Tartışma anında sinirlenen partnerin kendine veya eşyalara zarar vermesi tehlikeli bir durum mudur kadın için?
2 ay
Partnerinizin tartışma anında kendisine ve eşyalara zarar vermesi tehlikeli bir durum mudur?

Tartışma anında sinirlenen partnerin kendine veya eşyalara zarar vermesi tehlikeli bir durum mudur kadın için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende oyleyim surekli duvara sinirden yumruk atiyorum elim maf oldu surekli hastanedeyiz bunun yani sira okulda biri sinirim bozunca ustune yuruyorum yumruk atiyorum egitim hayatimi cok kotu etkiliyor bu sene onu fark ettim bir piskologa gittim ve bana yasima gore yapabilecegimin boksa baslamak oldugunu soyledi bende ona boksa baslarsam daha iyi olurum bu sefer zarar veririm dedim oda bana naparsan zarar vericegini bilir ondab kacinirsin dedi ama ben cok deliyim oyle yapmazdim bunu soyledim oda bana eve bir boks torbasi almami ve bisi yasadigimda icimde tutup eve gelince atmami soyledi su ana kadar bir kac kez tutumadim ondada okulda duvara vurdum onun disinda baya isime yaradi ama bazen hayla kendime zarar veriyorum yani yapma ve bir
Piskolaga git inan cok iyi geliyor
Herkes eline diline sahip olucak arkadaş yok öyle.
Sana öyle bir şey olmaz zaten kesin doversin 😂😂
Aklın varsa kaçarsın insan sinirden ne yaptığını bilmez sana bile zarar verir ama sonra hatırlamaz
Tehlikeli kesinlikle daha sonra kendisine zarar verir
isteklere baksana
Evet tabi
Evet tehlikelidir
Tehlikeli evet