büyük söz kullanma. güvenmiorda olabilir aşırı kıskançta olabilir samimide olabilir bunlar sadece teferruat şu durumda
Güvenmiyorsa yüzük takınca da güvenmesin çünkü yapmak istersem yüzükle de yaparım evlilik cüzdaniyla da yaparım bunu takmayan bir sürü insan var
evet o ihtimalda var. sen bu çocuğu istemiyormusun doğru söyle:)
Ben onu çok seviyorum ama onu tanımadan önce de korkularim vardı çok kıskanç erkekler ürkütücüdür hastalıdır eve kapatan kötü davranan bı sürü kıskancım diyen erkek var kıskanıp öldüren bir sürü erkek var tanıdığım gibi değilde çok kıskanç olup bunu benden gizlemesinden evlendikten sonra öğrenmekten korkuyorum çünkü evlilik oyun değil sağlıklı bı ilişkim olsun istiyorum ve şimdi bundan emin olmam lazım
Bu seferde sen haklısın 😊
Taksin knka daralma boşuna istesinler
Anlamadın galiba sevgilim evlenme teklifi etti tektaş da aldı ama annem takmama izin vermedi yüzük takilacaksa gelir isterler aile arasında takılır dedi
Maden evlenceksiniz takmalısın
takma
sevgilinin sıkıntılar var
Tak tabiki ne güzel.
Doğru diyor
Seviyor seni..
Bence tak
Takmaman çok saçma
Hihi 💋💋💋💋
Haklı adam.
Neden
İnsan sevdiğinin , başkası tarafından. begenilmesini istemez. Senin hatan yoktur ayrı konu ama düşün , empati yap sen sevdiğin birine başkası bulassin istermisin , ona asilsalar gibi gibi ben istemezdim
Tamam sevgilim. yuz vermez o. ayri konu , ama dışarıda o. kadar çok serefsiz var , şu bidonuna bile hallenen. İnsan deliriyor kızım var benimde 15 yaşında daha inan 50 yaşında adam. hallenmis delirdim. resmen. onun gibi düşün değer verdiğin biri var , onaserefsizlik çok yapılmasın. diye bı önlem almaya çalışıyorsun. Bu mu kötü ülkemiz çok kötü.
Bakan yüzük takınca da bakar ayrıca aldatan yüzük takınca da aldatır evlenince de aldatır yüzüğe pek güvenmeyin bunu takmayan bir sürü insan var
İnsan yok hayvan var.. capkinin. tekiyim reelde ama evli kadinla ilişki yasamam. prensibim var. Yüzük görünce geri çekilirim benim gibi düşünen çok erkekte var , bizi kendinden uzaklastirirsin. Buda yüzde 50 faydası olur ilişkinize. Diğerleri de hala bulasiyorsa zaten hayvandır sen yüz vermezsin ve kişiliklerini kolay tanımış olursun
Bı kız vardı çok güzel, hayrandım tesadüf tanıştık bı şekilde. Kötü değil normal ama kıza kaç senedir ilgim vardı. O sıra bı baktim evlenmiş geçen sene yüzüğünü gördüm. arastirdim evli imiş dakikada. Uzak. durdum. o. yuzuk olmasa umurunda olmazdı inan firsatini da yakalamastim. asilacsktim
takman lazım bence
Ama annem kızıyor dedim isteme olmadığı icin
Yüzük takılacaksa ailesiyle gelir aile arasında hep beraber takılır diyor
dışarda takman lazım ayrıca senin hayatın yani annen ne bilecek beğendim takarım de
Spor yaparken de yüzük mü takılır
ona göre yüzükler de var evet
Ama bana hediye ettiği tektaş ben alışık değilim zaten yüzük takmaya bide görgüsüz gibi spor yaparken tektaş takmak istemem
yaomazkenn tak o zaman yavrusu
Hep evdeyim bı yere gitmiyorum ama dndnd
Spor salonuna giderken de yolda tak salonda çıkar yapmak istemem kaybolur tak çıkar yapmaktan dd
bence sen bahane arıyorsun , sporda herkes takıyor yani ben görüyorum neyse
Ben rahat değilim tektasla spor yapmak istemiyorum
valla bence bahane üretiyorsun gözün hala dışarda herhalde doğruyu söyle kendine artık
Spor yaparken yüzükle rahat değilim başka şehir dışındayken çok taktım
şu an hiçbir yere gitmiyorum spor dışında evdeyim
yine de takman lazım başka yolu yok
Eğer onu aldatcaksam yüzüğü taktım derim yalan söylerim istediğimi yaparım
Zorunda değilim
aldatmayı da düşünüyor musun yani?
Ne alakası var sadece spor yaparken rahat etmiyorum dedim
ne olursa olsun oyun değil takacaksin yani başka bı alternatifi yok
Allah Allah bı istemeye gelsin önce hiç de zorunlu değilim spor yaparken takmicam
daha sen şimdiden söz dinlemez sen adam seni ne istemeye gelir ne bişe olur , bu durumu öğrensin de bıraksın seni. onu istiyorsun sen zaten
Kendi bilir
Muhtaç mıyız biz size
otur evde o zaman , patetes gibi olursun
Sanane
Takmamalısın
Aneni işit yeterli.
Yaşınız doğru mu
Evet
Takma
Ben olsam takardım
boşan, ayrıl
Tak tabiki