Başlığa bakıp bu ne diyor ya dediğinizi duyar gibiyim. Hatta ne saçmalamış diye soruyu okumaya başladığınızı. (: Her neyse...
Öncelikle sizlerden istediğim; konuyla ilgili gerçek düşüncelerinizi paylaşmanız. Belki kafama uyan bir düşünce bulabilirim burada, bir umut..
Özel bir insanla birleştireceksiniz, hayatınızı. Ve bir ömrünüzü geçireceğiniz bir insan olacak hayatınızda. Herkesin gözünde farklı bir profil vardır ya eminim hepinizin öyle... Benim de.
Bazen tam da öyle olur, istediğin o profil çıkar karşına. Kim bilir..(: Bunlar hep sansli insanlardır. Kıskanılır (:(:(:
Ama bazılarının hayatına da hayalinin yanından bile geçemeyen insanlar çıkabilir. (Allah muhafaza!)
Peki o kişi yani kaderimdeki insan beni buluncaya kadar karşıma binbir türlü insan çıkmayacak mı? Ben nereden bileceğim...
Onu görünce anlayacaksın, dilin tutulacak falan demeyin. Ya anlamayamazsam?
O mu beni bulacak, ben mi onu?
Ve acaba bulabilecek miyiz?
Kafamda binbirtürlü soru sıralanıyor işte böyle...
Veremediğim cevapların soru işaretleri kafamda dolanıp duruyor. Peki sizce bu olayın aslı ne?
(Zaman ayırdığınız icin cok tesekkurler.(:)
Öncelikle sizlerden istediğim; konuyla ilgili gerçek düşüncelerinizi paylaşmanız. Belki kafama uyan bir düşünce bulabilirim burada, bir umut..
Özel bir insanla birleştireceksiniz, hayatınızı. Ve bir ömrünüzü geçireceğiniz bir insan olacak hayatınızda. Herkesin gözünde farklı bir profil vardır ya eminim hepinizin öyle... Benim de.
Bazen tam da öyle olur, istediğin o profil çıkar karşına. Kim bilir..(: Bunlar hep sansli insanlardır. Kıskanılır (:(:(:
Ama bazılarının hayatına da hayalinin yanından bile geçemeyen insanlar çıkabilir. (Allah muhafaza!)
Peki o kişi yani kaderimdeki insan beni buluncaya kadar karşıma binbir türlü insan çıkmayacak mı? Ben nereden bileceğim...
Onu görünce anlayacaksın, dilin tutulacak falan demeyin. Ya anlamayamazsam?
O mu beni bulacak, ben mi onu?
Ve acaba bulabilecek miyiz?
Kafamda binbirtürlü soru sıralanıyor işte böyle...
Veremediğim cevapların soru işaretleri kafamda dolanıp duruyor. Peki sizce bu olayın aslı ne?
(Zaman ayırdığınız icin cok tesekkurler.(:)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer