Aşk İlişkileri Burdan sevgili yapmak istiyorum kimi seçeyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Yapay Zekaya Sor Zor ama imkansız değil denemekten zarar gelmez Güncellemeler+1 yıl Mk sanaldan sevgili yapmanin neyi absürt bu kadar herkes işine baksın bana bakma diyenler soruma yorum bile yapmasın Burdan sevgili yapmak istiyorum kimi seçeyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. @pikauv bana sevgili bulacağım dediğinde şaka yapıyosun sanmıştım abla sdfs 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Barış var, onu seç yaşın uyarsa tabi. Gayet efendi düzgün bir çocuktur kendisi ahshdj 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Kim o Pikauv +1 yıl @Barışforever hadjdj Soran +1 yıl Kimki Pikauv +1 yıl @ Barış_LonelyForever Pikauv +1 yıl @Barış_LonelyForeverAy yapamadım bir türlü agshhsdj Soran +1 yıl Niye anlamadım
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karpuz mu seçiyorsun :D Buradan sevgili yaparsan uzerler seni 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla LieDünyam +1 yıl Sen mi kaldirdin diger gorusu? Guvenilmez yani seninle konusup baska kisilerle daha konusurlar. Ya da seninle konusup baska bir sevgilisi falan vardir. Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki demedim zaten Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aylık gelirini veya toplam mal varlığını yazarsan harika birini önerebilirim 🤔 Tabi beklentileri karşılarsa yazdıkların 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Burdakilerin her dediğine bakma. Amacın ciddi mi yoksa vakit geçirmek mi istiyosun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan ciddi bulmak çok zor ama vakit geçirmek için olabilir Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Ne iş yapıyosun? Yaşın kaç? Ve nasıl erkekler hoşuna gidiyor? Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buradan sevgili yapmak cesaret ister 😂 tebrik ediyorum seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Halay seviyonmu 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Sen niye bu kadar hakay seviyorsun her cevabunda halay var.🤣 Yorumla seficisleri +1 yıl @Aslı306 65 liyim Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben yapmisdim ve bulusduk hersey guzel di 2 tane de cocugu vardi sunu anladim cocuk olunca olmuyor mus 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neyiz biz eşyamı :) Şahsen ilişkiler yorucu benlik değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahhah soruyu öyle sordum napim aklıma gelmedi bişey 😂 Yorumla mythh +1 yıl Doğru dilediğiniz gibi takılın iyi geceler :) Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ciddi değilmiş kolay bulursun. Sorunun sorulma zamanına bakılırsa bulmussundur bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burdan ciddi ilişki sence mümkün mü 😂 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yuzunu bi gorsek sesini duysak biseler dicem ama. Bilemedim 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Goca istiyom gel beni al. Al beni allahini sevdüümm 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. ilk önce adayları belirle sonra aralarından oo piti piti yap :) 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Jsyshdhsjdj 30+ yasindakilerden 3 4 tane al lutfen hepside olur 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Deneyecek bulabilirsen bulacaksin secim kriter istek snein elinde çeşit çeşit insan dolu 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burdaki erkekleri manavdaki meyveler mi sandın kimi seçeyim acaba o seni seçecek mi 0 1 Yorumla Bi_Sus +1 yıl Pikaçu seni seçtim birden bu aklıma geldi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evli olmasam bi şans tanırdım ama evliyim kardeş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe tövbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D Yorumla
Alibymaymundan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl aslında zor diye birşeyde yoktur biz insanlar herşeyi gözümüzde büyütürüz yeterki zoru zor görmemek ve zor dediğimiz şeyleri başarmak tır bizim amacımız. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yazı tura atalım gel 0 4 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Akıl verenler burada ne haltlar yiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Onlara sormalı Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Sorma bildiğini yap Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Onlar her haltı b*oku yiyorlar akıl vermelerine bakma Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bak bir de seçiyor falan 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Karpuz mu seçiyosun :) 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 45 erko var oo piti piti yap seç birini şimdi 0 0 Yorumla
Olgunvezengin Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Böyle yazan biri ne kadar samimi olabilir 0 0 Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. sen güzelmisim ondan haber ver 0 0 Yorumla
MechuLsBey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sevgili değil de arkadaş olarak konuşuruz 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oo piti piti yapabilirsin yorumlardan. 😂 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kriterler uyuyorsa evlenebilirsin bile 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Manavdan meyve mi seçiyorsun 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Marketten meyve mi seçiyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani konuşup tanışabiliriz eğer sizde isterseniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip eder misin b Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sora sora Bağdat bulunur öyle git işte 😂 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aman aman bana bulaşmada 0 1 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Tamam işte bana bulaşma yeter Yorumla
NeDiyordum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kimi seçeyim diyor lutf ettiniz 👍😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalsın 🤭 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Beni 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. O piti piti yap 0 0 Yorumla
meryımderler Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Benim hoşlandığım çocuk hariç birini secebilirin 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bol şans. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
@pikauv bana sevgili bulacağım dediğinde şaka yapıyosun sanmıştım abla sdfs
Barış var, onu seç yaşın uyarsa tabi. Gayet efendi düzgün bir çocuktur kendisi ahshdj
Kim o
@Barışforever hadjdj
Kimki
@ Barış_LonelyForever
@Barış_LonelyForever
Ay yapamadım bir türlü agshhsdj
Niye anlamadım
Karpuz mu seçiyorsun :D Buradan sevgili yaparsan uzerler seni
Niye
Sen mi kaldirdin diger gorusu?
Guvenilmez yani seninle konusup baska kisilerle daha konusurlar. Ya da seninle konusup baska bir sevgilisi falan vardir.
Ciddi ilişki demedim zaten
Aylık gelirini veya toplam mal varlığını yazarsan harika birini önerebilirim 🤔 Tabi beklentileri karşılarsa yazdıkların 😂
😂
Burdakilerin her dediğine bakma. Amacın ciddi mi yoksa vakit geçirmek mi istiyosun?
Burdan ciddi bulmak çok zor ama vakit geçirmek için olabilir
Ne iş yapıyosun? Yaşın kaç? Ve nasıl erkekler hoşuna gidiyor?
Buradan sevgili yapmak cesaret ister 😂 tebrik ediyorum seni
Teşekkürler 😂
Halay seviyonmu
Sen niye bu kadar hakay seviyorsun her cevabunda halay var.🤣
@Aslı306 65 liyim
Ben yapmisdim ve bulusduk hersey guzel di 2 tane de cocugu vardi sunu anladim cocuk olunca olmuyor mus
Neyiz biz eşyamı :)
Şahsen ilişkiler yorucu benlik değil
Ahhah soruyu öyle sordum napim aklıma gelmedi bişey 😂
Doğru dilediğiniz gibi takılın iyi geceler :)
Ciddi değilmiş kolay bulursun. Sorunun sorulma zamanına bakılırsa bulmussundur bile
Burdan ciddi ilişki sence mümkün mü 😂
Yuzunu bi gorsek sesini duysak biseler dicem ama. Bilemedim
Goca istiyom gel beni al. Al beni allahini sevdüümm
ilk önce adayları belirle sonra aralarından oo piti piti yap :)
Jsyshdhsjdj 30+ yasindakilerden 3 4 tane al lutfen hepside olur
Deneyecek bulabilirsen bulacaksin secim kriter istek snein elinde çeşit çeşit insan dolu
Burdaki erkekleri manavdaki meyveler mi sandın kimi seçeyim acaba o seni seçecek mi
Pikaçu seni seçtim birden bu aklıma geldi
Evli olmasam bi şans tanırdım ama evliyim kardeş.
Tövbe tövbe
:D
aslında zor diye birşeyde yoktur biz insanlar herşeyi gözümüzde büyütürüz yeterki zoru zor görmemek ve zor dediğimiz şeyleri başarmak tır bizim amacımız.
Yazı tura atalım gel
Akıl verenler burada ne haltlar yiyorlar
Onlara sormalı
Sorma bildiğini yap
Onlar her haltı b*oku yiyorlar akıl vermelerine bakma
Bak bir de seçiyor falan 😂
Aynen
Karpuz mu seçiyosun :)
Doğal mavi gözlümüsün
#Mirliva
45 erko var oo piti piti yap seç birini şimdi
Böyle yazan biri ne kadar samimi olabilir